| Autor |
Poruka |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 srp 2013 22:26 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Za ovu Ithaku je pitanje jel u pitanju Rainbow Haven kopija ili Tobecco. Ako je Tobecco, onda je sranje... ak je RH, onda je super deal! EDIT: na forumu kažu da je Tobecco - njihova ima centralni pin zlatne boje, RH je srebrni... Zaključak - pobjeći glavom bez obzira!
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 srp 2013 22:40 |
|
|
kum je napisao: matija je napisao: Ne znam za vas, ali imam dojam da se naš dragi FastTech usporio. Čekam paketić s baterijama od 13.06. Da li je paketic ispod 15$? Ako je onda racunaj mjesec dana jer ide sporijom postom. Sve iznad 15$ ide brze i imas tracking number. Mislim da sve stize jednakom brzinom a tracking number je opcij. Narod prijateljske NR Kine je prosli mjesec imao praznik,dan zmaja,noc zmije,jutro vodenkonja ili slicno. To se kod njih oduzi a paketici kasne 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
avet
|
Naslov: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 00:03 |
|
|
|
Naruceno 12.07. Jucer po tracking broju krenulo iz zg u st..extra
_________________ Nepsujem...ja se samo tako izrazavam
|
|
 |
|
 |
|
kum
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 00:07 |
|
|
|
Tracking number je opcija koju nemas ako ti je paket ispod 15$. Isto tako ti je i registered airmail service samo opcija koju imas tek iznad 15$. Regular airmail opcija ti nema track.num. i ceka se 30-40 dana.
_________________  MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist; Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 00:09 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
ova preko 15$ stize daleko brze nekad cak i u 10 dana
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
kum
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 00:11 |
|
|
Uostalom evo dio njihovog maila: "We shipped your order on 6/15, please be assured that your package is still on its way to you. As you have selected the regular airmail shipping method during checkout, there is no tracking number for regular airmail and the estimated delivery time is up to 30 working days. This is as quoted on the checkout screen. Keep in mind that FastTech is located in Hong Kong as displayed on the contact us page, and that's where airmail packages originate. Multiple shipping methods are available during checkout and regular airmail is the least speedy method of shipment available at FastTech. You can find a list of our shipping methods and a comparison of them here: http://support.fasttech.com/FAQ/what-ar ... ng-methodsIn comparison, the registered airmail service we offer takes about 14 days to deliver. Registered airmail is absolutely free for orders $15 or more, and otherwise costs only about $1 to upgrade. "
_________________  MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist; Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20
|
|
 |
|
 |
|
jvas01
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 00:15 |
|
Pridružen: 20 lip 2013 23:58 Postovi: 738 Lokacija: Novigrad (Istra)
|
|
Singapore Post typically 10 to 14 business days Between $1 to $3 to upgrade, calculated during checkout. Anywhere in the world except Russia, Brazil, and Argentina Note: Registered Air Mail packages are sometimes automatically upgraded to Singapore Post for quicker delivery speed.
Meni skoro svaku uprgeadaju na ovo i stize pa cak i u 10 dana
_________________ nemesis sanblasted, nemesis, hammer the russian, Igo L, kayfun 3.1 clone....  
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 08:25 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Corto_1973 je napisao: Za ovu Ithaku je pitanje jel u pitanju Rainbow Haven kopija ili Tobecco. Ako je Tobecco, onda je sranje... ak je RH, onda je super deal! EDIT: na forumu kažu da je Tobecco - njihova ima centralni pin zlatne boje, RH je srebrni... Zaključak - pobjeći glavom bez obzira!  Ja sam narucio pa cemo vidjet.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 08:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Taman dok dođem sa mora znat ćemo Kintina iskustva 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Giza
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 23 srp 2013 09:00 |
|
Pridružen: 10 svi 2013 09:32 Postovi: 156 Lokacija: Zagreb, Medveščak
|
|
Ja mislim da vrijeme dostave najvise ovisi o plimama u Tasmaniji, kolicini kise u sjevernom Nepalu te cijeni srebra na prigradskim trznicama Mexico City-ja. Ja sam napravio jednu narudzbu 25.6. a drugu 5.7. I obje su zajedno stigle 18.7. Kao sto rekoh gore...
|
|
 |
|
 |