|
.
Sada je: 30 tra 2026 04:30. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 04:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 20 ruj 2013 02:03 |
|
|
Pay pal mi nije prihvatio dispute ali zato claim jeste. Naruceno je 26.7 i izgleda da je prituzba prosla  Ipak nije proslo,case closed i nikome nista
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 15:11 |
|
|
Sranje  doša mi mail u kojemu mi se čini da mi radi baterija otkazuju sve šta sam naručija  kolko sam ja to uspija razumit...ajme ajme....evo ako se kome da još pročitat i prevest ukratko, pa da znaju i ostali.... Dear Boris, Thank you for ordering from FastTech. As you know your order was shipped via China Post to reduce the chance of them getting returned. But we've been informed by China Post on 9/20 that all packages containing batteries are not allowed to ship and they arranged the return on 9/21. Now all packages have been returned to us due to this new policy of China Post. We're going to cancel the orders and issue the full refunds within 24~48 hours, it's Sunday here, so please allow us a little bit time to process the refunds. PayPal will send a confirmation e-mail once the refund is done. Hong Kong Post just confirmed to us that only lithium batteries are being classified into contraband goods. If you didn't purchase any lithium batteries in your order, you can place a new order after the refund. But please aware that it might still has the delay problem as Hong Kong Post still scanning the packages one by one. Sorry for not being able to arrange the re-shipment for the orders that excluding any lithium batteries, because there were too many orders being affected. Your understanding would be highly appreciated. We apologize for the delay and any inconveniences caused. Kind regards, Jasmine
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 16:15 |
|
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 16:16 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
I ja dobio identičan mail danas, bio naručio XTAR IMR18350 baterije prošli tjedan
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 16:21 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Bojim se da si dobro shvatio Vratiti će paket natrag i vratiti ti lovu. Savjetuju ti da obnoviš narudžbu za preostale artikle ali sada bez baterija. Neznam baš kaj im znači If you didn't purchase any lithium batteries in your order (mislim zakaj ga onda pošta ne propušta  )
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 16:30 |
|
|
Ma neznam ni ja, jebat ih, i njih i mene  naručio sam itaku, ći ju klona i 4 panasonic baterije, ali ne skupa, već u razmaku par dana...mislija san radi carine, pizdarija, štajaznan....  i sad me strah da su oni vjerovatno u šipingu zbuksali to sve skupa pa će sve vratit, ili su im svi paketi vraćeni bez obzira....to baš nisan najbolje skužija.... I sad šta...neznan treban li ja išta sada jer nemam tu nikakvog iskustva, ili će pay pal sam vratit lovu na račun ?  Jebemi sve ako ja nisan teška pegula...da ja nisan iša ovo naručivat ne bi se stoposto ovo desilo. Ja nisan za ništa nego uzet pare, otić u dućan i kupit. 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 16:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Deckardcain je napisao: Ma neznam ni ja, jebat ih, i njih i mene  naručio sam itaku, ći ju klona i 4 panasonic baterije, ali ne skupa, već u razmaku par dana...mislija san radi carine, pizdarija, štajaznan....  i sad me strah da su oni vjerovatno u šipingu zbuksali to sve skupa pa će sve vratit, ili su im svi paketi vraćeni bez obzira....to baš nisan najbolje skužija.... I sad šta...neznan treban li ja išta sada jer nemam tu nikakvog iskustva, ili će pay pal sam vratit lovu na račun ?  Jebemi sve ako ja nisan teška pegula...da ja nisan iša ovo naručivat ne bi se stoposto ovo desilo. Ja nisan za ništa nego uzet pare, otić u dućan i kupit.  Odi lijepo na fasttech ulogiraj se i pregledan svoje narudžbe i točno ćeš vidjeti što je bilo sa pojedinom narudžbom.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 16:52 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Odi na Fasttech, pogledaj na vrhu uz košaricu Your orders, manage & track orders !!
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 17:09 |
|
|
 nisam se od jada to ni sitija napravit  Itaku nisu poslali koju san prvu naručio, ći jua i baterije jesu, po trackingu ne mogu nać ništa, da ne psujen i ne govorin ružno, mogu samo reć ko ih jebe  , iden navijat za košarku našu, mada znan da ću i to ispušit  navijaću za španjolce, to nan je jedini spas.....
|
|
 |
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 ruj 2013 18:51 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 04:30. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 04:30. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |