| Autor |
Poruka |
|
vulja
|
Naslov: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 25 stu 2013 17:11 |
|
|
|
Poslao mi covjek digitizer za mobitel tiskom,digitizer zdrobljen,nije ga spasili ni zracna vrecica ni kartonska kutija,tocno se vidi da je necim coskasrtim pritisnuto na ambalazi
Kriv je onaj koji mi je slao,sam je odabrao tiskom mada ja rekao postom,nadam se da se on nece pravit murtav i da cu dobit refundaciju
Al da upozorim,lijepo pise na tisku-nista lomljivo,tako da bi mogli i atiji nastradat,,pa cak i bocice,zato ja preferiram postu,zracna koverta ili cak kutija
Sent from ViperS
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 25 stu 2013 17:29 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
isto se moze dogodit i u posti ak nije oznaceno da je lomljivo....
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 25 stu 2013 20:43 |
|
|
|
Znam sve,meni se to nije jos dogodilo na posti,fala bogu,al vise vjerujem zracnoj koverti nego kartonskoj od triska,i jos kad unutra dodatno u zracnu vrecicu stavim...
Zasto mi je promijenjen naziv topica...?
Sent from ViperS
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 25 stu 2013 21:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Zato jel se iz naslova nije uopće moglo zaključiti o ćemu se radi, ja sam na prvu mislio da je nešto u vezi tiska kalendara Vaper Cluba. Nemoj se ljutiti ali ako ne držimo red na forumu za par mjeseci više nećemo znati gdje je što i na šta se koja tema odnosi. Najbolji primjer ti je tema koju je spavle neznajući što započinje nazvao "Ništa se neće dogoditi..." a prerasla je u jednu veliku temu o našim sastancima subotom. I sad si ti zamisli nekog novajliju na forumu koji traži nešto o sastancima kluba. Ni uz najbolju maštu nebi mu palo na pamet da su informacije u toj temi.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 25 stu 2013 21:06 |
|
|
|
Oki doki...pavle guilty as charged!!
Sent from ViperS
|
 |
|
Sheva
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 25 stu 2013 21:21 |
|
|
|
upozorenje na mjestu, ali daleko bolja iskustva imam s njima nego sa poštom, svima kojima sam slao sve u redu, meni ko god je sto poslao je stiglo bez greške, dok recimo na pošti nadoplatim da tretiraju kao lomljivo i čovjeku potrgaju prednji spojler branika u transportu, za to baš genijalac moraš biti, zna se desiti i podrapane kuverte da dobijem i svašta, ali mislim da najviše ovisi o tome jel u smjeni debilčina ili normalan čovjek koji malo pripazi na to s čim radi.
|
 |
|
bodulac
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 25 stu 2013 21:53 |
|
|
Meni su isto sje$%& dvije tegle slanih inćuna u ulju (200kn) koje sam slao kolegi sa drugog foruma, strašno sam se obrukao Samo da napomenem da sam ih doooobro zbuksa u najlonske jastuke, novine, zamotao tegle u PVC foliju.... ništa nije pomogla 
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 26 stu 2013 02:44 |
|
|
bodulac je napisao: Meni su isto sje$%& dvije tegle slanih inćuna u ulju (200kn) koje sam slao kolegi sa drugog foruma, strašno sam se obrukao Samo da napomenem da sam ih doooobro zbuksa u najlonske jastuke, novine, zamotao tegle u PVC foliju.... ništa nije pomogla  Haahahhahahah,joj oprosti ali umro od smijeha na slane inćune... 
|
 |
|
bodulac
|
Naslov: Re: Tisak, paket s kioska na kiosk-oprez Postano: 26 stu 2013 08:21 |
|
|
|
Aj sad ti reci da to nije grihota, sram ih bilo!
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Postano: 26 stu 2013 09:02 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
|
Ja uglavnom šaljem poštom, tako sam naviko i nisam imao problema do sada, a na tisku kupujem novine.
Sent from my nokia
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |