Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 25 lis 2014 15:42 
Veliki Cezar splitske podružnice

Sappy prodao sam note 2 i sad gledam uzeti nekoga kineza.

Reci mi do 260 $ neku preporuku, a da je 2gb Rama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 17:48 

Sopta...ovo su najbolji mobiteli do 260$ - nisu ni iz čajne povoljniji..., a ne plaćaš PDV.., tako da je ovo BestBuy apsolutno..!!! - naravno odaberi njemačko ili talijansko skladište...!!!

http://www.comebuy.com/handys-android-s ... 46840.html - pogledaj ovu temu stranica 106 za THL 5000

ili

http://www.comebuy.com/handys-android-s ... 46886.html - recenzija: http://chinamobilemag.com/review-kingzone-k1-turbo-k1s/ - jedina mana je izgleda pregrijavanje kad se igraju zahtjevne igrice....

Ako ti je do 5 inča i monstrum baterije - onda je to prvi prijedlog..., ako bi 5,5inča - onda ovaj drugi... (cijena je tu negdje oko 200EUR)..., dao bih prednost za THL 5000 (nekako je kompletniji, sve je na visini i kamera i procesor, baterija da ne pričam, ekran poezija)..., prelistaj malo unazad postao sam iscrpne prijedloge za oba i recenzije....

Ima i neki kod ( CBPLTDYJ3 ) za 3% popusta što donekle smanjuje cijenu (ušteda koja iznosi skoro kao poštarina)...., nema PDV-a.., dolazi ti u roku 3-7 dana....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 lis 2014 19:01 

Ovaj THL mi se čini odlično rješenje, sad samo oću li se naviknuti na manji ekran neznam :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 11:57 

Mobitel sam naručio, za kolegu koji je htio solidan i jeftin mobitel.... sa Pandawilla - Hot Pepper M1 http://www.pandawill.com/hot-pepper-m1- ... 93023.html - platio sam dodatnih 5% za slučaj da mi RH naplati PDV..., što je i učinila....
PDV+ toškovi obrade+dostave su iznosili 131kn..., - poslikao sam kutiju (deklaraciju i čestitku od RH gdje se vidi iznos PDV-a od 108kn)...i dostavio im dokaze o plaćenom PDV-u...

Kineskinja (Linda) mi je milozvučnim glasićem (preko gmajla) rekla da mi priznaju Refund od 21.86$ (ukupni trošak dakle) i pitala me da li želim možda kupon na Pandawillu u istom iznosu..., ja sam odgovorio da NE, već želim refund na Paypal i to je to...

Bolje je uzeti refund na paypal zato što se popusti, akcije i kuponi ne mogu kombinirati..., pa ako ima neki kupon ne može se iskoristiti zajedno s ovim kuponom koji oni nude....

Dakle nije patka - dodatnih 5% na cijenu mobitela zaista šljaka preko Pandawilla - VRAĆAJU EVENTUALNI PDV !!!!!

E...sada što se tiče mobitela....Hot Pepper M1...

dobre strane:
- HR jezik ima....
- odlično kvalitetno kučište, sve lijepo klapa, čvrste je građe..
- zvuk jako glasan na vanjskom stražnjem zvučniku...
- GPS iznenađujuće odličan - 1.lociranje - oko 1 minuta bez ikakvih softverskih poboljšanja.., nadalje oko 10-tak sekundi 10/10 satelita (3-4m preciznost)...
- odličan ekran, IPS vidljiv iz svih kuteva - dobar odaziv (960 x 540 pixels) ostavlja dojam HD ekrana.., boje su solidne, automatsko osvjetljenje malko štuca i sporije je ...
- kvaliteta razgovora - zadovoljavajuća, ništa spektakularno..
- osrednji wi-fi.., no hvata do 10-tak metara u zatvorenim prostorima bez problema...
- gotovo da nema nikakvog laga.., i sa stock Launcherom, no svejedno sam stavio Nova launcher jer je bolji...
- stigao je Rootan....
- mali ROM - ALI (umetanjem SD kartice sustav te pita za odabir SD memorije i swapa je sa unutarnjom - genijalno....!!!!!!)

loše strane: (ne znam da li mogu za tu cijenu biti loše - više uobičajene...)
- slaba baterija (uz spartansko korištenje izdržati će i duže od 24h)..., no opet možda se još nije potpuno formirala pa ne mogu to baš potvrditi...
- osrednja kamera (no iskreno više i nisam očekivao), koja na danjem svjetlu daje solidne fotke.., no čim uđete u prostoriju fotke se kvare rapidno...,
- nema instaliranog Google marketa i ostatka gapps-a....
- mali ROM (sustav samo 1GB)
- malo RAM-a - 512MB
- nema slušalica u pakiranju..., samo punjač i kabel...

Tko se iole razumije u flešanje mobitela i uklanjanje kineskog smeća s njih lako će se snaći.., no da olakšam - evo na ovoj stranici Pandawill foruma http://www.pandawillforum.com/showthrea ... nch-3G-GPS sam uputio na to kako se mogu flešati Google aplikacije.., staviti CWM te nakon toga je puno lakše odraditi sve što treba - a to je uklanjanje kineskih aplikacija....(koje su ipak na engleskom i daju se koristiti) - tko natuca kineski - sve 5...

Za tu cijenu ovo je fenomenalan mobitel.., 420kn (dodano onih 5% da bi Pandawill vratio PDV) - u našim okvirima ovaj mobitel glatko vrijedi bar 1000kn ili ima karakteristike mobitela sa sličnom cijenom...

Ne mogu ga preporučiti početnicima.., iako bi ga mogli koristiti jer dolazi rootan i sa njihovom verzijom Google marketa (Baidu apps), no kako sam se navikao na Google market i njegove aplikacije nekako mi je tako draže....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 13:29 

Kinta je napisao:
http://en.comebuy.com/cell-phones-android-cell-phone-5-inch-phones-om46925.html

S DHL-om i njemackim skladistem 98€, za tri radna dana je bio tu

Pravo sam ljubomoran na brzinu :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 lis 2014 14:08 

Glede revnosti naših carinika - Pandawill je digao cijenu osiguranja od PDV-a - za RH - na 10% - ostatak EU je na normalnih 5% jer im gotovo sve prolazi..., kod NAS ne..., naši sve deru po redu..., nemoš ti našeg carinika žednog preko vode....

Navodno Bosanci plaćaju i 25% tako da su njihovi carinici još bolji...

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 13:58 

THL 5000 stigao jučer.

Naručen sa http://www.comebuy.com/.
Kupljen sa Njemačkog skladišta i sa popustom i paypal provizijom ispadne 1568,00 Hrk.
Došao za 5 radnih dana šta je za moje pojmove jako dobro.
Oni su naveli da pošiljka stiže dhl-om ali to nije dhl kurirska već dhl deustche post i paket vam dostavlja HP Expres.

Specifikacije:
General
Brand ThL
Model 5000
Color Black
Time to Market 2014
Design Bar Phone
3G Video Call YES
Operating System Android 4.4
Smartphone Yes
CPU MT6592T
Core Octa-Core
CPU Frequency 2GHz
Language Arabic, Chinese, Dutch, English, Filipino, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Korean, Portuguese, Roman, Russian, Spanish, Thai, Turkish, Vietnamese
Input Touchscreen
Network
Sim Card Dual Sim Card
Sim Card Size Standard & Micro-SIM
Network Dual SIM Card Dual Network
Band 3G: WCDMA 850/2100MHz & 2G: GSM 850/900/1800/1900
Browser Yes
Mobile Network 3G
Technology WCDMA/GSM
Memory
ROM 16GB
RAM 2GB
Card Slot MicroSD(TF)
Maximum Memory Expansion 32GB
Display
Display Size 5.0"
Type IPS
Material Gorilla Glass 3
Resolution 1920x1080(FHD)
Touchscreen Capacitive Touchscreen
Gravity Sensor Yes
Light Sensor Yes
Distance Sensor Yes
E-Compass Yes
Entertainment Function
Audio Yes
Video Yes
E-Book Yes
Camera Function
Back Camera 13.0MP
Front Camera 5.0MP
Flashlight Yes
Auto Focus Yes
Shooting Modes Yes
Data Transfer
GPS Module (Hardware) Yes
Bluetooth Yes
NFC Yes
OTG Yes
Personal Assistant
Office Yes
E-Mail Yes
Calculator Yes
Alarm Clock Yes
Others
Battery Capacity 5000mAh
Data Line Micro USB
Dimension 144.967*72.367*8.9mm.

Mobitel neodoljivo podsjeća na LG p880 4x HD.
U paketu se dobije 2x futrole, punjač, slušalice, zaštitna folija za ekran, usb adapter za uštekavati stick šta mi je odlično.
Memorijsku od 16gb nisam dobio iako je navedena ko poklon tako da je to u fazi rješavanja.

Sama izrada mobitela je na najvišoj razini, što od plastike pa do ekrana od 5 incha koji je fantazija.
Sam odaziv ekrana je na nivou skupljih uređaja.
Uspoređivao sam ekran sa Samsung s4 i boje su ugodnije oku na Samsungu.
Bateriju od 5000 mah koja mi je bila napunjena negdje na 30 posto izdržala je od 14 do 23 h uz konstantno trkeljanje po mobitelu sa uključenim wi-fi, što mi je dosada bilo nezamislivo i njegov prethodnik je tu padao i bio na punjaču svaku večer a to je bio jedan od najvažnijih kriterija za kupovanje ovoga mobitela.
Koliko će trajati full baterija to ćemo nadopisati kad prođe koji dan.

8 jezgri procesor od 2.0 ghz i 2gb rama rade bolesno dobar posao.
Multi tasking, igranje igrica, gledanje ju tu bija i sve ostalo je za ovo čudovište dječija igra i imaš osjećaj da te pita jeli to sve šta možeš :D
Jednostavno ne vidim može li brže od ovoga.

Sam menu je kao i kod svakog drugog androida, nema tu ništa bolje ili lošije nego drugi uređaji.
Nakon šta sam kupio Nova Launcher imam osjećaj da je mobitel još fluidniji i fino ga se da prilagoditi po svom ukusu, sve to samo za 24 kn. :D

Jedna stvar koja me je najviše razveselila je ugrađen flash player i sad napokon mogu gledati spotove koje Majka stavi na chatu :D

I sam sam bio skeptik prema kinezima i naginjao sam Južno Korejanskom rođaku no ovaj uređaj je pokazatelj da nemora biti skupo da bi bilo odlično.

Za sve koji se misle kupovati novi uređaj, ne dvoumite, jer za ovu cjenu dobijate Vrhunski uređaj i ne bih žalio da sam ga platio i još koji zelembać više jer ovo stvorenje to zaslužuje.

Napomena ima i HR jezik :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 14:57 

Manje nisam ni očekivao od THL 5000...., vidjet ćeš kad se baterija formira..., nakon 2-3 punjenja kad postigne full kapacitet..., puni je (bar privih nekoliko puta) kad padne na negdje 5-10%...., i onda full do jaja.., ali nemoj držati puno duže na punjaču..., kad dosegne 100% još maximalno 30-tak minuta i skidaj sa punjača....

GPS i zvuk na zvučniku... - još to....

Evo i ja ga naručujem..., no nema kvota za slanje za RH sa Comebuy...., a neki dan je bio i malko jeftiniji i mogao se kupiti bez problema.... ima ga i na efoxshop no 100kn skuplje....

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 16:25 

Zvuk na zvučniku na dobroj kvaliteti odličan, gps probao samo lociranje na karti, i radi ok.
Dalje cemo probati na navigaciji kad uzmem neku pa cemo viditi.
Ali gps ko gps radi normalno

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 stu 2014 20:09 

Mislio sam na ovu aplikaciju koja testira GPS https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.gpstest .., brzinu lociranja, preciznost u metrima, koliko satelita hvata, da li hvata i u prostoriji...., treba je u postavkama staviti na naše mjere (metri)...

To ti je najrelevantnije da vidiš kakav ti je GPS....

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club