|
.
Sada je: 30 tra 2026 07:10. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 07:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 05 svi 2013 08:32 |
|
|
a nemora značit!!!....nadam se da je kinezi nevode evidenciju o tvom paktu  pa da će stić .. jesi proba stupit u kontak sa nekim prodavačem? mora bit neki klinac koji je "odgovoran?? jel si igdi postavia pitanje?
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 05 svi 2013 18:15 |
|
|
glogi je napisao: a nemora značit!!!....nadam se da je kinezi nevode evidenciju o tvom paktu  pa da će stić .. jesi proba stupit u kontak sa nekim prodavačem? mora bit neki klinac koji je "odgovoran?? jel si igdi postavia pitanje? Pisao sam im više puta..., i svaki puta bacaju link za tracking i glupave floskule da su već poslali, strpite se, paket je na putu itd.., ali bez obzira na sve pokrećem idućeg tjedna dispute, pa neka si misle..., jer po njihovom mobitel bi dobio protekom 45 dana, a onda mi mogu i ciglu poslati i nikom ništa.... No...., onaj Super sjecko (topshop 400kn) je sve jeftiniji - 15,99$ (cca 92kn mi uzeše sa Avenue Mall poklon kartice) na Aliexpressu - free shipping - http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 91332.html - vrijedi svakog centa.... za brži šiping... http://www.aliexpress.com/item/Nicer-di ... 72435.html - cijena ko kikiriki, a šiping skup, sve zajedno dolazi brzo i svezajedno superjeftino - 19,45$
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 svi 2013 18:40 |
|
|
Stigli mi Pest rejectovi sa Buyincoins strance - bez tracking broja, freeshipping - naručeni i plaćeni 24.04. - stigli danas - 14 dana - ovo je rekord..., ništa iz Kine mi nije stiglo brže...no.. http://www.buyincoins.com/new_en/detail ... -2015.html ovaj došao sa EU utikačem iako piše US only..., čudo..., a EU utikač je prekratak da oplodi utičnicu..., sve u svemu izgleda jeftino ima prekidač za visoke (kukci) i niske (miševi) EM valove..., da li radi nemam pojma, ali došao je kao i ovaj drugi umotan čisto u mjehurićastoj foliji... ovaj drugi - http://www.buyincoins.com/new_en/detail ... 21462.html odabrao sam EU plug - došao US plug, ali sam sva sreća uzeo i 2 adaptera US to EU (skoro đabe) pa mogu uštekati..., još samo sada fali komaraca da ga testiram ili da kupim hrčka... Tako da sve u svemu bolje je naručiti US plug uvijek i onda uz to adapter US to EU jer tada nema zezancije oko kratkih utikača....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 svi 2013 20:19 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Mislim da je netko na njihovim stranicama spominjao upravo taj prekratki EU utikač u komentarima.
Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
doktor_no_7
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 svi 2013 20:45 |
|
|
|
Po meni, što se tiče kvalitete i točnosti isporučenog s obzirom na naručeno, BuyInCoins je jedan od najnepouzdanijih dućana. Kada trebam nešto ekstremno jeftino, uvijek se radije odlučim za TinyDeal ili ChinaBuye.
|
|
 |
|
 |
|
doktor_no_7
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 svi 2013 21:40 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 svi 2013 23:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
doktor_no_7 je napisao: Malo se zastranilo na ovoj temi, jel' da? Evo i nešto što bi moglo ući u BEST BUY, i to iz shopova koji su manje razvikani: - http://www.fasttech.com/products/1310928Dekang s FDA logom, osli ameri u kitu. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 09:06 |
|
|
|
Kinta, vidim da si uzimao nešto od Zainy.net, jel sve prošlo ok s narudžbom?
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 09:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
oli je napisao: Kinta, vidim da si uzimao nešto od Zainy.net, jel sve prošlo ok s narudžbom? naravno
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 09:24 |
|
|
uzima sam i ja Mehanički mod! sve prošlo bez problema! 
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 07:10. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 07:10. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |