Samo bih se kratko nadovezao na priču. Očito idiotima nije jasna jedna stvar - ako pogledam film koji sam skinuo s neta i svidi mi se, otići ću u kino i uživati u filmskom platnu... ako kina ima, naravno. Nekad se išlo 2 puta tjedno u kino - u moje doba ulaznica je koštala 2 dinara, u Chromexovo 2 banke... Stvar je samo selekcije. I danas bih išao gledati Aliena ili StarWarse... ili Tko to tamo peva... i naravno, Kad budem mrtav i beo, Rondo ili Tko pjeva zlo ne misli... jer su dobri filmovi...
Ovako samo više gledamo, ali filmovi su koma... kad počnu opet raditi dobre filmove, porast će im broj gledatelja u kinima... I dan danas pogledam barem 1 godišnje Zameo ih vjetar i gledao bih ga u kinu... al jebat ga, tu i tamo koji prosječan film...
Sreća da postoji internet, pa možeš napraviti selekciju...
Eto recimo, Bijela vrpca - Das Weisse Band - jest da je crno-bijeli film, jest da je tema teška, glumci nepoznati... ali je remek-djelo!
Uostalom, tko ih jebe, we are 99%... viva la revolution, viva internet, viva torrent!
Uostalom, zarekao sam se da neću više kupiti original CD kad su kod nas uveli ZAMP-ov namet na prazne medije, kartice i diskove pa sukladno tome samo proširujem zakletvu s pionirske na omladinsku

Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules...
ipv Mini, Kaya lite v2+ klon