Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 ožu 2025 19:33. Sada je: 17 ožu 2025 19:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 40 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Evropa??
PostPostano: 09 svi 2011 22:32 

Povratak na vrh

Naslov: Re: Evropa??
PostPostano: 09 svi 2011 23:48 
Administrator

Znam da su slovenci najebali cim su usli u EU, taj dio nije nov za mene. Ali stvarno nisam znao da su u sloveniji jednake lopine kao i kod nas. Bio sam uvjeren da to oni rjesavaju.
:con:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2011 12:17 

Eto vidiš slovenci nas u biti vole i zato su nam odugovlačili pregovore.

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2011 12:49 
Moderator

Nama je tako svejedno, najebali smo ovak i onak.Koja je razlika?
Znate onu: prije rata nismo niš imali onda su došli nemci i sve nam uzeli.

Povratak na vrh

PostPostano: 06 stu 2011 02:39 

Hehe... istina ziva. Ovaj frend sto me je navukao na parenje ima bratica u Slo, a i sam je do Domov. rata zivio u dezeli. Kaze - kod vas je bar Sanader izveden pred lice pravde, kod nas nitko. Lopovija na sve strane. Iskri je danas glavni biznis trgovina nekretninama... Manageri preuzeli vlast, jebiga...

Sjecam se prije nekih 15-ak godina kako su dobro zivjeli u Sloveniji. Kava u centru Ljubljane kao u SB, 5kn... placa u Iskra-Telemahu 700 eura...
Danas, placa ista, kava 2-2.5 eura...

Samo bih jos dodao da je rijec manager bila nepoznata u engl. jeziku, a u prvi rjecnik je uvedena pocetkom 80-tih godina proslog stoljeca. Bas me zanima tko je to sklapao poslove dok nije bilo managera - ekonomisti, inzenjeri, pravnici...

Medjutim, Hrvatska vec sad ima najskuplju hranu u Evropi - kad ovo kazem mislim na mjesecnu potrosnju u trgovinama za guzicu... i jos neke stvari koje ipak daju prednost ulasku u EU...

A sto se tice neke nase buducnosti, bez suradnje sa zemljama iz regije nemamo sanse. Htjeli ne htjeli, zvali mi to zapadnim balkanom, novom jugom ili nekom novom kovanicom, dok ne produbimo suradnju sa zemljama koje nas okruzuju, ne povezemo se u nekakav oblik - ne politicki vec iskljucivo ekonomski - necemo naprijed...

Mada... 2012 je blizu i ako se Majanac sto je kuckao po plocama nije zajebavao da je ostao bez istih, onda se ni ne trebamo sekirati... a ima i jos prorocanstava koja pokazuju da se vise nikad nece tako dobro zivjeti kako se zivjelo u drugoj polovini XX. stoljeca na ovim prostorima...

Vape on, bolje biti nece!

Povratak na vrh

PostPostano: 06 stu 2011 10:28 
Administrator

Imam ponesto prijatelja u SLO a i 5 Km sam od granice tak da neke stvari ocu/necu znam.
Kad je SLO usla u EU u roku tjedan ili dva kava u kaficu je poskupila duplo. I ne samo kava.
Kompleks vojnog remontnog zavoda u Bregani pretvoren je u kompleks ducana odmah ´91-e i super je radio do ulaska SLO u EU. Od tada sve je zatvoreno i opustoseno kao da je prosao tsunami. Danas slovenci dolaze u shopping kod nas a mi kod njih samo i iskljucivo po autogume i to vecih dimenzija 16-17 cola i takve alu felge. Sve ostalo je puno skuplje nego u rvata. Ovdje mislim i na struju, vodu, odvodnju, odvoz smeca, usluge dimnjacara ... i nema tu nebudem platio sad nego drugi mjesec. Ovrha je odma na vratima.
Austrija je fenomenalno uredjena drzava. Ali unatoc tome ulaskom u EU, klub 99% je osiromasen otprilike za 30-40%.
Osim klubu 1% ulazak u EU hrvatima ne cini nista dobro.

Corto_1973 je napisao:
A sto se tice neke nase buducnosti, bez suradnje sa zemljama iz regije nemamo sanse. Htjeli ne htjeli, zvali mi to zapadnim balkanom, novom jugom ili nekom novom kovanicom, dok ne produbimo suradnju sa zemljama koje nas okruzuju, ne povezemo se u nekakav oblik - ne politicki vec iskljucivo ekonomski - necemo naprijed...

Ovo je apsolutno i nepobitno tocno.

Citat:
Vape on, bolje biti nece!

Nazalost i ovo.
:joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 06 stu 2011 15:30 

Kinta je napisao:
Imam ponesto prijatelja u SLO a i 5 Km sam od granice tak da neke stvari ocu/necu znam.
Kad je SLO usla u EU u roku tjedan ili dva kava u kaficu je poskupila duplo. I ne samo kava.
Kompleks vojnog remontnog zavoda u Bregani pretvoren je u kompleks ducana odmah ´91-e i super je radio do ulaska SLO u EU. Od tada sve je zatvoreno i opustoseno kao da je prosao tsunami. Danas slovenci dolaze u shopping kod nas a mi kod njih samo i iskljucivo po autogume i to vecih dimenzija 16-17 cola i takve alu felge. Sve ostalo je puno skuplje nego u rvata. Ovdje mislim i na struju, vodu, odvodnju, odvoz smeca, usluge dimnjacara ... i nema tu nebudem platio sad nego drugi mjesec. Ovrha je odma na vratima.
Austrija je fenomenalno uredjena drzava. Ali unatoc tome ulaskom u EU, klub 99% je osiromasen otprilike za 30-40%.
Osim klubu 1% ulazak u EU hrvatima ne cini nista dobro.

Odlicno receno Kinta !!
Nekoliko sam puta spomenuo,udjemo li nekom nesrecom u to duvlo masoncina gde caruje "triple" standard demokratija,e tek onda TESKO NAMA !!

Evo,mali osvrt nas makedonski problem....20 godina EU koja se "bori za covjekova prava" bez iznimka i koja tvrdi za sebe da je najdemokratska tvorevina na svjetu ne povlaci crtu Grckoj koja NEGIRA moj jezik,kulturu,ime,identitet,pravo da se ja osjecam kako ja zelim...pa jbg,s kim si takav si.Da Evropa zeli pomoci onda moze,sa druge strane kad vidim ko sve predstavlja Evropu onda mi je jasno zasto imaju takve simpatije prema njima,pa grci su izmislili pedere!! Pa pogledajte samo onog Van Rompuja i sve vam je jasno.Da nije bilo Grcke nemalo bi ni celnike EU a onda se narod pita zasto im pomazu sa milijardu milijarda eura??!!
slika
Ovde pricam o nekoliko pedofila i manijaka a ne o narodima Evrope....Ludo,10-tak osoba vode ceo svijet u propast...

Povratak na vrh

PostPostano: 06 stu 2011 17:20 
Moderator

Svašta, desetak? Mene je jedna odvela u propast, ajde pogodi ko?

Tara. :uzi:

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2011 09:31 

Ja ne govorim o tome za ili protiv EU. Samo kazem da se trebamo malo prisjetiti - kraj Tudjmanove ere - kila sira 40kn. Kraj Racanove ere, kila sila 20kn. Kraj Sanaderove ere - kila sira 60kn... Govorim o tome da nas uvozni bankarsko-trovacki lobi itekako dere s marzama od preko 150%!!!
Izadje manager iz Konzuma na TV i javno kaze doslovno slijedece (prije par godina) - "Mi sad mozemo smanjiti marze za pola i opet dobro poslovati, ali to necemo napraviti jer to nitko ne radi...". I nikom nista...
Kod nas je prije par dana prosla izmjena ovrsnog zakona u Saboru, na zadnjoj sjednici, bez ikakve paznje i zanimanja javnosti. Po njemu ovrsitelj moze:

- uci u stan i poceti pljenidbu svega, ukljucujuci vasu odjecu i obucu (sic!) kako bi se dug namirio!!!

O tome se ne prica, ali se zato dementnog Boljkovca privodi sa specijalcima...

Povratak na vrh

PostPostano: 07 stu 2011 10:06 

Corto_1973 je napisao:

- uci u stan i poceti pljenidbu svega, ukljucujuci vasu odjecu i obucu (sic!) kako bi se dug namirio!!!

Mislim da bude mrtvih kad se pocne ovo primjenjivat.
S druge strane nije to tak lose.
Pozvat cu tu ekipu i s njima otic u pljenidbu drzavne imovine zbog nepodmirenog duga koji ima drzava prema meni. :twisted:

Povratak na vrh

[ 40 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: