|
.
Sada je: 30 tra 2026 05:54. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 05:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 ruj 2013 14:32 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
Priča se da je svake godine u ovo doba ista priča, partija im radi tog nekakvog praznika pojačava kontrolu, no ubrzo se stanje normalizira. Meni su baterije naručene prošli utorak povukli paket s pošte i refundirali PP, sad, ako piše dispatched - to znači da su već u avionu 
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 ruj 2013 14:34 |
|
|
Meni poslali mail koji sam par postova prije stavio. Poslali mi i novi di kažu da su vratili pare. Pay pal mi poslao mail da će mi vratit lovu na račun, na stranici od fasteka pošiljka je vraćena....dokad i šta to niko ja mislim zasad nezna. 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 ruj 2013 14:51 |
|
|
matija je napisao: Priča se da je svake godine u ovo doba ista priča, partija im radi tog nekakvog praznika pojačava kontrolu, no ubrzo se stanje normalizira. Meni su baterije naručene prošli utorak povukli paket s pošte i refundirali PP, sad, ako piše dispatched - to znači da su već u avionu  U tom slučaju čini se da sam zasad imao sreće,vidjet ćemo za dalje... Nadam se da im to neće potrajati,zapravo uvjeren sam da neće jer im se neisplati nikako.
|
 |
|
sopta12345
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 ruj 2013 17:52 |
|
 |
| Veliki Cezar splitske podružnice |
 |
|
|
Koliko sam shvatia ne šalju baterije i tekućine samo preko pošte. Kurirske službe rade normalno i preko njih se može slat al cjene su vjerovatno 30tak $ (dhl...) Ovako je bilo i sa health cabinom sličan slučaj.
Negdje sam vidio sliku da šalju baterije umotane u nekakvu crnu foliju radi x ray scannera.
_________________ HANA30_blue, Expromizer v1, Devils Marble 18650, Kayfun Lite+®
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 ruj 2013 18:42 |
|
|
Nije crna nego su umotane u obicnu alu foliju,danas stigle  A sa druge stranice paket otvaran i oblijepljen zutom trakom (nije nasa vjerojatno kineska carina )
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 30 ruj 2013 13:48 |
|
|
|
Samo baterije su problematicne,bio je apdejt oko tekucina....oni mogu proci
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 03 lis 2013 12:18 |
|
|
Stigla narudžba sa fasttecha... Naručio 10.09. (čekao 6 dana da Sentinel m16 bude na stanju). Dakle poslali su 17.09. - stiglo jučer 02.10. - 2 tjedna na putu..., dakle u gabaritima SG posta - svaka čast još jednom za Fasttech... Uzeo sam još nekih tekućina jer ih volim..., Ry4, Limun, RedUsa od Hangsena..., čini sa da su OK..., kako aroma tako i jačina (18mg)..., no baš i ne pare u oblacima, no to je popravio Sentinel m16.... Gotovo da nemam riječi kojima bih opisao taj mod...., nemam zamjerki, a cijena je, pa skoro da ga poklanjaju - 16$, a original od 150-200$ - Grand Vapor... Ne znam da li moraš biti moron pa gotovo istu stvar platiti najmanje 10 puta više..., no dobro... Sve što piše na https://www.fasttech.com/products/1425200 reviews-ima je istina..., ovo je čista 5/5 ocjena, iako neki imaju zamjerki - ja nemam..., najbolji mehanički mod koji mi je ikad došao u ruke!!!! Odmah sam u njega ubacio Panasonic NCR18650PD, nisam druge baterije ni pokušavao..., paše saliveno, nije protektirana pa ću malko pripaziti da ju previše ne iscrpim... Najbolje je to što i tekućine u kojima prevladava PG (70/30 kao kod Hangsena) sada pare ko lokomotive, i +pol je "plivajuć"..., pa sve što na njega navrnete paše ko saliveno i nema više klimavih Vivika ili drugih, iako će vam za eGo obleku trebati 510 adapter... Dakle STRONG BUY..., ovo je smiješna cijena za tako dobar mod...!!!
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
Zadnja izmjena: Sappy; 03 lis 2013 12:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 03 lis 2013 12:20 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Sappy je napisao: Stigla narudžba sa fasttecha... Naručio 10.09. (čekao 6 dana da Sentinel m16 bude na stanju). Dakle poslali su 17.09. - stiglo jučer 02.10. - 2 tjedna na putu..., dakle u gabaritima SG posta - svaka čast još jednom za Fasttech... Uzeo sam još nekih tekućina jer ih volim..., Ry4, Limun, RedUsa od Hangsena..., čini sa da su OK..., kako aroma tako i jačina (18mg)..., no baš i ne pare u oblacima, no to je popravio Sentinel m16.... Gotovo da nemam riječi kojima bih opisao taj mod...., nemam zamjerki, a cijena je, pa skoro da ga poklanjaju - 16$, a original od 150-200$ - Grand Vapor... Ne znam da li moraš biti moron pa gotovo istu stvar platiti najmanje 10 puta više..., no dobro... Sve što piše na https://www.fasttech.com/products/1425200 reviews-ima je istina..., ovo je čista 5/5 ocjena, iako neki imaju zamjerki - ja nemam..., najbolji mehanički mod koji mi je ikad došao u ruke!!!! Najbolje je to što i tekućine u kojima prevladava PG (70/30 kao kod Hangsena) sada pare ko lokomotive, i +pol je "plivajuć"..., pa sve što na njega navrnete paše ko saliveno i nema više klimavih Vivika ili drugih, iako će vam za eGo obleku trebati 510 adapter... Dakle STRONG BUY..., ovo je smiješna cijena za tako dobar mod...!!! Kad ga već hvališ evo ti i slike  
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 03 lis 2013 12:25 |
|
|
Hahahah.... Vidim da je ista baterija unutra..., ili bar Panasonic sa fasttecha...., odlično... Moj je ljepši - čisto zlato !!!! Ljudi kupujte ovo je pun pogodak.... Prodao sam Feitenga pa trenutno ne mogu ponuditi bolju fotkicu.., čekam dolazak THL W200... zvjerčice (1.000kn) sa Aliexpressa.... Dobar si... 
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 03 lis 2013 12:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Sappy je napisao: Hahahah.... Vidim da je ista baterija unutra..., ili bar Panasonic sa fasttecha...., odlično... Moj je ljepši - čisto zlato !!!! Ljudi kupujte ovo je pun pogodak.... Prodao sam Feitenga pa trenutno ne mogu ponuditi bolju fotkicu.., čekam dolazak THL W200... zvjerčice (1.000kn) sa Aliexpressa.... Dobar si...  THL W200 - Može i sa FastTecha http://www.fasttech.com/products/1/10006243/1477604-thl-w200-5-fhd-quad-core-android-4-2-jellybean
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 05:54. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 05:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |