| Autor |
Poruka |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 00:29 |
|
|
Meni danas došla itaka s FT naručena u 18. stoljeću  , već prežaljena i otpisana. Sad me samo uvalja u probleme....  znači ipak ide nešto, ali sporo do zla boga.....
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 01:20 |
|
|
dafreek je napisao: MorpheusX je napisao: ...dobio i ja danas jedan putem Sing pošte,jedan je još u ZG na putu prema OS sutra,znači bit će sve ok samo užasno kasne sa trackingom zbog gužve i još ih i inspekcije za baterije  Spomenuo si carinu nekoliko postova prije. Jesi trebao onaj EORI broj? sent from my phone Ma kakav EORI broj,poslali mi "čestitku" u plavoj koverti kao i uvijek,ja njima račun faksirao i poštar za koji dan donese paket skupa sa Linićevim nametom.
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 09:35 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
|
A koji si im račun faksirao? Meni se još nije dogodilo da me opali carina za FastTech pa čisto da budem spreman jer oni nikad ne izdaju račun.
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 10:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Izgleda da i DHL iz Njemačke ima problema. Odgovor na upit zašto roba stoji već 7 dana u Njemačkoj.
Hello,
we have contact to DHL, the problem is this week more than thousend of package still like this status, this is a problem by DHL, the package is not in the place where you see it is on the tracking website, its on the way but the tracking shows it is not on the way. Sorry for this delay but we dont have make it and we have send out directly without let wait. We can do nothing at the moment we must wait, you are not the only one they have this problem many thousand people is in the same issue like you ordered from germany. Sorry
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 11:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Nema baterija iz Kine pa se uzimaju iz drugih mjesta, i onda se sve zakrci. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 11:40 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Meni upravo stigao paket iz Kine naručen na e-bayu.Poslan 8.10. stigao sada.
Idem provjeriti radi li i pisati hvalospjeve na feedbacku. Što prodavaču, što kineskoj pošti.
|
 |
|
MorpheusX
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 17:14 |
|
|
ffroms je napisao: A koji si im račun faksirao? Meni se još nije dogodilo da me opali carina za FastTech pa čisto da budem spreman jer oni nikad ne izdaju račun. Račun sa PayPal-a isprintaš i faksiraš im,na tom računu svakako napišeš svoj PCP broj koji dobiješ u plavoj koverti na obavijesti sa carine,ja još dodam ime i prezime i web-shop s kojeg je kupljeno i nikad problema.
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 22:21 |
|
|
Totalni je raspad sustava sa kineskom robom; mobiteli tableti ili bilo što sa baterijama u kompletu. Jednom mjesečno uzimam sa pandawilla nešto, ali ovo je sad komedija živa. Imao par komada namjeru (iz usluge) naručiti, a sad nema teorije da prođe. http://www.pandawillforum.com/showthrea ... -batteries
|
|
 |
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 22:41 |
|
|
meni vec tjedan dana stoji roba u hong kongu koja nema veze s baterijama. ali sta ces, strpljen spasen  samo da dode u jednom komadu.
Zadnja izmjena: SrKi; 17 lis 2013 23:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...? Postano: 17 lis 2013 22:46 |
|
|
Meni track baterija sa DX-a kaže da su dispatced to overseas....nešto....jel to znači da idu k nama ili ? 
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |