| Autor |
Poruka |
|
spec
|
Naslov: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 13 ožu 2015 15:57 |
|
|
Nedam šišat svoje dlakavo čudovište  . 
_________________ NI DIOS NI AMO
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 14 ožu 2015 00:36 |
|
|
Ne znaš za onu kad se gnijezdo potkreše, sve nekako izgleda veće... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 15:51 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 17:11 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Ak nekom smeta 7.5kn u džepu.., na ovo je zgodno potrošit...
Stalno mi je u novcaniku, nije od neke koristi ali nikad ne znas kad ce zatrebati. Ono sto se zove ˝nož˝ je neupotrebljivo dok se ne nabrusi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 17:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 19:45 |
|
|
Kinta je napisao: Sappy je napisao: Ak nekom smeta 7.5kn u džepu.., na ovo je zgodno potrošit...
Stalno mi je u novcaniku, nije od neke koristi ali nikad ne znas kad ce zatrebati. Ono sto se zove ˝nož˝ je neupotrebljivo dok se ne nabrusi. Ma zato sam i kupio.., a i zgodno za poklonit, može biti i privjesak za ključeve ili oko vrata, ali ne nakon oštrenja..., ili može ali onda služi kao kosilica...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 19:48 |
|
|
Sappy je napisao: Ma zato sam i kupio.., a i zgodno za poklonit, može biti i privjesak za ključeve ili oko vrata, ali ne nakon oštrenja..., ili može ali onda služi kao kosilica... 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 19:52 |
|
|
Kinta je napisao: Kinta.., ajd molim te kad stignu pogledaj pa javi kakav je uložak unutra - ravno ili ima onaj "ortopedski" uložak-jastučić..., mrzim kad su jeftini ulošci i ravno gazište, volim kad ima podupiranje kao kod boljih patika...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 20:29 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Kinta je napisao: Kinta.., ajd molim te kad stignu pogledaj pa javi kakav je uložak unutra - ravno ili ima onaj "ortopedski" uložak-jastučić..., mrzim kad su jeftini ulošci i ravno gazište, volim kad ima podupiranje kao kod boljih patika... Hocu ali 99% sam siguran da je ulozak pravi. Karrimor je ipak firma kojoj nije stalo do trule sminke nego do upotrebljivosti.
|
|
 |
|
 |
|
solar
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 ožu 2015 20:40 |
|
|
|
nemojmo sportsdirect mjesati sa kvalitetnom robom. jesu jeftiniji, imaju velik izbor, ali tu je prici kraj
|
|
 |
|
 |