THL 5000 stigao jučer.
Naručen sa
http://www.comebuy.com/.
Kupljen sa Njemačkog skladišta i sa popustom i paypal provizijom ispadne 1568,00 Hrk.
Došao za 5 radnih dana šta je za moje pojmove jako dobro.
Oni su naveli da pošiljka stiže dhl-om ali to nije dhl kurirska već dhl deustche post i paket vam dostavlja HP Expres.
Specifikacije:
General
Brand ThL
Model 5000
Color Black
Time to Market 2014
Design Bar Phone
3G Video Call YES
Operating System Android 4.4
Smartphone Yes
CPU MT6592T
Core Octa-Core
CPU Frequency 2GHz
Language Arabic, Chinese, Dutch, English, Filipino, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Italian, Korean, Portuguese, Roman, Russian, Spanish, Thai, Turkish, Vietnamese
Input Touchscreen
Network
Sim Card Dual Sim Card
Sim Card Size Standard & Micro-SIM
Network Dual SIM Card Dual Network
Band 3G: WCDMA 850/2100MHz & 2G: GSM 850/900/1800/1900
Browser Yes
Mobile Network 3G
Technology WCDMA/GSM
Memory
ROM 16GB
RAM 2GB
Card Slot MicroSD(TF)
Maximum Memory Expansion 32GB
Display
Display Size 5.0"
Type IPS
Material Gorilla Glass 3
Resolution 1920x1080(FHD)
Touchscreen Capacitive Touchscreen
Gravity Sensor Yes
Light Sensor Yes
Distance Sensor Yes
E-Compass Yes
Entertainment Function
Audio Yes
Video Yes
E-Book Yes
Camera Function
Back Camera 13.0MP
Front Camera 5.0MP
Flashlight Yes
Auto Focus Yes
Shooting Modes Yes
Data Transfer
GPS Module (Hardware) Yes
Bluetooth Yes
NFC Yes
OTG Yes
Personal Assistant
Office Yes
E-Mail Yes
Calculator Yes
Alarm Clock Yes
Others
Battery Capacity 5000mAh
Data Line Micro USB
Dimension 144.967*72.367*8.9mm.
Mobitel neodoljivo podsjeća na LG p880 4x HD.
U paketu se dobije 2x futrole, punjač, slušalice, zaštitna folija za ekran, usb adapter za uštekavati stick šta mi je odlično.
Memorijsku od 16gb nisam dobio iako je navedena ko poklon tako da je to u fazi rješavanja.
Sama izrada mobitela je na najvišoj razini, što od plastike pa do ekrana od 5 incha koji je fantazija.
Sam odaziv ekrana je na nivou skupljih uređaja.
Uspoređivao sam ekran sa Samsung s4 i boje su ugodnije oku na Samsungu.
Bateriju od 5000 mah koja mi je bila napunjena negdje na 30 posto izdržala je od 14 do 23 h uz konstantno trkeljanje po mobitelu sa uključenim wi-fi, što mi je dosada bilo nezamislivo i njegov prethodnik je tu padao i bio na punjaču svaku večer a to je bio jedan od najvažnijih kriterija za kupovanje ovoga mobitela.
Koliko će trajati full baterija to ćemo nadopisati kad prođe koji dan.
8 jezgri procesor od 2.0 ghz i 2gb rama rade bolesno dobar posao.
Multi tasking, igranje igrica, gledanje ju tu bija i sve ostalo je za ovo čudovište dječija igra i imaš osjećaj da te pita jeli to sve šta možeš

Jednostavno ne vidim može li brže od ovoga.
Sam menu je kao i kod svakog drugog androida, nema tu ništa bolje ili lošije nego drugi uređaji.
Nakon šta sam kupio Nova Launcher imam osjećaj da je mobitel još fluidniji i fino ga se da prilagoditi po svom ukusu, sve to samo za 24 kn.

Jedna stvar koja me je najviše razveselila je ugrađen flash player i sad napokon mogu gledati spotove koje Majka stavi na chatu

I sam sam bio skeptik prema kinezima i naginjao sam Južno Korejanskom rođaku no ovaj uređaj je pokazatelj da nemora biti skupo da bi bilo odlično.
Za sve koji se misle kupovati novi uređaj, ne dvoumite, jer za ovu cjenu dobijate Vrhunski uređaj i ne bih žalio da sam ga platio i još koji zelembać više jer ovo stvorenje to zaslužuje.
Napomena ima i HR jezik