| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 vel 2015 12:34 |
|
|
Naručio sam nedavno (da podebljam zalihu) predobru Hangsen Dunhill Deluxe Menthol tekućinu (naravno da sam ovisnik o njoj) http://www.banggood.com/Hangsen-Dunhill ... 33313.html sa Banggooda i ovo je prvi puta da je Swiss post otvorila paketić i konfiscirala tekućine, došao mi je prazan paketić, naravno da sam to reklamirao.., Banggood je uvijek vraćao novac ili poslao isto drugom poštom, tako da se tu ne brinem... Nego... ovo je prvi puta da mi se to dogodilo - dakle Swiss post..., baš sam se razočarao jer mi se zaliha te tekućine prilično stanjila.., hmmmm....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 vel 2015 13:28 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
|
Naručio mobitel sa Banggooda i dobio neispravat sada več mijesec i nešto zajebavaju,prvo slikaj pa video pa neznam šta više, nikako da pošaljeju novi tako da baš nemam lijepa iskustva sa njima
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 vel 2015 14:56 |
|
|
|
Da si im pokazao svoj avatar ne bi tako zayebavali...
No šalu na stranu..., Paypal ti pokriva 6 mjeseci pokretanje disputea.., (mislim da je to krenulo negdje krajem 11. mjeseca prošle godine), tako da bilo koja transakcija nakon toga imaš prilično dugo za reakciju ako nešto nije u redu....
Zvekni im dispute i da vidiš kako su kooperativni...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 vel 2015 11:49 |
|
|
THL T11 ponovo dostupan iz Njemačkog skladišta na Comebuy shopu... - sa dostavom (9EUR) - 164EUR, ima obje boje... Odličan mobitel za super cijenu... http://www.comebuy.com/handys-android-s ... 46843.html
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 vel 2015 11:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
meni kaže 135€ 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 vel 2015 11:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Max_ZG je napisao: meni kaže 135€ Iz Hong Konga da ali iz dojclanda je vise.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 vel 2015 12:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
OK 155€ aus Dojčland
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 vel 2015 13:38 |
|
|
|
Svakako dojčland i gledaj da ti obračun ide u EUR - provjeri to i na paypalu kad i ako plaćaš..., povoljnije je !!! - iz čajne dođe kao povoljnije, ali te čeka PDV...!!!
Iz Dojčlanda ti dolazi za 10-tak dana...max....
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 vel 2015 15:45 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Sappy je napisao: THL T11 ponovo dostupan iz Njemačkog skladišta na Comebuy shopu... - sa dostavom (9EUR) - 164EUR, ima obje boje... Odličan mobitel za super cijenu... http://www.comebuy.com/handys-android-s ... 46843.html Nemem smartphone pa me zanima koliko u praksi smeta to što nema LED lamipicu za dojavu poziva i poruka 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 vel 2015 16:44 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
Fosna je napisao: Sappy je napisao: THL T11 ponovo dostupan iz Njemačkog skladišta na Comebuy shopu... - sa dostavom (9EUR) - 164EUR, ima obje boje... Odličan mobitel za super cijenu... http://www.comebuy.com/handys-android-s ... 46843.html Nemem smartphone pa me zanima koliko u praksi smeta to što nema LED lamipicu za dojavu poziva i poruka  Jel ti ju sadašnji mobitel ima? Ako ima jel bi ti falila da je nema? Ako je nema, ne bi ti ni na novom mobu falila 
|
 |