|
.
Sada je: 30 tra 2026 22:11. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 22:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 14:40 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
|
Ja sam naručio par komada baterija sa banggood, razbili su mi to sami na 2 narudbe (bez pitanja i bez trackinga) pa me bas zanima hoće li išta od toga i doći..
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 14:48 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 16:08 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
Dalmat je napisao: ffroms je napisao: Njesra!!! Meni ništa. Niti se pomaklo na HK postu niti sam dobio odgovor od njih koji čekam već 4 dana niti su mi vratili lovu. Nema veze, sljedeći mjesec ide nova narudžba iste stvari bez obzira kako ovo završilo. Jedino me brine RMA bateriju koju su mi poslali 17.10. i za koju nemam TN pa ne znam u kojem je statusu. Mislim da ti baterije više ne idu nikakvim putovima osim skupom preporučenom poštom (+cca 45$) Ovo moja je Twist baterija i poslana im je na reklamaciju i sada čekam nazad ispravnu. Ako ne ide onda neka vrate lovu i sve OK. Problem je što sam to uzeo prije više od 2,5 mjeseca pa dok sam im to poslao nazad pa onda oni ponovo meni i još se sve zakompliciralo sa HK poštom..... tako sada više ne mogu dignuti dispute na PayPalu i u njihovoj sam milosti. Još mi stoji otvoren ticket pa sam im ponovo pisao. Možda se dogovorimo nešto do kraja godine ali ne ove 
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 17:23 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Gocznet je napisao: Ja sam naručio par komada baterija sa banggood, razbili su mi to sami na 2 narudbe (bez pitanja i bez trackinga) pa me bas zanima hoće li išta od toga i doći.. Navodno ide jedino "pješke", tj kad nije avionom...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 18:37 |
|
|
ffroms je napisao: Dalmat je napisao: ffroms je napisao: Njesra!!! Meni ništa. Niti se pomaklo na HK postu niti sam dobio odgovor od njih koji čekam već 4 dana niti su mi vratili lovu. Nema veze, sljedeći mjesec ide nova narudžba iste stvari bez obzira kako ovo završilo. Jedino me brine RMA bateriju koju su mi poslali 17.10. i za koju nemam TN pa ne znam u kojem je statusu. Mislim da ti baterije više ne idu nikakvim putovima osim skupom preporučenom poštom (+cca 45$) Ovo moja je Twist baterija i poslana im je na reklamaciju i sada čekam nazad ispravnu. Ako ne ide onda neka vrate lovu i sve OK. Problem je što sam to uzeo prije više od 2,5 mjeseca pa dok sam im to poslao nazad pa onda oni ponovo meni i još se sve zakompliciralo sa HK poštom..... tako sada više ne mogu dignuti dispute na PayPalu i u njihovoj sam milosti. Još mi stoji otvoren ticket pa sam im ponovo pisao. Možda se dogovorimo nešto do kraja godine ali ne ove  Ako budeš imao sreće, a oni volje možda dobiješ gift code i sl za trošiti kod njih ponovno...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 18:39 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Meni danas vratili lovu. Dio na potrošen sa gifta na gift, a dio (navodno) na PP. U to se još moram uvijeriti.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 18:43 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Item No. Posting Date Status Date Status Description RQ217666972SG 25-11-2013 25-11-2013 Despatched to overseas (Country code: HR) Weeee! Još i da se pojavi na ips trackingu bilo bi super  Ali bar se nešto promijenilo 
|
 |
|
damir1970
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 18:44 |
|
Pridružen: 06 kol 2013 15:52 Postovi: 1343 Lokacija: Gruda, Konavle
|
Ja prije sedam dana naručio, a vi svi pišete da su vam vratili novce 
_________________ Samo za društvo iz ćoška koje polako ali sigurno propada!   Mod: Atomizer:
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 18:53 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 25 stu 2013 19:26 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
Dalmat je napisao: Gocznet je napisao: Ja sam naručio par komada baterija sa banggood, razbili su mi to sami na 2 narudbe (bez pitanja i bez trackinga) pa me bas zanima hoće li išta od toga i doći.. Navodno ide jedino "pješke", tj kad nije avionom... Piše da je poslano air mailom, vidjet cemo..Imaju 40 dana fore a nakon toga dispute. Sve mi se cini da cu baterije u buduce iz EU narucivati.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 22:11. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 22:11. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |