|
.
Sada je: 30 tra 2026 11:37. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 11:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
matija
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 12:25 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 15:54 Postovi: 357 Lokacija: Istrijan u Zagrebu
|
spavle je napisao: Jok, taj je rasprodan u roku pola sata i neće ga više naručivati (kao ni onog za $9)... samo ovaj od $15 imaju na skladištu (razlika je što ovaj dolazi u metalnoj kutijici i ima 2 grijača, zapremnina i dimenzije svih Protankova su iste), s time da su postali spori, evo već 5 dana čekam da shippaju Cobru 
 |
|
 |
|
kum
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 20:28 |
|
|
|
Sto se dimenzija, otpora i tezine tice .... u njihovim specifikacijama pise da nisu isti. Vjerovatno nije isti proizvodjac. Da, da, vidio sam sto pise na slikama ali ..... i na plotu ....:-)
_________________  MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist; Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 20:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 21:05 |
|
|
kum je napisao: Sto se dimenzija, otpora i tezine tice .... u njihovim specifikacijama pise da nisu isti. Vjerovatno nije isti proizvodjac. Da, da, vidio sam sto pise na slikama ali ..... i na plotu ....:-) Jedino postoje različiti otpori grijača (1.8, 2.2 ohm), a Protank sam po sebi je svaki isti, nema još klonova.
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 21:13 |
|
|
matija je napisao: kum je napisao: Sto se dimenzija, otpora i tezine tice .... u njihovim specifikacijama pise da nisu isti. Vjerovatno nije isti proizvodjac. Da, da, vidio sam sto pise na slikama ali ..... i na plotu ....:-) Jedino postoje različiti otpori grijača (1.8, 2.2 ohm), a Protank sam po sebi je svaki isti, nema još klonova. http://vaporjoe.blogspot.com/2013/05/ro ... clone.html
|
 |
|
kum
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 21:25 |
|
|
matija je napisao: a Protank sam po sebi je svaki isti, nema još klonova. Nisam ni u to bas siguran, ali svejedno, dobro znamo da za jako puno proizvoda imamo po nekoliko razlicitih proizvodjaca "originala". Ali vec sam se navikao prvenstveno gledati da li nesto valja ili ne a ostalo baciti u drugi plan. Ipak, originali smanjuju rizik od "smeca" ali definitivno nisu garancija.
_________________  MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist; Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 21:57 |
|
|
Marllow je napisao: matija je napisao: Jedino postoje različiti otpori grijača (1.8, 2.2 ohm), a Protank sam po sebi je svaki isti, nema još klonova. http://vaporjoe.blogspot.com/2013/05/ro ... clone.htmlAli to nije Protank, mislio sam na kloniranje tipa Cobre, gdje piše Cobra, a zapravo je Chobra. kum je napisao: matija je napisao: a Protank sam po sebi je svaki isti, nema još klonova. Nisam ni u to bas siguran, ali svejedno, dobro znamo da za jako puno proizvoda imamo po nekoliko razlicitih proizvodjaca "originala". Ali vec sam se navikao prvenstveno gledati da li nesto valja ili ne a ostalo baciti u drugi plan. Ipak, originali smanjuju rizik od "smeca" ali definitivno nisu garancija. Ma tko će ga znat... Pratim Protankove već neko vrijeme i ono na FT je original, naručivao sam sa nekoliko sajtova i svi su došli original, u original pakiranju sa naljkom i potpuno su identični.
 |
|
 |
|
Marllow
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 16 lip 2013 22:27 |
|
|
matija je napisao: Marllow je napisao: matija je napisao: Jedino postoje različiti otpori grijača (1.8, 2.2 ohm), a Protank sam po sebi je svaki isti, nema još klonova. http://vaporjoe.blogspot.com/2013/05/ro ... clone.htmlAli to nije Protank, mislio sam na kloniranje tipa Cobre, gdje piše Cobra, a zapravo je Chobra. kum je napisao: matija je napisao: a Protank sam po sebi je svaki isti, nema još klonova. Nisam ni u to bas siguran, ali svejedno, dobro znamo da za jako puno proizvoda imamo po nekoliko razlicitih proizvodjaca "originala". Ali vec sam se navikao prvenstveno gledati da li nesto valja ili ne a ostalo baciti u drugi plan. Ipak, originali smanjuju rizik od "smeca" ali definitivno nisu garancija. Ma tko će ga znat... Pratim Protankove već neko vrijeme i ono na FT je original, naručivao sam sa nekoliko sajtova i svi su došli original, u original pakiranju sa naljkom i potpuno su identični. Ah, taj klon. Je, Kangerove stvari je opcenito neisplativo clonirat na taj nacin jer dolaze s onim njihovim naljepnicama. Sto je ustvari odlicna ideja i nesto sto bi mogli i drugi poceti koristiti. Kao Innokin da opet ne bude opet "Nije ono na FT-u nas SVD!".
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 lip 2013 12:05 |
|
|
Evo malo rezimea za sve one koji već imaju ili kane naručiti kineske mobitele....cjenovno do 200$ Izrada tih telefona je pristojna kao i solidna kvaliteta materijala..., imaju dosta nedostataka koji mogu smetati, i ne moraju... Ekran - dok si u prostoriji nema frke.., žive boje, visoka rezolucija, veličina, dobar "tač" ekran..., dok vani (sunčano, oblačno..., bilo kako) gotovo su nečitljivi tj. radiš napamet na njemu..., dakle ostaje zakon Samsungov superamoled ekran..., dobro je da ih većina dolazi sa zaštitom protiv grebanja (najlonska navlaka)... jer većina nema gorilla staklo... Wifi - dosta slabiji signal već kad se makneš 5 metara od izvora signala, u drugoj prostoriji ga jedva hvata.., dok kod originalne braće wifi prijem je postojan u cijelom stanu... GPS - nerijetko ne hvata satelite, no problem nije nerješiv.., ova stranica nudi rješenje - http://www.chinasmartphonereview.com/fi ... tcardtech/ (no za to je potrebno rootati mob, a onda navodno gubiš kinesku garanciju (no urediš tvornički reset i OK) i radi.., meni je proradio, no nakon svakog pokretanja (na hladno) GPS-u treba ohoho da pronađe satelite kako bi mogli koristiti navigaciju i nužno je imati potpuno "otvoreno" nebo da bi lociralo satelite , dakle stvoreno za nerviranje..., što nije bio problem kod recimo bivše mi SE xperie Arc S..., tko ne putuje mnogo ne bi ga trebalo to previše tangirati... Kamera i fotić - na mom Feitengu H9500 rade ko sat.., fullHD i HD snimanje - odlične kvalitete, fotke više nego pristojne... Baterija - ovisno o modelu i cijeni mobitela, (pravilo je 2x u pakiranju).., no ni kod oriđiđi Sony xperie mi nije trajala mnogo duže..., postoje mnoge aplikacije koje "optimiziraju" potrošnju baterije, no zakon je isključivanje 3G prijema signala i uključivanje po potrebi (napunjena baterija doslovce traje 2x duže kad to uradim) jer većinom 2G signal je dovoljan za primanje i čitanje e-maila, razgovore i sinkronizaciju... Punjač i slušalice - su obično smeće (bar kod jeftinijh china mobača do 170$), ekran zna podivljati zbog neispravnog zidnog usb punjača..., slušalice ko da su dodatna oprema za "stojadinov kazić"... Rezime: Ako želiš dobar mobitel, a ne želiš potrošiti 4-5 tisuća Kn na originane monstrume...i ne želiš plaćati "morsku" pretplatu kako bi se domogao istog za siću, onda je opravdana kupnja kvalitetnog "markiranog" Kineza kojih ima i nerijetko za više nego duplo manje novaca - 250-500$ nude isto što i razvikani Samsunzi, HTC-ovi, iPhonei..., itd... Evo samo nekih koji su ono "baš" dobri..., a cjenovno kreću od 200$ pa naviše... http://www.gizchina.com/2013/02/25/top- ... rom-china/Meni se osobno sviđaju ovi..., Zopo C2 i dođe od 230$ pa na više... http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 0617010820 i iOcean x7 - http://www.aliexpress.com/wholesale?Sea ... 0617011108 koji je nešto povoljniji...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
matija
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 17 lip 2013 13:43 |
|
|
Sappy je napisao: Rezime: Ako želiš dobar mobitel, a ne želiš potrošiti 4-5 tisuća Kn na originane monstrume...i ne želiš plaćati "morsku" pretplatu kako bi se domogao istog za siću, onda je opravdana kupnja kvalitetnog "markiranog" Kineza kojih ima i nerijetko za više nego duplo manje novaca - 250-500$ nude isto što i razvikani Samsunzi, HTC-ovi, iPhonei..., itd... Radije otvorim Njuškalo i nabavim si za te novce pošten original od nekoga tko produžuje ugovor i uščuvan polovnjak... samo mojih 2 centa.
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 11:37. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 11:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |