| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Pozitivna osoba godine Postano: 13 pro 2011 23:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Blizi se kraj godine pa da probamo nesto. Predlozimo osobu ili osobe koja vas se narocito dojmila i ucinila vam zivot podnosljivijim i smislenijim. Znaci ime, prezime i kratki opis njegovog dobrog djela. Na kraju cemo napraviti anketu i izabrati dobru dushu vapercluba. Naravno istovremeno otvaram topic Negativac godine Hajde neka budem prvi: Julian Assange - WikiLeaks U svijetu podivljalog kapitalizma svijetla tocka koja pokazuje sto nam u stvari rade.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 01:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Čekaj.. čekaj.. kaj to nije trebalo biti samo na nivou Rvacke?! Ili ožeži po svima!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 06:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Ja nedem tako široko, nisam proširen, Ostajem samo na forumašima. Dakle naravno JA. Makar moram priznati da me i ptičica iznenadila, ali pošto volim samo sebe, svog jedinog sebe izbor nije bio težak. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 13:29 |
|
|
|
Hvala Chromex eto i ja smatram da sam najbolja jer se volim ali pošto sam žemska pa mi ego ne smeta a ni zabijanje glave u pijesak ja bi i isto tebe za osobu godine jer si mi pozitivan i znaš me lipo nasmijat a to je pozitivno i slaže se sa naslovom. Kinta mi je pozitivan jer se trudi pratit svijet koji nas okružuje, ja baš i ne pa mi je pozitivno to šta preko njega imam informacije o svijetu koji me ne zanima. Vaper club mi je pozitivan jer je pozitivan i dragi su mi svi članovi koji vole vaper club. E-cigara je pozitivna jer mogu se upušavat a niš mi ne smeta. Volim svoju perilicu suđa, pekač za kruh i printer, a drag mi je i moj twingo jer je najlijepši autić. Ok, to nisu osobe ali onda volim osobe koje su izmislile te stvari. Pošto to nije bilo ove godine, to otpada.
I ostajem: JA - jer postojim Chromex - zna se Kinta - trudi se oko svega Tara i Sanja - jer volim žene Vaper club
Ne znam koga bi izdvojila evo najbolje ovako:
Vaper club i oni koji ga je izmislija.
Idemo, NEXT!
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 14:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Hi hi, pa imaš kako je nastao vaper club, a za kintu se slažem, ali dosadan do zla boga.JBG zdravlje.Tak bumo svi krepali. 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 17:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Čekaj.. čekaj.. kaj to nije trebalo biti samo na nivou Rvacke?! Ili ožeži po svima! Ozezi po svemu, di da nadjemo 5 pozitivnih osoba u rvackoj? Osim u vaperclubu 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 19:38 |
|
|
|
S obzirom da se lomim oko nekih forumasa, da rijesim nedoumicu predlazem .... Zdravka "neces razbojniče" Mamića. Toliko puta me je nasmijao sa svojim neokaljanim primitivizmom, naprednim teatralnim performansima i uvijek mi jasno da do znanja di zivim. Pa jbt led... Ugl., posto mi se zivo j... za nasu kirvaj ligu i tko tu koga, a Maminjo me uvijek nasmije, on je moj kandidat
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 19:59 |
|
|
Kinta je napisao: Ozezi po svemu, di da nadjemo 5 pozitivnih osoba u rvackoj? Osim u vaperclubu  NEMA al ak se dosjetim javim 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 20:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
 Nije baš iz rvacke, ali SOOOORAJAAAAA
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Pozitivna osoba godine Postano: 14 pro 2011 20:55 |
|
|
CHROMEX je napisao:  Nije baš iz rvacke, ali SOOOORAJAAAAA Da,stvarno je "pozitivna"....kad bi jos u glavi imala neceg,bar deo ovoga.. 
|
 |