|
.
Sada je: 29 tra 2026 23:01. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 23:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
vojehr
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 30 sij 2020 15:28 |
|
|
Buje je li ti došao ovaj Rose V3 sa Fasttecha? Kakav je? 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 30 sij 2020 16:57 |
|
|
|
Je, dosal je odavno. Nisam ga ni otvorio iz kutije, cu ga pogledat za tjedan dana pa javim
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 04 vel 2020 22:17 |
|
|
|
Složio sam ovaj Rose s FT-a. nisam ga namjerno prao. dakle. Meni se cini da je čist, flavour je dosta dobar. Parim istu tekućinu na starom i novom, doduše, na starom je 1.4 ohma na ovom je uži coil-motao na čačkalicu, jer ja tard nisam uzeo coil jig. coil je s pun k namotaja, ista 0.3 kantal žica, 1.85 ohma. Oba su MC. Dakle, ovo je univerzalni setup za MTL i rDL. AFC je bolji nego na mom starom Roseu za kojeg sam tada dao cca 20 dolara. Orinzi na AFCu bolje drže te je moguće ga i za MTL naštelat. Tako da zatvorimo sve rupe. onda je za MTL. Svi orinzi dobro drže, rastavio sam sve i sastavio opet, kad ide do kraja ide teško. Navoji su dosta dobri, osim na LCu, tu su malo grublji, tako da pri punjenju i zatvaranju LCa. LC ne do kraja zatvorit, jer pri otvaranju syebe vatu na grijaču. malčice pustit otvoreno. Za sad ne curi i ne grglja. Aroma strašna. Mislim da ovaj setup je čak bolji od ovog promjera 2.5, daje puno puniju aromu, na 15W. Testiram to sad na Butterscotchu od VZa, smješano jučer u VPG 70/30 bazu s 6mg. LC kako ima lošije navoje se teže otvara i zatvara od ovog starog, skupljeg rosea. U kutijici su još rezervni šarafi za postove, rezervni metalni dio tanka i orinzi te imbus ključ za šarafe postova. Sve u svemu, vrijedi i više od ovih 5.7 dolara. Slobodno ga piknite, ja ću si vjerovatno još jednog. Jako dobar rDL atty. Doduše, neće primit clapton i sličnu debelu žicu, pa da se ne zaletite. Po mojoj procjeni, 0.4 će lovit, možda i 0.5 kantal. ali nema to smisla, s 0.3 i iznad ohma daje strašnu aromu na niskoj snazi. dakle, može se već na 10W parit rDL sa dobrim gustim oblakom
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 vel 2020 21:05 |
|
|
Journey vam ima spring cleaning akciju... copypaste "Spring Cleaning" ili ti proljetno čišćenje Za sve naše kupce i posjetitelje https://journey-liquids.com pripremili smo akciju sa do 80% popusta! Da, dobro ste pročitali, 80% popusta! Akcija se odnosi samo na ovaj posebno kreiran komplet proizvoda: https://journey-liquids.com/en/journ...-cleaning.htmlNE MORATE odabrati 8 istih proizvoda - možete odabrati 8 ili više različitih okusa... popust će se obračunati automatski. Akcija traje do 5.02. ili do isteka zaliha." mogu potvrditi. 20 aroma, 3 iz Shake linije, a ostalo Strada, Škvadra, ali uglavnom ove od 75kn i jedno 6 iz black serije slastica, dakle 20 aroma za 305kn. nije navlakuša nego je za pravo akcija. Shake računa po 14kn a ove iz Black serije računa po 19kn, ali morate ih imati minimalno 8 komada u košarici.
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 vel 2020 21:17 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
buje3000 je napisao:
Akcija traje do 5.02. ili do isteka zaliha."
Traje još... do jučer 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 vel 2020 00:11 |
|
|
sorry, napravio sam copy paste, zasto jedinicu nije uhvatilo nemam pojma možda zato što moj komp pali jedinicu sam od sebe pa sam ju pobrisao misleći da je tipfeler  Akcija traje do 15.02. ili do isteka zaliha
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 vel 2020 00:40 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 vel 2020 15:22 |
|
|
|
dakle, zeznuo sam se, ovo NISU arome nego shortfill, 40ml nule, trebate dodat 20ml baze ili nule i kako već. zamišljeno da bude 60ml tekućine u bočici
|
|
 |
|
 |
|
dado_
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 vel 2020 20:09 |
|
Pridružen: 31 lis 2015 21:31 Postovi: 352 Lokacija: Virovitica
|
buje3000 je napisao: sorry, napravio sam copy paste, zasto jedinicu nije uhvatilo nemam pojma možda zato što moj komp pali jedinicu sam od sebe pa sam ju pobrisao misleći da je tipfeler  Akcija traje do 15.02. ili do isteka zaliha Ma sve OK, kliknio na tvoj link a ono.. mahuna  pa sam mislio da je prošlo  BTW nije mi napeto, probao njihovih nekoliko hvaljenih i drugih (po opisu) , i nisu mi baš "napeti" , no o ukusoma se ne raspravlja  kao ni o politici 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 vel 2020 21:02 |
|
|
dado_ je napisao: buje3000 je napisao: sorry, napravio sam copy paste, zasto jedinicu nije uhvatilo nemam pojma možda zato što moj komp pali jedinicu sam od sebe pa sam ju pobrisao misleći da je tipfeler  Akcija traje do 15.02. ili do isteka zaliha Ma sve OK, kliknio na tvoj link a ono.. mahuna  pa sam mislio da je prošlo  BTW nije mi napeto, probao njihovih nekoliko hvaljenih i drugih (po opisu) , i nisu mi baš "napeti" , no o ukusoma se ne raspravlja  kao ni o politici  Gle, kod Journeya mi je dobro, što kad bilo što uzmem, fino je. naravno, što je skuplje, to je veća kompleksnost aroma, ali ne tražim to, meni su dobri i duhani s 3 razlicite arome u sebi. Što god uzmem, fino. To kod drugih proizvođača baš i nema. Uvijek su kod svakog par aroma odlično a ostalo smeće. nakon 2 godine isključivo duhana, sad sam si zel sve one slastice na koje su ljudi svršavali zadnje 2 godine da ih probam po prvi put. 75kn dam za aromu, to mi je gornja gornja granica, i to samo za Šrodinger i Spirit. Jinx jednom godišnje. Za ovo ostalo mi se ne da. Mogo bih, ali neću. voćke i deserti mi nisu napeti na MTL. Link je bio mrtav jer sam napravio copy paste sa forum.hr pa očito nije ulovilo cijeli link. Možemo o politici, kako ne  pitaj me što mislim o tom političaru, ja ću ti reć samo jednu stvar o njemu. Ili zna krast ili još nije bio u prilici 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 29 tra 2026 23:01. | Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2026 23:01. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |