| Autor |
Poruka |
|
Dentex
|
Naslov: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 25 svi 2014 21:28 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Sutra u 12 sati se otvara izložba zmija u arena centru koju drži moj prijatelj i kolega, terarist Neven Vrbanić, vjerojatno najpoznatiji terarist u Hrvatskoj a možda i u regiji. Drži zmije od svoje 7. godine i skupio je jako zavidnu kolekciju jednih od najrjeđih zmija. Izložba traje od 26.5 do 26.7, a radno vrijeme je: pon-pet 12h-21h i sub-ned 09h-21h tako da teško da ne možete nać vremena za otic i pogledat. Izložba je na trecem katu pored Cinestara. E sad pitanje jel se isplati otic pogledat iako vas zmije ne zanimaju i ne volite ih? To je na vama da odlučite, ali ja sa sigurnošću mogu reć da se isplati vidjet životinju koju nikad više u životu nigdje nećete imat priliku za vidjet uživo a inače ih gledate na dokumentarcima. Zadnjih par dana smo jako puno truda uložili, i puno znoja i krvi je proliveno za postavljenja izložbe i seljenje svih terarija i opreme od centra grada do arene, a jednom kad vidite terarije i kolko ih ima bit ce vam jasno o cemu govorim. Za cijenu ulaznice nisam siguran pa neću još ništa govorit ali nije velika. Ako ima kakvih pitanja slobodno pitajte  Također bi molio sve koji mogu da podjele događaj dalje https://www.facebook.com/events/1481676 ... pe=regular
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 26 svi 2014 01:05 |
|
|
Hehe bio sam kod njega doma...ludnica 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 26 svi 2014 11:33 |
|
|
Onda znas da se stvarno ima sta za vidit Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 26 svi 2014 18:05 |
|
|
|
Na izložbi ćete moći vidjeti ukupno 40 vrste zmija, od toga 35 će biti otrovnice.
Donosimo pregled samo nekih od njih: - 3 vrste mambi , vrste koje spadaju među najopasnijim zmijama na svijetu, uključujući i zloglasnu Crnu mambu - Australska smrtonosna ljutica poznata kao zmija sa najbržim ugrizom na svijetu - Mrežasti piton iz Jugoistočne Azije, najdulja zmija na svijetu - Siktavica i Cape kobra , dvije vrsta zmija iz Afrike od kojih strada najviše ljudi u Africi - 14 vrsta čegrtuša, iz SAD i Meksika, od malih planinskih svega 30cm, do najveće na svijetu od 2m - Gabonska ljutica, najmasivnija otrovnica, ujedno i zmija s najvećim očnjacima na svijetu koji mogu narasti i do 5cm
Cijena karte: Odrasli: 40kn djeca od 7 do 14 godina: 20kn djeca ispod 7 godina: besplatno grupe preko 20 ljudi: 15kn po osobi
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 26 svi 2014 19:15 |
|
|
mravak je napisao: Na izložbi ćete moći vidjeti ukupno 40 vrste zmija, od toga 35 će biti otrovnice.
Donosimo pregled samo nekih od njih: - 3 vrste mambi , vrste koje spadaju među najopasnijim zmijama na svijetu, uključujući i zloglasnu Crnu mambu - Australska smrtonosna ljutica poznata kao zmija sa najbržim ugrizom na svijetu - Mrežasti piton iz Jugoistočne Azije, najdulja zmija na svijetu - Siktavica i Cape kobra , dvije vrsta zmija iz Afrike od kojih strada najviše ljudi u Africi - 14 vrsta čegrtuša, iz SAD i Meksika, od malih planinskih svega 30cm, do najveće na svijetu od 2m - Gabonska ljutica, najmasivnija otrovnica, ujedno i zmija s najvećim očnjacima na svijetu koji mogu narasti i do 5cm
Cijena karte: Odrasli: 40kn djeca od 7 do 14 godina: 20kn djeca ispod 7 godina: besplatno grupe preko 20 ljudi: 15kn po osobi samo napomena da ne bude razocarenja, mrezasti piton je superdwarf morph tako da je oko 2 metra sad a nece vise puno ni rast, inace jako vrijedna zmija od par tisuca eura... Eto, ako ima zainteresiranih isplatilo bi se napravit grupicu pa otic recimo nakon meeta  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 09 lip 2014 22:40 |
|
|
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 10 lip 2014 16:49 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Nadam se da lik nije iz Savske.Jednom davno sam bila kod jednog takvog zmijoljupca na tulumu.Nije bilo mjesta u stanu gdje nije bilo zmija.Čak i u wc-u,cijelo vrijeme sam žmirila,a prije sam provirila u školjku da i unutra nema koja 
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 10 lip 2014 17:35 |
|
|
Mislim da je prije zivio negdje kod tresnjevke, a u wcu znam da je imo terarij dok je bio u stanu, tako da moguce da je to on  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 10 lip 2014 17:53 |
|
|
Dentex je napisao: Mislim da je prije zivio negdje kod tresnjevke, a u wcu znam da je imo terarij dok je bio u stanu, tako da moguce da je to on  Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 terariji su bili znad skoljke na zidovima usarafljeni, mladunci bradatih agama na vesmasini pod lampom..., blizu savske al na tresnjevci, 100m od savske
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Čudesan svijet zmija u areni Postano: 10 lip 2014 20:50 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ma to je taj  nemreju bit takva dva na Trešnjevci.
|
 |