Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 13 sij 2014 22:16 

Lima je napisao:
Koliko si cekao da stigne?

Naručeno 4.12., poslano 15.12. (valjda im je bila gužva) i stiglo 8.1., dakle nije baš brzo, slano je kao German post (no išlo je preko servisa Flytexpress) i onda dugo se ništa nije vidjelo na trackingu samo da je poslano..., i iduća stanica je bila 31.12. Frankfurt - 3.1. Zagreb i 8.01 Osijek....

Sad kad sam sve dobro isprobao (treba to pojačati s nikotinom - osim na Kayfunu koji daje dosta arome i TH) ...od tih tekućina je stvarno za ljubitelje mentol/duham aroma jako dobar Iced USA mix.., milina..., Magic Mix (Lucky striko) je dobar, no najslabija je aroma kod Virginije...., sve to Kaja popravlja !!!

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 13 sij 2014 22:24 

Kolko imas tog iced usa? Mozda za isprobat bi se naslo?

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 03:43 

vulja...

Daj mi broj tiska http://tisakmedia.hr/Lokator/?authToken=tp_partner koji ti je najbliži i podatke (ime, prezime, e-mail) na PP, poslat ću ti malo za probu....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 12:59 

Sappy je napisao:
Javili se sa Banggooda... Ispričavaju se zbog pogrešno poslanih artikala i nude povrat novca, aj dobro naručit ću opet kod njih, valjda će onda poslati ispravne miligrame...

poslano s mog N3

Evo oglasio se i PayPal - refund stigao.., nema što, što kažu to i naprave ovi sa Banggoda - full refund i to u roku 2-3 dana od reklamacije..., a nisu tražili povrat proizvoda...

Idem sad malo šopingirati..., Iced Usa Mix ide opet u košaricu..., samo ovaj puta ću im posebno napomenuti da mi šalju 18mg kako piše u specifikacijama....

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 13:40 

http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=star+n9000

Nedavno (imam ga nekih tjedan dana i testiram) sam od njih uzeo Star N9000 - crni..., napisao sam odmah i "review" i ma sve 5, za taj novac (obavezno USD prebaciti u AUD) onda iznosi AUD 158.52 oko 805kn, a da je u USD bio bi skoro 900kn.., no ja sam ga upecao na "crni petak! pa je bio još i podosta povoljniji..., no i ova cijena je extra...

Posebno dobra je preklopna torbica za mobitel koja ima plastični ekrančić i ne moraš niti otvarati mob da bi odgovorio na poziv...., recimo da je cijela od neke čvrste kože ili skaja više nisam ni u što siguran kad je iz Kine...

Baterija piše 3300mah, ali i uz sav trud oko uštede energije ne drži više od jednog dana..., osim ako samo telefoniram, no i onda ne moš sa 30-40% napunjenim mobitelom ići na posao....

Isprva mi je bilo ultra čudno kako je ekran velik (imao sam 5 inča, a ovaj je 5,7), no za pregledavanje mejlova, interneta, fotki je savršen...., ekran je ludnica, 720p je, ali sve izgleda super jasno i odlično...!!! Naravno da se ne može mjeriti sa amoled ekranima.., i ako je sunčano treba tražiti sjenu jer se skoro ništa ne vidi....

GPS, wifi, prijem signala mreže, glasnoća zvučnika..., sve je to vrlo zadovoljavajuće..., a fotke i video su iznenađujuće dobri, posebno HD video....

Na njuškalu se slični Kinezi prodaju za cca 1300-1600kn....

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 14:40 

Vrlo dobre baterije za pristojnu cijenu, trenutacno 22% off.

http://www.banggood.com/NCR-3100mAH-186 ... 2905.html#

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 15:10 

Da.., da..., super cijena za te baterije..., vide ovi sa Banggooda što im čini konkurencija sa Fasttecha pa da se i oni priključe...

Inače..., Banggood mi je sada druga omiljena trgovina..., imaju super cijene i dobru podršku.., sve što sam kod njih naručio je bilo na nivou, solidno upakirano, a ako su mi nešto pogrešno poslali..., vraćaju novac bez puno pitanja i navlačenja... (kao kod ovih Hangsen tekućina..., jebiga imali su grešku na stranici, požalih se na robu (11 umjesto 18mg) i hvala, zadržite robu i vraćamo novac na PayPal...

To su trgovci..!!!

A evo i nešto za one koji se skidaju sa Meta :rotfl: ..., trenutno je off stock...

http://www.banggood.com/Hangsen-Met-Fla ... 06349.html

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2014 16:33 

No Geekbuying je odličan za mobitele...!!! Pogotovo u AUD...

Hmmm..., ovo je definitvno najbolja kupnja koju sam uočio unazad dugo vremena:

HD5000 5.0Inch IPS HD Screen MTK6582 Quad Core 1.3GHz SmartPhone 1GB/8GB 10.0MP Camera Android 4.2 3G/GPS/OTG/Air Gesture
http://www.geekbuying.com/item/HD5000-5 ... 23765.html

Za nepunih 700 kn ovo je BESTBUY - odlične specifikacije...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2014 16:52 
Moderator

veliš preporuka za ovaj, a koliko je vjerojatno da to na carini zaglibi i šta je s onim homologacijama

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 sij 2014 17:05 

nema više homologacije i sličnih hakom sranja još od 1.1.2013.

Ja do sada tri mobitela uzimao i sve prošlo

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club