| Autor |
Poruka |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 05 lis 2013 14:40 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
Ti si imao sreće. Meni traže da im pošaljem ali da će mi vratiti novac za poštarinu. Kažu da im pošaljem najjeftinijom pošiljkom ali nema šanse. Šaljem im preporučeno sa TN-om i to dođe 38,5Kn.
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 05 lis 2013 20:06 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
jvas01 je napisao: ffroms je napisao: I sa tim bi mogao imati problema kad im od jednom dođe 4 paketa za istu osobu. Pitaj jvas01 koji je imao problema sa time.
Inače, je li tko imao situaciju sa reklamacijom i povratom robe? Meni je stigla jedna Twistica koja je neispravna što sam im prijavio i sada traže da im to pošaljem nazad. Oni pokrivaju troškove poštarine (barem tako kažu). Ima sam još jedan slučaj gdje mi je došao početnički paket (torbica, 2x baterije sa CE4, punjač i ispravljač) i ispravljač je bio polomljen (ali ispravan) i to su mi uvažili bez problema i dali 20% od cijene cijelog tog paketa. meni su stigli 7 paketa u razmaku tjedan dana naruceni i normalno da su svi komplet osli na carinu ako narucujes vise paketa odjenom narucuj na vise osoba i ako je ispot 35 $ opet ako ode na carinu nes to vidit bar 2tjedna duze A sa neispravnim stvarima uvjek sam im to posliko i sa sljedecom narudbom su mi poslali opet taj komad nis nisam morao vracat Jucer narucio dva paketa keramickih nozeva Danas stigao 2xmail da su poslani prema meni Cura narucika vamo set prije 4-5 dana ali jos nije dobila takav mail Ocito carina za vamo
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 05 lis 2013 20:14 |
|
 |
 |
|
|
Pogledaj da li ga imaju na skladištu. Neki put im treba nekoliko dana da nabave ono što je naručeno pa tek onda ide slanje. Provjeri na njihovim stranicama u kojem je statusu paket.
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 05 lis 2013 21:04 |
|
|
|
Nije 160kn nego 22€:-D:-P
Bojal sam se za amere kad sam uzimal mod od 25$+15$ ship,al sve super proslo,na racunu nije bilo shipp pa nikom nista
Sent from ViperS
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 05 lis 2013 21:49 |
|
|
street je napisao: jvas01 je napisao: ffroms je napisao: I sa tim bi mogao imati problema kad im od jednom dođe 4 paketa za istu osobu. Pitaj jvas01 koji je imao problema sa time.
Inače, je li tko imao situaciju sa reklamacijom i povratom robe? Meni je stigla jedna Twistica koja je neispravna što sam im prijavio i sada traže da im to pošaljem nazad. Oni pokrivaju troškove poštarine (barem tako kažu). Ima sam još jedan slučaj gdje mi je došao početnički paket (torbica, 2x baterije sa CE4, punjač i ispravljač) i ispravljač je bio polomljen (ali ispravan) i to su mi uvažili bez problema i dali 20% od cijene cijelog tog paketa. meni su stigli 7 paketa u razmaku tjedan dana naruceni i normalno da su svi komplet osli na carinu ako narucujes vise paketa odjenom narucuj na vise osoba i ako je ispot 35 $ opet ako ode na carinu nes to vidit bar 2tjedna duze A sa neispravnim stvarima uvjek sam im to posliko i sa sljedecom narudbom su mi poslali opet taj komad nis nisam morao vracat Jucer narucio dva paketa keramickih nozeva Danas stigao 2xmail da su poslani prema meni Cura narucika vamo set prije 4-5 dana ali jos nije dobila takav mail Ocito carina za vamo Nema ti to nikakve veze sa carinom! Carini prolazi kroz ruke tek kad dođe u Hr! Nekad potraje par dana da pošalju! Usput, kaj nisu oni do 6. na praznicima?? To bi objasnilo zašto njoj nisu poslali, jer tako piše na njihovoj stranici... al kak su tebi onda poslali??
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 05 lis 2013 22:48 |
|
|
Salju oni uredno meni 3 kom. Na godisnjem su samo ako ih pitas za ono sto nije stiglo 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 lis 2013 13:55 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
Iako su na godisnjem:Dear Ivan, Thank you for shopping at FastTech.com. We're pleased to tell you that order A100491714 has shipped! Shipped via Singapore Post Tracking Number: RQ217398220SG Tracking: https://support.fasttech.com/tracking/RQ217398220SGPlease note tracking numbers may not be updated for 24 hours.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 lis 2013 16:56 |
|
 |
 |
|
|
Samo što sam ja na zadnjoj pošiljci čekao 8 dana da se pojavi išta za moj tracking number tako da se nemoj čuditi ako se ne pojavi ništa nakon 24 sata kao što oni pišu.
|
 |
|
1denis
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 lis 2013 19:11 |
|
|
|
Prije nekih mjesec, dva sam imao tri naruđbe kupljene isti dan! Za dvije se pojavio tracking number nakon 2,3 dana, a za treći sam ga čekao nekih tjedan i pol! Par dana kasnije je stigao upravo taj paket, a ova prva dva par dana kasnije! Tako da nema pravila...
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 lis 2013 19:14 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
kaj vam stižu batke sa Fasttecha 
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |