| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 12:25 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
|
Meni se niti jedna pošiljka iz 9. mjeseca još nije pojavila na SG trackingu, već mi je muka od primisli da se moram ići raspravljati sa kineskim robotima oko povrata novca.
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 12:38 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
ffroms je napisao: Pomoć ti je strpljenje. Naime, Singapurska pošta se jaaaakoooo usporila i treba im 7-10 dana da bi ti se tracking uopće pojavio. Kad se pojavi onda sve ide uobičajeno brzinom. Ja sam zadnje išao preko Hong Kong pošte i za 5 dana se pojavio TN ali prije toga je išlo preko SG i trebalo je 8 dana. evo, meni je prošlo 11 dana i još se ne vide pošiljke od 5.10.2013. i da dode kad tad, fasttech me vise nece vidjeti
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 12:45 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Ja ću vjerojatno pokušati još nešto naručiti od njih (ne vezano za parenje) ali ću ih do daljnjeg morati pozdraviti dok se ne oporavi sve to oko slanja i slično.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 12:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Teško, dolazi christmas shopping spree i kupovina preko web-a i slanje paketa po svijetu će eksplodirati, do iza nove godine će biti sve sporije i sporije 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 13:00 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
ffroms je napisao: Ja ću vjerojatno pokušati još nešto naručiti od njih (ne vezano za parenje) ali ću ih do daljnjeg morati pozdraviti dok se ne oporavi sve to oko slanja i slično. ja sam osim moda narucivao -keramicke nozeve -maske za mobitele - šarafcigere - sitni alat (nije elekt.) sa svim je situacija ista na prvu sam mislio da je zbog baterija,jer sma ovdje pročitao da s tim zezaju, na kraju je sa svim artiklima zajebancija i štopanje
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 13:07 |
|
|
Nije samo fasttech u banani isto je sa china buyem ,e-liquid.cn, banngod,e bay sellerima iz kine i hong konga. Meni track ne radi za desetak paketica. Znaci globalno s...e 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 13:17 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Kako je spavle napisao vjerojatno je krenula nabavka za Božićne praznike. Ako niste primjetili ali se već i kod nas mogu kupiti ukrasi za bor i slično. Svake godine nam sve ranije dolazi Božić i shoping histerija, a izgleda da i drugdje u svijetu.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 17:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Samo spokojno, meni su upravio stigla dva paketica singsingpostom nakon mjesec dana cekanja.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 16 lis 2013 19:36 |
|
|
...dobio i ja danas jedan putem Sing pošte,jedan je još u ZG na putu prema OS sutra,znači bit će sve ok samo užasno kasne sa trackingom zbog gužve i još ih i inspekcije za baterije 
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 00:21 |
|
|
MorpheusX je napisao: ...dobio i ja danas jedan putem Sing pošte,jedan je još u ZG na putu prema OS sutra,znači bit će sve ok samo užasno kasne sa trackingom zbog gužve i još ih i inspekcije za baterije  Spomenuo si carinu nekoliko postova prije. Jesi trebao onaj EORI broj? sent from my phone
|
|
 |
|
 |