| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2013 19:14 |
|
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 12 svi 2013 15:44 |
|
|
naručia sam i platia na AllExpress-u neku usmjerenu antenu za 3G!!! i sad mi se prodavač javia da nemože poslat van kine bla..bla... ja odusta od stavke, ali sad mi nije jasno di mi je ta lova što sam platia za antenu!?  nevidim nigdi povrat...zna ko kako sad isoristit tih 15tak-$ Dali ima na Allexpressu negdi neki saldo ?
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 12 svi 2013 21:11 |
|
|
glogi je napisao: naručia sam i platia na AllExpress-u neku usmjerenu antenu za 3G!!! i sad mi se prodavač javia da nemože poslat van kine bla..bla... ja odusta od stavke, ali sad mi nije jasno di mi je ta lova što sam platia za antenu!?  nevidim nigdi povrat...zna ko kako sad isoristit tih 15tak-$ Dali ima na Allexpressu negdi neki saldo ? To je obican lopovluk,nije niti imao namjere da salje kamoli da vrati novac... Cime si uplatio?
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 12 svi 2013 21:23 |
|
|
uredu je! piše da imam povrat, i da će bit za 7-10 dana!  on inače ni nema moju lovu dok ja nepotvrdim primitak i da je sve u redu.
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
kum
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 12 svi 2013 22:29 |
|
|
Koliko ste placali postarinu vi koji ste narucivali sa HealtCabina? Meni nudi EMS za 36$ i DHL za 33$ za Hrvatsku. Za Madjarsku je 26/20$. Jednostavno ne razumijem kako se to ikome isplatilo kada samo postarina prelazi carinsku normu 
_________________  MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist; Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 12 svi 2013 22:38 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Prije je bio China Air mail koji je bio znaaatno jeftiniji a nedavno su ga ukinuli .... Ma da su si pucali u nogu bolje bi prošli nego što su ovo napravili 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
doktor_no_7
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 13 svi 2013 02:23 |
|
|
Da, očito se HC nekom zamjerio na pošti ili carini. Mene su u zadnjih mjesec dana dvaput zaribali. Prvo, kad sam vidio da su ponovno pustili shipping po najjeftinijoj opciji (China reg. airmail), napravio sam narudžbu i uredno platio, da bi mi nakon 4 dana javili da moram nadoplatiti cca 30-35 USD za EMS ili DHL. To sam im otkazao, i odvažio se na narudžbu preko 250 USD, jer im je tada shipping free. Mislio sam, valjda se podrazumijeva da se to odnosi na DHL/EMS, jer se ipak radi o malo većim količinama koje bi trebale biti slane pouzdanijom poštom. I taj drugi put su mi opet napravili isto i tražili cca 60-65 USD nadoplate. Naravno, opet sam otkazao i tražio povrat novca. Malo su neozbiljni. Šteta, jer kad odvagnem cijenu, kvalitetu i širinu asortimana, to mi je oduvijek bio omiljeni shop.
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 13 svi 2013 07:03 |
|
|
|
meni stigo neki dan nicer dicer plus, da pocastim majku za majcin dan, taman se potresfilo, mislim tri tjedna putovalo...kutija valjda kroz drobilicu prosla....kutija malo napukla i jedan noz na nekom sjeckalu puko...al ajd...
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 13 svi 2013 09:54 |
|
|
kum je napisao: Koliko ste placali postarinu vi koji ste narucivali sa HealtCabina? Meni nudi EMS za 36$ i DHL za 33$ za Hrvatsku. Za Madjarsku je 26/20$. Jednostavno ne razumijem kako se to ikome isplatilo kada samo postarina prelazi carinsku normu  Komedija,ovo stanje je vec neko vrijeme,od 10 mjeseca prosle godine kad su poceli problemi sa shippingom. Komuniciram s njim skoro svaki dan oko nekim stvarima pa usput i oko ovoga....Nesto mi mute,lazu i smrde ko pacovi i ovo je neki nacin da oni licno profitiraju...Nije moguce da bukvalno SVI rade bez problema a da HC-u uvijek nesto nije kako treba...Samo se njima "chinese airmail" zamjerio,tako mi lici... Narucio sam jedanput ili dvaput dok se ovo desava,ova zadnja narudjba je stigla u rekordnom roku od 9 dana...Dali je bila protivusluga sa njihove strane-to neznam,ali znam da nemaju problema kad oni to zele...
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 13 svi 2013 16:40 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
 |