|
.
Sada je: 30 tra 2026 20:43. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 20:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 14 ruj 2015 09:50 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 14 ruj 2015 16:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Sappy je napisao: Da nebude zabune, ovo su 4,35V baterije koje malo kome osim meni odgovaraju. Max struja praznjenja je 6,4A da ves ne zavede naziv modela. I cijena je stvarno bagatela.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 14 ruj 2015 17:33 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 14 ruj 2015 23:31 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
Kinta je napisao: Sappy je napisao: Da nebude zabune, ovo su 4,35V baterije koje malo kome osim meni odgovaraju. Max struja praznjenja je 6,4A da ves ne zavede naziv modela. I cijena je stvarno bagatela. Nekako ne vjerujem da ti odgovaraju kad preporučuješ kojekakve elektroničke modove... al zato za mehaniku dušu dalo.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
D-I-A-B-L-O
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 ruj 2015 06:23 |
|
Pridružen: 13 srp 2013 18:42 Postovi: 857 Lokacija: Edmonton, Alberta
|
Sappy je napisao: Ako netko treba BT zvučnik - evo itekako povoljno ADO Mate 3 s izvrsnom baterijom... uz kupon GBADOM za samo 10$ bez TN (sa trackingom +2$)... http://www.gearbest.com/speakers/pp_203533.html Jel ima tko kakvih iskustava sa BT handsfree uređajima za auto? Znači trebao bih nešto što će mi služiti kao BT slušalica ali da se može povezati i na autoradio, tako da mi poziv dolazi kroz zvučnike. Gledam ima masa toga na Gearbestu, ali neznam šta bih odabrao. Ovdje po ovim trgovinama u kanadi drapaju cijene da ti pamet stane...
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 ruj 2015 07:54 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Imaš za kupiti auto radio. Ima BT u sebi. Skroz nova tehnologija. Evo, kod mene u autu nepunih 14 godina.
Na aliexpressu sam vidio model bez CD-a (kom to treba) košta 30$. Naspram takvog rješenja i originalnih uz auto i sl., ove kutijice po autu su sranje.
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 ruj 2015 08:34 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Kupi auto radio sa BT i povezes ga sa mobitelom. Zvuk ide preko zvucnika u autu.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 ruj 2015 08:36 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Bilo u ljetnom Bugu. Čim dođem doma, pogledam, pa javim. Iz eu, uređaj kao dugme, cca 10 eura i radi odlično, nahvalili ga. Ne isplati se kupovati novi auto radio ako imas audio in na starom.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 ruj 2015 08:59 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Kinta je napisao: Da nebude zabune, ovo su 4,35V baterije koje malo kome osim meni odgovaraju. Max struja praznjenja je 6,4A da ves ne zavede naziv modela.
I cijena je stvarno bagatela. Nekako ne vjerujem da ti odgovaraju kad preporučuješ kojekakve elektroničke modove... al zato za mehaniku dušu dalo. Jos nisam naisao na elektronicki mod koji ne guta 4,35V bateriju: VAMO, iPV mini, HCigar DNA 40, iPV3 Li, iPV2 ... bez obzira sto je u specifikacijama navedeno max 4,2V. Ali stvar je sto treba imati adekvatan punjac koji moze bateriju napuniti do kraja. Jasno s klasicnim punjacem ili punjacem u samom modu baterija se moze napuniti ali samo do 4,2V ili u ovom slucaju to znaci da se 3200mAh baterija moze napuniti samo do otprilike 2800mAh. Za mehanicki mod je prva liga ... ako imas pravi punjac.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 ruj 2015 09:04 |
|
|
Valter je napisao: Imaš za kupiti auto radio. Ima BT u sebi. Skroz nova tehnologija. Evo, kod mene u autu nepunih 14 godina.
Na aliexpressu sam vidio model bez CD-a (kom to treba) košta 30$. Naspram takvog rješenja i originalnih uz auto i sl., ove kutijice po autu su sranje. Nisam ja to ni mislio stavljat u auto.., to je uređaj za sobicu, društvance, plažu itd... i vjerujte mi imam Xiaomi BT zvučni, ovaj je slične jačine i zvuka te jačine baterije..., dovoljno da manju sobu ispuni sa zvukom..
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 20:43. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 20:43. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |