Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 19 lis 2015 11:21 

Naletio sam na ovo i izgleda mi super i dosta je povoljno
Jel ima netko da je kupio, zanima me kako radi

slika

Ovdje je na nekoj akciji, malo je jeftiniji nego na fasttech-u
http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_242323.html

Price : $48.99
Coupon code : NebulaZeroMini
Expiration date : 2015/11/30

Main features:
Material: Stainless steel
Supporting 3 working modes: Titanium TC + Nickel TC + VW mode
Variable wattage: 1 - 60W
Temperature control: 200 - 600F / 100 - 300C
Temperature control supports Ti ( titanium ) and Ni ( Nickel )
510 threading connection with self-adjustment center pin
Resistance range: 0.08 - 3ohm
Fit with single 18650 battery ( not included )

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lis 2015 11:54 

Pa koliko vidim to je malo drugacija vrzija zero modz-a dodan spring pin konektor i drugaciji prekidaci. Najbitniji je čip a ako je to isti cip SXK 60 W s purity menijem, a cini i se da je. No ti postavi pitanje na GB-u znaci na stranici na dnu možes postaviti pitanje i oni ti odvgovore, pitaj ih dali taj cip ima purity menu ako ima za te novce odličan mod.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lis 2015 13:01 

razdor je napisao:
buje3000 je napisao:
naletio na Joyetech EVic VTC Mini za 29USD, to je skoro 10USD jeftinije od konkurencije
http://www.efun.top/joyetech-evic-vtc-m ... s-kit.html

ali ti na to ide shipping od 7$, tako da na kraju je 3$ razlika

istina, da. ipak je i dalje nesto jeftiniji od konkurencije. bas sam narucio Evic Mini Kit koji dolazi sa Ego one, kao i rezervne grijace za njega (5xNi200). Sve skupa za 58$. Mislim da je to odlican deal

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 lis 2015 13:43 

jučer vidijo vtc mini sa ego one mega sa jednim ti ijednim ni200 grijačem za 47usd na 3fvape

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 19 lis 2015 14:43 

Ovdje je 43. Isto sa dva grijaca.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 20 lis 2015 09:26 

Koopor plus 200w na preorderu samo 40$ i shipping 7$

http://www.efun.top/smok-koopor-200w-plus-tc-mod.html

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2015 16:14 

Za žene.., vježba usana i mišića usta, protiv bora i bogznašto već..., vrlo korisno za razne svrhe..., mogu koristiti čak i muškarci..., da..., metrosexualci, itd...

http://www.aliexpress.com/item/Newest-S ... eb201560_9

slika

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lis 2015 21:37 

Sappy je napisao:
Za žene.., vježba usana i mišića usta, protiv bora i bogznašto već..., vrlo korisno za razne svrhe..., mogu koristiti čak i muškarci..., da..., metrosexualci, itd...

http://www.aliexpress.com/item/Newest-S ... eb201560_9

slika

Mislis da je to za vjezbu?? :zu:

Vamo V5,Kayfun

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lis 2015 15:26 

Postoje razni vidovi vježbe..., ajd.., molim te nisi valjda pomislio da je za nešto drugo osim zdravlja i ljepote... :hmm:

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 lis 2015 13:50 

A sada kutak vjerovali ili ne...

Nedavno sam naručio neki punjač i dvije baterije sa Dealsmachinea.., nebitno..., ni na kraj pameti mi nije bilo da će ovo uopće i ako slučajno otvore - ići na "invoice missing" tj. da će službenik carine tražiti vrijednost robe..., xxx puta sa kupovao i skuplje stvari i nisu nikada ošle na "inspekciju"....

račun je bio:
Commodity price : 24.26 - Used 200 DM Points : 7 + Tracking Number: 1.99
The amount payable:USD 19.25

i platio ja to Paypalom - na 19.25$

Dobio čestitku jer je otišlo na "invoice missing" - poslao sam im PDF ispis Paypala i ispis narudžbe...

Lupili mi PDV - 68kn - jer je po njima to prešlo 160kn (za cijeli 1$) - uzeli su u obzir cijenu od 24.26$ (pri tome su glatko zanemarili bodove koje sam imao za spuštanje cijene i tracking od 2$ plaćen pri tome)...

Nazovem ja carinu jer mi to nikada nije bilo tako da se relevantnom uzima cijena bez poštarine i popusta koji sam imao... i kaže mi službenica da je sve to u redu i da je osnovica za PDV bila 166,85kn..., paypal ispis računa - ma to se ne uzima kao nešto bitno.., vidjeli su (ne krajnju) cijenu koja malko prelazi famoznih 160kn i rebnuli PDV...

Zaista sam to platio 19.25$ što je daleko ispod cifre za evenutalni PDV...

Dakle..., ako imate bilo kakvih bodova ili kupon koji ste koristili, nemojte nipošto to slati kao dokaz plaćanja jer će vam uzeti kao relavantnu cijenu onu koju je bez popusta ili kupona..., bolje je samo poslati račun od Paypala...gdje se vidi samo krajnja cijena...

Još ja tupim toj službenici da nisam konj i znam sve oko toga, te da bi naručio posebno baterije od punjača..., ali NE.., ne moš ti to objasnit..., kaže imaju naputak kako kuponi i popusti ne ulaze u stvarnu cijenu proizvoda....

Nema šta.., treba službeniku podići plaću.., jer je dobro iščačkao vrijednost robe bez popusta...., a nazvao sam i nadležnu osobu iznad i sve mi je to glatko isti potvrdio.., i uputio me na Zakon da pročitam članke...

Zato pazite... za sve koji naručuju kineske gađeterije da ubuduće paze...da ni kune ne pređe famoznih 160kn., i naravno da se popusti ne odobravaju kao bitan faktor pri određivanju stvarne cijene plaćene robe...

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club