| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 14:02 |
|
|
http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S3-mini-i9307 ili potraži isti na drugoj stranici...., no to su ti prilično "obični" androidi sa jadnim performansama...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 14:24 |
|
|
ja mislim da su to sveoni ciphoni...i razno razne kopije kineske koje su prije bile na javi... a sad su ubacili (osposobili da radi na androidu ...a perfomanse su kreni stani minimala za pristojan rad mobitel na androidu je 1ghz procesor i rame barem 500mb. .
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 14:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
S mobom oprezno. Ako carina otvori paket trazit ce potvrdu ... onog klinca za telekomunikacije. Ako mob nije na popisu vracaju ga nazad.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 21:05 |
|
|
|
Kinta, a što je sa tabletima koji imaju 3G ugrađen, jel i za njih vrše kontrolu, pošto su i oni tablet/mobiteli...
Uostalom... Čići je rekla da za sve stavljaju opis kao e-book reader vrijednosti xx$...., a pošto ima sijaset markica tipa Cube, Ainol, HDC, Senei, ThL.., da ne navodim sve..., kako se ovi naši na carini snalaze i znaju što im je u rukama, kad sve izgleda ko mali ili veliki tablet iliti e-book readeri....
Nije baš usporedivo, ali neki dan sam primio onaj sjecko - na pakiranju je pisala vrijednost 8$, a za Lavu sa e-liquida je pisalo 10$..., da sam kupio original lavu ožegli bi me na carini ako se navede prava vrijednost zar ne...
Što se tiče mobača, može se zatražiti da ti spakiraju u bjanko ombalažu i to ti naplate 1$, a uputstvo je ionako na kineskom..., da li ga ovi na carini pale, otvaraju gledaju da li je mobač...ili nešto drugo...
No..., dobro.., vidjeit ćemo kako će to proći.... Od ovih sa "fastcardtecha" sam nakon 3 dana dobio obavijest da je paketić poslan i tracking broj...., nadam se da će sve proteći glatko....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 21:25 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Kinta je napisao: S mobom oprezno. Ako carina otvori paket trazit ce potvrdu ... onog klinca za telekomunikacije. Ako mob nije na popisu vracaju ga nazad. Netočno. Više nije potrebna potvrda Vijeća za telekomunikacije ni Hakoma. Slobodan uvoz. Provjereno. Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 21:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Kinta je napisao: S mobom oprezno. Ako carina otvori paket trazit ce potvrdu ... onog klinca za telekomunikacije. Ako mob nije na popisu vracaju ga nazad. Netočno. Više nije potrebna potvrda Vijeća za telekomunikacije ni Hakoma. Slobodan uvoz. Provjereno. Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2 Ideeees, kakve su pak to promjene u ovoj virtualnoj drzavi? 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 21:51 |
|
|
|
prije mjesec dana mi je dosao parfem DHL-om. pitam ja dostavljaca kako to ide s carinom preko DHL-a. on mi kaze da nema carine robe ispod 40 eura. sad meni nista jasno jer je prica o carini i 160 kuna. prosli cetvrtak paket s HG koji sam platio 45 $ je prosao carinu. mozda ima nesto u tome sta je rekao ovaj iz DHL.
zna li tko da je doslo do nekih promjena u postanskim posiljkama ?
|
 |
|
nmat121
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 22:17 |
|
|
|
Meni prekjučer stigao paket(vamo ss,2 x 18350 bat. 2 x vivi,punjač)sve zajedno 52$ .Prošlo bez problema.Mislim da je za poštanske pošiljke limit 300kn,a kad osoba prenosi preko grane 1000kn po osobi.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 22:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Carina.hr je trenutno nedostupna. Molimo probajte kasnije. 
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 tra 2013 22:42 |
|
|
supač...  onda neću ni na mobač ništa platiti...
|
|
 |
|
 |