| Autor |
Poruka |
|
oli
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 10:26 |
|
|
|
Hvala Kinta, glogi
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 10:35 |
|
|
|
glogi kaki su ti to grijači našarafljeni na modove prikazani na fejsu ? Kak si zadovoljan s njima i gdje si ih nabavio ?
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 12:47 |
|
|
oli je napisao: glogi kaki su ti to grijači našarafljeni na modove prikazani na fejsu ? Kak si zadovoljan s njima i gdje si ih nabavio ? koji grijači!? Imam CE4+, Vivi novu, i MT3, koje koristim.... a ako misliš na grijače ove koji se mjenjaju... a meni pašu i na CE4+ I na Vivi Novu koje imam.. bez problema ih navidam, i gori dobro dihtuju... za čega tebi triba?
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 14:33 |
|
|
|
ma sve OK zanimao me ovaj MT3 šta si stavio na fejs kak radi i i gdje si nabavio?
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 15:11 |
|
|
oli je napisao: ma sve OK zanimao me ovaj MT3 šta si stavio na fejs kak radi i i gdje si nabavio? u poljaka ...slabo ga koristim Clearomizer CC MT3 i BCC EVOD.. nekak omi je draže Vivi Nova i CE4+ ...na mehaničkom koristim samo Vivi novu...koju sam malo proširia da stane deblji fiber, i imam pare ko u priči... zapravo sad koristim samo mehanički mod i vivi novu. tu i tamo "zapalim Cobru  kad mi zafali arome!
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 15:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ja se malo ubacim, može? Može super Imam nekoliko T3 i MT3 i dosta ih koristim, prva stvar sa njima je da fiber koji ide iznad grijača moraš prilagoditi gustoći tekućine koju pariš, uglavnom se svodi na to da ako ima više PG-a čak i moraš dodavati fibera, a ako je u tekućini više VG-a moraš i micati fiber. MT3 je tvrd i dosta otporan na udarce, pritisak i nezgode. Para je obilna i aromatična, TH ne znam nije mi važan, dobro podnosi napon ili snagu ja sa njima bez problema parim i do 12 W. Održavanje je jednostavno rastaviš opereš u toploj vodi zamijeniš fiber iznad grijača dobro, sve obrišeš, najvažnije je sroilati recimo papirnatu maramicu i osušiti/izbrisati središnje dimnjake. Ne curi i ne kapa osim kada se sakupi kondezat u središnjoj cijevi kada se to desi opet rolaj papirnatu maramicu i čisti. Zamjena grijača je super sve dok ne dođeš do trenutka kada moraš odrezati viškove kantala onda je malo pipkavo. Ima jedan konstrukcijski problem, u usniku ima mjesto gdje je naglo proširenje ( neposredno iznad atice ) gdje se dešava naglo proširenje i zbog toga se po odgovarajućem zakonu termodinamike para hladi, pošto je BCC i ima dugi tok pare kroz središnju cijev plus ova nagla ekspanzija rezultat je znatno hladnija para. Za moj ukus ima previše protoka zraka zato uvijek začepim jednu od tri rupice na ego-suknjici. Tko voli hladniju i aromatičnu paru super, za nas ostale ljubitelje kangera koji volimo topliju paru bolje riješenje je evod.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 17:44 |
|
|
doktor_no_7 je napisao: Malo se zastranilo na ovoj temi, jel' da?
Pa i nije kako i tema kaže nije samo za e-pljuge već i ostale stvarčice.... Evo da još udavim s Super sjeckom - 13,16$ freeshipping - akcija do jaja - http://www.aliexpress.com/item/Nicer-Di ... 95046.html - ne bi toliko davio, ali sezona je mladog kupusa..., a dolazi sve više sezonskog voća i povrća...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Dadach
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 18:32 |
|
|
Stigo ćumur. Uzeo ženi 7# tablet sa činabaje za 56$ da može gledat Sulju,Sila mi je i ostale sapunjare na jebotubu a da ne otima laptope meni i klinkama. Spaja se prek wireless-a ali drugo mi ni ne treba.Da kucnem u drvo,radi ko zmaj i svi sretni. Plaćen 27.04. jučer stigao u Zg prek minkena,danas isporučen.  za chinabuye.
_________________ Nicotine patches are great. Stick one over each eye and you can't find your cigarettes.
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 18:58 |
|
|
|
To se zove informatička revolucija u RH..., a sve zahvaljujući sapunicama....
Jedino... ili dvije stvari što je kod tih jeftinjara prilično loše su, iako za malo novaca dobiješ solidnu "konfiguraciju", EKRAN i BATERIJA - Ekran zna se da je krhak i bezazleni pad (kvrcavica) može značiti "spajdermenovu" mrežu.., a baterije koje su "built in" su tako dobre da već nakon jedno 150-200 punjenja kapacitet im opadne opako.., i onda je to problem.., zato je dok se "gledaju" serije ili filmovi, a i po mogućnosti igra...uvijek dobro imati tablet uvijek priključen na ispravljač kao i laptop da ne ide pražnjenje baterije..., tada baterija može trajati "vječno"... i biti tip-top onda kad ti zaista treba....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
oli
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 19:05 |
|
|
|
spavle, glogi hvala ! Ajd pošaljite neki link da si i oli kupi tak nešt. Nabavio sam mini vivinovu i moram je isto razbucat da bolje radi i da dobijem više aromice a ego-c mi je već pun k jer moram saugat ko majmun da izvučem nešt iz njega a na seriju CE2, CE 3 nemam se namjeru vraćati (mada ko zna). Uzo bi si i Cobru dosta je hvale samo moram naći negdje jeftino jer nisam baš pri lovi a plaće neeeema. Pozdrav iz Daruvara
|
 |