Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1361 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 137  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: www.fasttech.com
 Post Postano: 22 kol 2013 21:19 

Ovo mi jako vuče na kopiju ili klon Taifuna GT.
Koliko vidim na FT se digla poprilična prašina oko cijene ovog Foggera jer se spominje cijena od 10tak dolara na alibabi. Treba pričekat i vidjeti reakcije.

Povratak na vrh 

Post Postano: 22 kol 2013 23:49 

:dobar:

ZMAX/Chi You clone/ZNA 50
Taifun GT / Taifun GT/ Taifun GT

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 kol 2013 09:10 

igor je napisao:

i trazim nikako nac ovog 18650 verziju na fasttechu, valjda mi se pomutilo po glavi (ne postoji u 18650)...odustanem, narucim sigelei 8d i naletim ovdje za link i out of stock...a mogo sam se strpit malo al neee....uglavnom stize

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 kol 2013 15:01 

Jučer mi stigla roba sa Fasttecha - malo baterija, malo tekućina..., no jedna tekućina se (30ml) izlila - oko 10ml se prosipalo po paketiću - cijela soba je mirišala na Camel (desert ship) od Hangsena.., super, no dobro je da su baterije odvojili tj. zasebno umotali pa se nisu "natopile"....

Naravno da sam bio tužibaba i u roku 1 dan odgovor - "oprostite..., bla.., bla... iduća narudžba - ma bilo što kupite kod nas imate 30% popusta"....tj kupončić na jednokratnu kupovinu iz cjelokupnog asortimana....

E, pa stvarno su darežljivi.., na drugim čajna šopovima to bi bilo eventualno da će mi dati gratis istu tekućinu ili da to nije njihova greška..., ili pak kineski šipak..., ovako se veselim idućoj kupovini..!!! :hihi: , možda kakav dobar tablet..., uhhh....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 kol 2013 16:40 

Sappy je napisao:
Jučer mi stigla roba sa Fasttecha - malo baterija, malo tekućina..., no jedna tekućina se (30ml) izlila - oko 10ml se prosipalo po paketiću - cijela soba je mirišala na Camel (desert ship) od Hangsena.., super, no dobro je da su baterije odvojili tj. zasebno umotali pa se nisu "natopile"....

Naravno da sam bio tužibaba i u roku 1 dan odgovor - "oprostite..., bla.., bla... iduća narudžba - ma bilo što kupite kod nas imate 30% popusta"....tj kupončić na jednokratnu kupovinu iz cjelokupnog asortimana....

E, pa stvarno su darežljivi.., na drugim čajna šopovima to bi bilo eventualno da će mi dati gratis istu tekućinu ili da to nije njihova greška..., ili pak kineski šipak..., ovako se veselim idućoj kupovini..!!! :hihi: , možda kakav dobar tablet..., uhhh....

Stvarno su ekipa za :plus: :hihi: što se tiče brige za svoje korisnike!
Za koliko dana ti je stigao paket?

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 kol 2013 17:56 

MorpheusX je napisao:

Meni najbrže dosad:

15.8.2013. 16:53:00 SINGAPORE Insert item into bag
...
20.8.2013. 14:55:00 ZAGREB Receive item at office of exchange
...
22.8.2013. 14:23:00 POREC Deliver item

:kina:

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 kol 2013 18:00 

matija je napisao:
MorpheusX je napisao:

Meni najbrže dosad:

15.8.2013. 16:53:00 SINGAPORE Insert item into bag
...
20.8.2013. 14:55:00 ZAGREB Receive item at office of exchange
...
22.8.2013. 14:23:00 POREC Deliver item

:kina:

Pa to je zbilja brzo,znači ima nade za ponekad dobro proći :kina: :plus: :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 kol 2013 18:05 

MorpheusX je napisao:
Pa to je zbilja brzo,znači ima nade za ponekad dobro proći :kina: :plus: :blje:

Najviše ovisi o tome kada oni odnesu na poštu; ponekad mi je znalo proći 7 dana da nabave artikl i strpaju ga u kuvertu :) Inače, ovo gore je za preporučene (registrirane pošiljke) koje kao da imaju prioritet, jer sve (ali doslovno sve) neregistrirane mi uredno putuju 25+ dana. Sada sve iz Kine naručujem preko registrirane pošte.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 23 kol 2013 18:09 

MorpheusX je napisao:

13 dana..., jer Red Usa nije bio na stanju pa sam čekao 3 dana.., dakle cca 10 dana od dana kad su poslali.....

SG post mi s Fasta stiže za cca 8-15 dana, a HK post sa Aliexpressa 10-15 dana..., odlično....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 24 kol 2013 10:58 

MorpheusX je napisao:
Sappy je napisao:

Hahahah....ipak se ispričavaju i kažu da sam ih pogrešno shvatio..., - daju mi popust 30% samo za kupnju istog artikla....., baš su me navukli..., hahahah..., no ja ipak mislim da ovi kinezi nisu s engleskim na ti....

Evo konkretno njihovog prvog odgovora....

The item seems [likely fixable / usable]. If you're willing to keep it as-is, we'll can send you a 30% discount via a store credit.It's a gift certificate code and it's good as cash. Simply enter it in step 3 of checkout. There is a gift certificate link right above the "Place Order" button.

You can use it to get anything you like.

Please let us know and we will arrange. Thank you.

E moja Jessica... (tak se zove maca s kojojm korespondiram)...., pogrešno si ti sama sebe shvatila...

Povratak na vrh 

[ 1361 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 137  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club