| Autor |
Poruka |
|
1denis
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 06 pro 2012 23:51 |
|
|
Superman je napisao: Batman je napisao: ja razumijem da su takvi jer shiping je super jeftin i posiljka ce doci kad tad ali sto je puno je puno. jos malo pa ce bit mjesec dana. s vaperbreaka sam narucio 20.11 i doslo mi je 27.11.  s HG i e-liquid.cn sam narucio dan-dva prije-kasnije i to jos uvijek cekam. negdje sam procitao da sha... Kakve vi to pizdarije delate?  Tak mogu i ja napisati... 
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 pro 2012 00:55 |
|
|
macchiato je napisao: s vaperbreaka sam narucio 20.11 i doslo mi je 27.11. Vaporbreak i Ocean Vapor - isti vlasnik..., sličan im je i asortiman (gotovo isti), a Ocean je genaralno povoljniji, malo toga je povoljnije na Vaporu... 7 dana shipping iz Kine...!!??? - Prijavi se u Guinessovu knjigu..., ...meni jave za 5 dana od uplate da su mi predali paketić u poštu i tracking broj, nakon 4 dana na http://ips.posta.hr/ pojavi se ili ne da se nešto događa.., no tako stoji već 10-tak dana..., znači od uplate pa do sada prošlo je već 20 dana... Prošli puta sa Vapora od predaje u poštu do mog preuzeća trebalo je 13 dana.., a sad sa Oceana je već 13 dan, a naše pošte paketić nije primirisao...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 pro 2012 11:22 |
|
|
Sad am malo chatao sa onom Min od VaporBreaka.... Najnovo je "da je stvarno cudno i da nema pojma sta se desilo sa naruckom ali da nesto sigurno nije u redu" 
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 07 pro 2012 12:27 |
|
|
|
Vapor break - 2 dana i paketić od ide u poštu...definitivno brži od Oceana kojima za isto treba i po 5 dana....
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 10 pro 2012 01:32 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 14 pro 2012 01:28 |
|
|
Evo danas stigla roba od Ocean vapora, uplaćeno im je 16.11., a stiglo danas 13.12. guba... No nekako su se iskupili za čekanje tj. zeznuli u spremanju dijela moje narudžbe.... Daklen..... Umjesto 3x ove tekućine: http://www.oceanvapor.com/e-liquid/95-o ... icate.html, oni lijepo poslali 3x ove tekućine: http://www.oceanvapor.com/e-liquid/102- ... ottle.htmlLijepo.., umjesto plaćenih 90ml.., oni mi pošalju 150ml..., od sada kupujem samo na Oceanu....!!! Živio Ocean...
|
|
 |
|
 |
|
macchiato
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 pro 2012 14:52 |
|
|
|
napokon se paketic s e-liquide.cn pojavio u zagrebu. naruceno i placeno 15.11 i doslo u ZG 15.12. mjesec dana, pa i nije to tako lose.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 pro 2012 14:58 |
|
|
|
Svi kupuju od Kineza,ne kazem za ovo nase nego opcenito sve a i dalje imaju najnizi prioritet...I to je jedan od dobrih nacina za pokretanje USA ekonomije na bolje
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 pro 2012 16:06 |
|
|
|
Što god sam do sada naručivao sa Vapora, Oceana (vivi, ce5, ce7).., sve je bilo OK.., solidne kvalitete.., nikakva razlika od ovih naših lopuža sa 300% većim cijenama.., pa čak i tekućine za koje sam dvojio...
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 15 pro 2012 16:16 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Svi kupuju od Kineza,ne kazem za ovo nase nego opcenito sve a i dalje imaju najnizi prioritet...I to je jedan od dobrih nacina za pokretanje USA ekonomije na bolje  Sto je pjesnik htio reci? Isporuka u USA je do 7 dana, isporuka u EU od 14 dana na dalje ... USA ekonomija je odavno sva osim Wall Streeta u Kini ... 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |