|
.
Sada je: 30 tra 2026 20:41. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 20:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Sappy
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 20 stu 2013 23:48 |
|
|
Tuono je napisao: E pur si muove.......samo gdje ???
pojavio mi se jedan paket na tracku danas prvi puta: Despatched to overseas (Country code: HU)
niš me ne brine previše oko FT, vjerujem da će doći....ali ovaj country code WTF
imao tko slična iskustva ? Ja sam jednom (kupnja na Aliexpressu) imao kod za Kazakhstan, no greška je bila u nekoj od kineskih pošti.., pošiljka mi je uredno došla..., no putovala je nekih 45 dana...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Tuono
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 07:59 |
|
|
|
Meni isto putuje kako i Fosni...daklem, Singapore Post......Fosna ima county code HR !? Nekako sam mislio da Despatched to overseas ne mora nužno značiti krajnje odredište nego next hop...ovo je sad zbunjujuće !?
Mislim da ću kontaktirati FT, tj već sam otvorio ticket za taj issue....pričekam dan-dva, a ako ne dobim odgovor radim dispute, claim...nezz kaj drugo za napraviti... Planirao sam kontaktirati SG post, al ono što veli kolega bodulac je ipak smislenije.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 14:12 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Evo nije ni malo strasno: 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
street
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 14:55 |
|
Pridružen: 25 ruj 2013 14:00 Postovi: 170 Lokacija: Zagreb, Primošten
|
Kinta je napisao: Evo nije ni malo strasno:  a vidi meni ITEM n° RT201061806HK new search Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information 7.11.2013. 14:57:00 HONG KONG Receive item from customer (Otb) 14.11.2013. 13:36:00 HONG KONG HONG KONG AIR MAIL CENTRE Insert item into bag (Otb)
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 15:00 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
street je napisao: a vidi meni
ITEM n° RT201061806HK new search Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information 7.11.2013. 14:57:00 HONG KONG Receive item from customer (Otb) 14.11.2013. 13:36:00 HONG KONG HONG KONG AIR MAIL CENTRE Insert item into bag (Otb) Brzo ce to, bitno je sto je paketic tehnicki napustio hong kong.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Darian
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 15:06 |
|
|
street je napisao: Kinta je napisao: Evo nije ni malo strasno:  a vidi meni ITEM n° RT201061806HK new search Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information 7.11.2013. 14:57:00 HONG KONG Receive item from customer (Otb) 14.11.2013. 13:36:00 HONG KONG HONG KONG AIR MAIL CENTRE Insert item into bag (Otb) Meni potpuno isto tako stoji na trackingu, sad gledam njemu 17tog u HongKongu a 19tog u Hrvatskoj  ... Možda naši idu rikšom  Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
_________________ "Life. It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come."
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 15:21 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Darian je napisao: street je napisao: Kinta je napisao: Evo nije ni malo strasno:  a vidi meni ITEM n° RT201061806HK new search Local Date and Time Country Location Event Type Extra Information 7.11.2013. 14:57:00 HONG KONG Receive item from customer (Otb) 14.11.2013. 13:36:00 HONG KONG HONG KONG AIR MAIL CENTRE Insert item into bag (Otb) Meni potpuno isto tako stoji na trackingu, sad gledam njemu 17tog u HongKongu a 19tog u Hrvatskoj  ... Možda naši idu rikšom  Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Ajmo još jednom: Kada se paket stvavi u vreću sa natpisom Hrvatska onda stoji sa puno vreća na aerodromu i čeka. ŠTA čeka? čeka prve slobodne kapacitete za put prema odredištu, nekad je to DHL-ov avion koji ima još malo slobodnog prostora i ide u pravom smjeru pa prodaje taj prostor za sitne novce čisto da pokrije gorivo, nekad je to poluprazni putnički avion koji tako smanjuje gubitke, a tek kada se nakupi veeeeeeeeeeeeelika hrpa paketa za jedno odredište onda se zakupljuje avion koji ide baš za to odredište/zemlju. Tako da to čekanje "in the bag" može biti do 14 radnih dana, isto tako to što pošte objavljuju podatke na svojim stranicama nešto je krenulo ili nije to je sve reklama i lijepe želje, relevantni su službeni podatci o statusu i mjestu pošiljke jer se po njima vrše plaćanja između nacionalnih pošta, do tih podataka za pošiljke upućene prema Hrvatskoj, možete doći na: ips.posta.hr sve ostalo je velika šansa da je rekla kazala ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 15:54 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Kinta je napisao: Evo nije ni malo strasno:  Kinta, a kada si to naručio tj. što su napisali na FT-u da su ga poslali? Od moja 2 paketa (jedan bez TN-a) još nema ni traga ni glasa, s time da je jedan od 17.10. a drugi od 24.10.
|
 |
|
Tuono
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 21 stu 2013 16:14 |
|
|
|
@spavle: po napisanom izgleda da smo kolega i ja (sa HU slučajem) u banani !?.......ja se samo nadam da nisi u potpunosti u pravu...tj da u tim "čekanjima letova" koji idu prema krajnjoj destinaciji, ponekad se i šalje prema bližoj pa onda opet malo čekanja i ......
mali update po pitanju baterija....mislim da je Kinta pisao tome...možda će nekom dobro doći.
Neovisno o mom "HU slučaju" , bolja polovička mi je naručila nešto sa FT (jingle bells, jingle bells hehe)... Između ostalog i baterije...poslano je neki dan Swiss Postom....prenosim jutrošnji mail koji je primila:
Sorry to bother you! According to the latest information, Swiss Post cannot ship any battery including lithium battery, built-in battery and liquid any more.
Due to the issue, some packages shipped via Swiss Post are returned to us and yours is in the return list. At present, Singapore Post can ship anything except the lithium battery. Would you like to cancel the lithium battery and reship other items via Singapore Post?
Sorry for the inconvenience caused by this, your understanding will be highly appreciated.
po tome niti Swiss niti SP ne prevoze baterije....pa ćak i build-in........zanimljivo !?!?
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 21 stu 2013 17:13 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Tuono je napisao: Meni isto putuje kako i Fosni...daklem, Singapore Post......Fosna ima county code HR !? Nekako sam mislio da Despatched to overseas ne mora nužno značiti krajnje odredište nego next hop...ovo je sad zbunjujuće !?
Mislim da ću kontaktirati FT, tj već sam otvorio ticket za taj issue....pričekam dan-dva, a ako ne dobim odgovor radim dispute, claim...nezz kaj drugo za napraviti... Planirao sam kontaktirati SG post, al ono što veli kolega bodulac je ipak smislenije. U zadnje vrijeme je više "pričeka 5-7 radnih dana"za ticket. Imaj na umu da imaju blesav sistem: ako išta pišeš ili dodaješ u ticket, automatski ti pada na kraj čekanja za odgovor...Pa onda čekaš još duže. Sent from my Nexus 7
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 20:41. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 20:41. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |