| Autor |
Poruka |
|
street
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 18 lis 2013 09:02 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
|
odgovor na moj upit
We are sorry about the wait.
SGP had rejected almost all of our packages shipped from 29 Sep to 7 Oct without notifying us. This was caused due to current strict inspection of the aviation security. We've selected the battery packages out and have the rest packages sent to them immediately after the return. These packages had been resent on 8 Oct as soon as we received the packages.
All SGP packages are now subject to x-ray screening, the tracking information will get delayed by 3 to 5 days (as we're told) as they queue up for the new mandatory x-ray scans. If the tracking information still can not get updated within this week, we will request them to return all of the packages and contact you to confirm if you would like us to resend the package via HKP or get a refund for your package.
We appreciate your understanding in this case.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 18 lis 2013 09:44 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
spavle je napisao: Netko je spominjao mjerače otpora za atty-e, ako mu vamo nije dovoljan ima i ovo: https://www.fasttech.com/products/0/100 ... -ohm-meterJa sam ga spominjao i ovo je zanimljiva stvar ali mi se čini da je malo preskupo i još traži USB da bi radio, ja se takvim stvarim obično bavim malo dalje od struje i kompa tako da... Ne znam, možda se pojavi nešto jeftinije.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 18 lis 2013 14:10 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 18 lis 2013 14:57 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Max_ZG je napisao: E to sam tražio ali ga nikako nisam mogao naći. Uzimam ga prvom prilikom da ne mučim jadni eVic za te svrhe. 
|
 |
|
Dentex
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 20 lis 2013 11:47 |
|
Pridružen: 02 srp 2013 20:50 Postovi: 493 Lokacija: Zagreb - Maksimir
|
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 lis 2013 01:52 |
|
|
https://www.fasttech.com/products/1429801Chi-you sletio 21.10. u ZG.., pretpostavka ja da će danas biti u OS tj. mojim rukama... Ovaj puta je Fasttechu trebalo malo duže za dostavu...., tja.., imali su "slavu" od 1-7.10. no to ih nije spriječilo da mod naručen 3.10. pošalju već 4.10., ali ovaj puta preko HK pošte.., i to bi bilo to..., 20-tak dana od narudžbe..., nije loše s obzirom da mi je roba dolazila nekad i duplo brže...., ali u prosjeku je to bilo 2 tjedna... Imam narudžbu i sa Buyincoinsa i čekam već oko 40 dana.., put putuje.., negdje na istoku...., dakle Fasttechu svaka čast na odrađenom poslu slanja paketića....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 lis 2013 21:17 |
|
|
stiga i nemesis od ovih jeftikanera poput KTS ChiYoi-na  i ostalih ovo je stavrno bestbay Doduše niti sam uzima nešto skuplje ... ali ovaj nemesis je stvarno urađen vrunski obrada, navoji, nije uopće težak, jedino sam mora ubacit dva magnet na bateriju (zelenu panasonicovu) nisam tia izvlačit pinove.. radi savršeno. a tu je i vivinova (buđevin) proširena rupa radi ka zmaj otpor oko 1.5 ohm. pare ko u priči 
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 lis 2013 21:39 |
|
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 lis 2013 22:07 |
|
|
SrKi je napisao: kad si narucio nemesis? uuuu načeka sam se mislim da je bilo početkom 9mje nisam iša "za tim" i kad sam platia, vidim gori da je raspoloživ tek za dvi nedilje aj reko sačekaću....kad je prošlo te dvi nedilje, dođe onaj praznik od 7 dana pa tek nakon toga mi poslali ajme 
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 lis 2013 22:17 |
|
|