| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 lis 2013 14:33 |
|
|
street je napisao: bok svima koji je po vama trenutno best buy vv/vw mod na fasttechu?
vamo kitove su izmjenili, nema vise 18650 baterija *2 i na 7u1 paketima stavljaju lose attye svd nema u kitu, pa raspravljam s kolegom na poslu što bi mu bilo best buy
ja imam vamo v2 i prezadovoljan sam,al njemu se vamo ne svida Sentinel M16 - https://www.fasttech.com/product/1425200 prejeftin i predobar teleskopski mod, jedino nije za one koji često mirišu prstiće, meni osobno ne smeta.... No u zadnje vrijeme ima ih pregršt do oko 20$ koji su isto tako odlični....SS ili mesing.... Chi-you ili King Style - prejebeni za oko 25$ - nisu teleskopski, moraju se rihtati pinovi da baterija ne vrluda i da okidač dobije max. od funkcije, no za "stojko" položaj treba jača opruga ili zaključana pozicija... https://www.fasttech.com/products/1474200https://www.fasttech.com/products/0/10005381/1429801
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
Zadnja izmjena: Sappy; 24 lis 2013 14:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 lis 2013 14:36 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
Sappy je napisao: street je napisao: bok svima koji je po vama trenutno best buy vv/vw mod na fasttechu?
vamo kitove su izmjenili, nema vise 18650 baterija *2 i na 7u1 paketima stavljaju lose attye svd nema u kitu, pa raspravljam s kolegom na poslu što bi mu bilo best buy
ja imam vamo v2 i prezadovoljan sam,al njemu se vamo ne svida Sentinel M16 - prejeftin i predobar, jedino nije za one koji često mirišu prstiće, meni osobno ne smeta.... No u zadnje vrijeme ima ih pregršt do oko 20$ koji su isto tako odlični....SS ili mesing.... https://www.fasttech.com/product/1425200thnx ali to nije vv/vw mod
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 lis 2013 14:43 |
|
|
he..., gledam stalno ovo  pa sam previdio VV ili VW.... No ovi što sam ti linkao su napravljeni da traju vječno (gotovo da ne vidim načina da se nešto pokvari/pohaba)..., dok varijabilni samo čekaju trenutak kad će u staro željezo...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
kvark
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 lis 2013 15:20 |
|
|
Sappy je napisao: No ovi što sam ti linkao su napravljeni da traju vječno (gotovo da ne vidim načina da se nešto pokvari/pohaba)..., dok varijabilni samo čekaju trenutak kad će u staro željezo... Hm... ovo i mene proganja u zadnje vrijeme, čak razmišljam o preskakanju VV/VW faze i da odmah idem na mech modove 
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 lis 2013 15:52 |
|
|
kvark je napisao: Sappy je napisao: No ovi što sam ti linkao su napravljeni da traju vječno (gotovo da ne vidim načina da se nešto pokvari/pohaba)..., dok varijabilni samo čekaju trenutak kad će u staro željezo... Hm... ovo i mene proganja u zadnje vrijeme, čak razmišljam o preskakanju VV/VW faze i da odmah idem na mech modove  Ja u zadnje vrijeme sve Vivike - glave bušim i premotavam oko 1,6-1,8ohma i kao takve rade ko zmajevi na mehaničkim modovim...., ni-cr 0,20 - 5 ili 6 namotaja....
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 lis 2013 22:50 |
|
|
|
Da se malo vratim na temu shippinga-slijetanja na Pleso-carina. Ovi Linićevci stvarno nisu normalni,neki dan mi prođe 2 paketa vrijedna svaki preko 100$ dobijem kući i nikom ništa,jučer po trackingu stigla i zadnja 2 u ZG jedan 43$ drugi 59$ i obujmom i svime puuuuuno manji od prethodna dva i završe na carini i sad slijedi cijeli tjedan njihovog jedva pokretanja,koverte,faksova i slanja paketa na kućnu adresu. Stvarno mi idu na qurac više otkad smo ušli u EU,ili mi ocarini sve ili me pusti na miru više.
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 lis 2013 12:49 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 lis 2013 13:21 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Gocznet je napisao: Samo treba dobro obratiti pažnju na ovo "The Kick is designed to be used with IMR batteries ONLY."
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 lis 2013 13:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ffroms je napisao: "The Kick is designed to be used with IMR batteries ONLY." Ma je, i na plotu pise picka pa se jedan nashpranjil. S dobrom baterijom radi dobro, s losom baterijom ne radi nista kako treba.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 lis 2013 13:57 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Kinta je napisao: ffroms je napisao: "The Kick is designed to be used with IMR batteries ONLY." Ma je, i na plotu pise picka pa se jedan nashpranjil. S dobrom baterijom radi dobro, s losom baterijom ne radi nista kako treba. A valjda oni znaju što su i kako napravili pa zato i stavili to upozorenje.
|
 |