|
.
Sada je: 30 tra 2026 05:51. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 05:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 30 tra 2013 19:51 |
|
|
glogi je napisao: Sappy@ šta se dešava sa mobitelom? ima li ga di?  osta sam bez mobitel i interneta....pa si moram nekaj naručit iz kine!? valda bu stiglo ;( Miruje negdje u Shenzenu..., mamicu im žućkastu i sestricu i Bruce Leea i sve po spisku...., poslan, a ni jedan ga tracking ne vidi osim jednog na kojem i miruje... Nemojte uzimati sa Fastcardtecha ništa..., da sam znao da će tako biti i da ću se hebati sa Paypalom i disputeom (ako ne dođe do 15.5.) ne bi nikada od njih uzimao ništa.... Na Aliexpressu je puno više sigurnosti iako se ne ljube s Paypalom..., a može se naći i povoljnije...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 30 tra 2013 23:31 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 01 svi 2013 12:44 |
|
|
|
650mah....to se neisplati!!! posebo za početnike!! ja osobno nebi uzima ništa ispod 900mah,,, i da je promjeniv napon!! ovo od 650mah, za čas ostane bez baterije i + toga padne napon i onda nema ni pare ni arome!!
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 01 svi 2013 14:11 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
To i ja govorim ljudima da im je minimum neka twistica + neka od 900 za backup, dva evoda i jedan usb punjač, onda plaču da im je to preskupo i na kraju za ovako nešto što sam gore naveo dadu nekih 300 do 350 kn, evo im ovo za početak da bace manje novaca pa kad se uvjere da trebaju nešto bolje onda slušaju savjete. 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 02 svi 2013 20:48 |
|
|
Sappy je napisao: glogi je napisao: Sappy@ šta se dešava sa mobitelom? ima li ga di?  osta sam bez mobitel i interneta....pa si moram nekaj naručit iz kine!? valda bu stiglo ;( Miruje negdje u Shenzenu..., mamicu im žućkastu i sestricu i Bruce Leea i sve po spisku...., poslan, a ni jedan ga tracking ne vidi osim jednog na kojem i miruje... Nemojte uzimati sa Fastcardtecha ništa..., da sam znao da će tako biti i da ću se hebati sa Paypalom i disputeom (ako ne dođe do 15.5.) ne bi nikada od njih uzimao ništa.... Na Aliexpressu je puno više sigurnosti iako se ne ljube s Paypalom..., a može se naći i povoljnije... Evo priupitam ih slično već nekoliko puta.., a sad sam ih pitao i na Kineskom jer očito ne kuže kad im pišeš engleski, no odgovori su prilično copy/paste pa i ovaj puta...... SappyBoy:RE605952234SE2013-05-03 02:24:58 Delete 请回答我的是我的手机在哪里 OnlineSupport Replay : 2013-05-03 02:41:49 your package is in transit,please wait patiently ,thanks
SappyBoy:1 month from payment2013-05-02 17:01:49 Delete Still cannot track my phone.., nothing is happening - 22 days since you shipp my phone..., I am very sad...., and angry....can you check the status of shippment..because 22 days phone is sitting in one place.... OnlineSupport Replay : 2013-05-02 18:06:02 http://www.fastcardtech.com/article.php?id=96SappyBoy:where is my phone..!!??2013-04-25 19:57:03 Delete Dear FastCardtech... My phone is already 15 days at the same place and NOT MOVING, tracking not working except http://www.hh-exp.com/en/track.htm - same message 15 days. If by the end of April nothing change, I'll have to run a dispute through PayPal before and of 45 days of my right to refund. So if I don't have my phone till May 16th in good condition I will ask paypal for refund.... For example... Over Buyincons after I purchased of something at April 4th (after my order from you) - my order arrived in the city of Osijek yesterday...(some goods for 11$) Track this: RF122981930SG please and see how fast can shippment can be... It is shame that till today I cannot know where is the problem, and why my phone is stuck at same place over 15 days !!! I was really hoping that the shipment (my Hdc Storm) will arrive this month, but this won't be so soon... OnlineSupport Replay : 2013-04-25 21:19:09 thanks for your order from FCT,Your order shipped out already ,The shipping number is RE605952234SE ,Please go to this site for tracking http://www.hh-exp.com/EN/ ,Your package is in transit ,Please wait patiently ,thanks and best wishes!
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
zukov
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 03 svi 2013 00:16 |
|
|
07.04 naručio Kod: http://www.saleandroidtablet.com/allfine-fine7-genius-actions-atm7029-quad-core-7-inch-tablet-pc-1gb-ram-8gb-android-41-ips-hdmi_p54.html danas stigao sve radi ko singerica moja preporuka za kupovinu.....kod nas prošlo sve super ....donio poštar na vrata
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 03 svi 2013 00:49 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 03 svi 2013 00:59 |
|
|
zukov je napisao: 07.04 naručio http://www.saleandroidtablet.com/allfin ... i_p54.html danas stigao sve radi ko singerica moja preporuka za kupovinu.....kod nas prošlo sve super ....donio poštar na vrata Jel bilo kakvog poreza, carine ili plaćanja bilo kakvog nameta....
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 03 svi 2013 13:14 |
|
|
Sappy je napisao: glogi je napisao: Sappy@ šta se dešava sa mobitelom? ima li ga di?  osta sam bez mobitel i interneta....pa si moram nekaj naručit iz kine!? valda bu stiglo ;( Miruje negdje u Shenzenu..., mamicu im žućkastu i sestricu i Bruce Leea i sve po spisku...., poslan, a ni jedan ga tracking ne vidi osim jednog na kojem i miruje... Nemojte uzimati sa Fastcardtecha ništa..., da sam znao da će tako biti i da ću se hebati sa Paypalom i disputeom (ako ne dođe do 15.5.) ne bi nikada od njih uzimao ništa.... Na Aliexpressu je puno više sigurnosti iako se ne ljube s Paypalom..., a može se naći i povoljnije... Kolko prima taj mobitel Memorijsku karticu??? od koliko GB??? ja sam uzea na Allexpressu  taj mobi i karticu od 64gige  = imali di kakva futrola za nosit ga na kaišu oko struka?
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 03 svi 2013 13:28 |
|
|
@glogi Pretpostavljam da si uzeo ovo: http://www.aliexpress.com/item/HDC-Stor ... 17679.htmlDobiješ s njim i kondom za ekran i neku kao kožnu futrolicu..., ako futrola bude neko "sranje" onda imaš brate mili toga kolko oš...., samo da pogodiš veličinu... Jesi li napomenuo prodavatelju, to možeš pri checkoutu, da ti telefon bude rootan i uklonjene kineske aplikacije ako ih ima..., te ako nisi naruči još i rezervnu bateriju - dobro dođe kad prigusti..., ovi telefoni jedu bateriju, a dodatna ti je samo cca 11$ http://www.aliexpress.com/item/HDC-Stor ... 08.html..., moš to i naknadno (još je jača nego ona koja dođe s mobitelom)... Dobro je da ima i HR meni... Još ću ja tebe pitat..., valja li što... Ako se kod mene ništa ne promijeni u ponedjeljak idem na dispute (tracking samo na jednoj stranici - malo morgen već 24 dana od kad su poslali....,) da sam znao, a nisam, taj Fascardtech oglašava i preko Aliexpressa i tu je sigurnost nešto veća.., a ima robe koja je i jeftinija nego na oriđiđi stranici... Karicu prima od 32, jer ga i prodaju s tom opcijom, no 64 nisam siguran... 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 05:51. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 05:51. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |