| Autor |
Poruka |
|
Giza
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 stu 2013 15:13 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
ffroms je napisao: Blago vama. Moja pošiljka od 24.10. još se nije niti pojavila na HK-u. Strpljivo čekam onih 15 dana za koje su naveli da treba čekati, a onda ću pucati na njih iz svih topova. Pogotovo što su mi poslali bateriju koja bila na RMA još 17.10. (nisam dobio TN pa niti ne znam gdje je) i naravno da je još nisam dobio.  Imam I ja jednu posiljku od 23.10. za koju jos nis ne znam. Tako da nisi sam u svojoj boli...
|
|
 |
|
 |
|
Sheva
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 stu 2013 15:24 |
|
|
|
ma ima nas vise koji ih cekamo, prije 42 dana su navodno poslali i nista jos, TN nisam dobio je je manja vrijednost, ne odgovaraju na poruku, gamad kosooka
|
 |
|
dbudak
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 stu 2013 15:44 |
|
|
ffroms je napisao: Blago vama. Moja pošiljka od 24.10. još se nije niti pojavila na HK-u. Strpljivo čekam onih 15 dana za koje su naveli da treba čekati, a onda ću pucati na njih iz svih topova. Pogotovo što su mi poslali bateriju koja bila na RMA još 17.10. (nisam dobio TN pa niti ne znam gdje je) i naravno da je još nisam dobio.  A ja imam TN od 12.10. ali ga HK Post još ne "vidi" Ti pucaj , a ja ti prešutno odobravam .
|
 |
|
SrKi
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 stu 2013 16:23 |
|
|
Sheva je napisao: ma ima nas vise koji ih cekamo, prije 42 dana su navodno poslali i nista jos, TN nisam dobio je je manja vrijednost, ne odgovaraju na poruku, gamad kosooka nemoj zaboraviti na paypalu pokrenuti case, imas 45 dana od placanja. cisto da se osiguras.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 stu 2013 19:35 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 06 stu 2013 19:43 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
lack of diversification Nema dovoljno rupa različitih veličina rupa za atomizere, baterije, tekućine, egice, modove....
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
tonylee5566
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 07 stu 2013 04:47 |
|
|
matija je napisao: Valter je napisao: Ali treba paziti i što se kupuje. Ja sam si kupio za 1.6$ (mislim) 10 baterija za brzinomjer od bicikla. Tih 10 su jeftinije nego kod nas jedna. A onda sam vidio da wireless brzinomjer košta 10$. Pa sam kupio 2 komada. Kada jedan poklonim, ostaje mi brzinomjer viška. Ili bicikl manjka.
A da kupim bicikl? LOL Čest problem kod kupnje na China shopovima... meni je najgore kada provedem 3h prelistavajući katalog, naručim par gluposti i za dan-dva saznam da ima jeftinije na drugom shopu. Prvo je bio dealextreme.com, zatim buyincoins.com, pa banggood.com (najjeftiniji quadcopteri) a sad ih fasttech.com sve skupa pojede cijenama  Inače, DX se skroz razbahatio, postali su najskuplji, a zadnji puta umjesto keramičkog noža ($30) poslali nekakav bezvezni brusač za noževe ($5) i bacili mi odjeb, kao - sori ali nećeš dobiti nož. Na kraju morao pokrenuti dispute na PayPalu da si vratim novčeke  Možete probati ovaj site prošlog tjedna, kupio sam tablet računalo http://www.nextbuying.com/ Njihov tablet jedna godina jamstvo
|
|
 |
|
 |
|
tonylee5566
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 07 stu 2013 04:52 |
|
|
tonylee5566 je napisao: matija je napisao: Valter je napisao: Ali treba paziti i što se kupuje. Ja sam si kupio za 1.6$ (mislim) 10 baterija za brzinomjer od bicikla. Tih 10 su jeftinije nego kod nas jedna. A onda sam vidio da wireless brzinomjer košta 10$. Pa sam kupio 2 komada. Kada jedan poklonim, ostaje mi brzinomjer viška. Ili bicikl manjka. Možete probati ovaj site prošlog tjedna, kupio sam tablet računalo http://www.nextbuying.com/ Njihov tablet jedna godina jamstvo Blago vama. Moja pošiljka od 29.10. 
|
|
 |
|
 |
|
Sheva
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 07 stu 2013 09:45 |
|
|
SrKi je napisao: Sheva je napisao: ma ima nas vise koji ih cekamo, prije 42 dana su navodno poslali i nista jos, TN nisam dobio je je manja vrijednost, ne odgovaraju na poruku, gamad kosooka nemoj zaboraviti na paypalu pokrenuti case, imas 45 dana od placanja. cisto da se osiguras. hvala na upozorenju  cekam predzadnji dan u nadi da ce stici jer sam u biti dosta zadovoljan s njima a i ne da mi se objasnjavati da je lova prijavljena na pay palu na kraju razdijeljena na dvije narudzbe od FT i da je jedna dosla druga ne, bla bla
|
 |
|
bodulac
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 07 stu 2013 10:00 |
|
|
|
Ja se također lagano spreman na PP dispute, jer jedna od mojih pošiljki RC114.......HK je primljena ali već dugo stoji a druga RT201.......HK nema je niti na trackingu, pisa san HK pošti a oni kažu da nemaju broj u sustavu i da im dam valjani broj.
Mislim da nije dobro pristati na gift certificat, nego tražiti povrat love na PP pa onda opet uplatiti jer imaš ponovo pravo na dispute.
Šta vi mislite? Pustiti ih iza 45 dana i čekati ili tražit lovu nazat i ponovno uplatiti?
|
 |