Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 28 sij 2014 13:06 

Imam obje I mogu samo reci da je razlika (barem meni) jedva primjetna. Bekavac je nesto dugotrajniji ali, po mom misljenju (opet) ne toliko da opravda ovu razliku u cijeni...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 22:16 
Moderator

Stigao HD 5000 s Geekbuying
http://www.geekbuying.com/item/HD5000-5 ... 23765.html
Mob odličan sve radi super, brz, visoka rezolucija, 2 (dvije) baterije od 2250 mAh, mogućnost ugradnje 2 sim kartice jedna normalne veličine jedna micro. 8Gb ram.
Naručen DHL, plačen PDV na carini, sve skupa izašlo oko 1300kn, vjerojatno bi bio manje da je išao normalnom poštom, ali žurilo mi se.
Odlična kupovina po meni.
Preporuka.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 23:27 

ti kineski mobovi su odlični za te novce oko 1000 kn
jedino im kamera nije 8-12 Mpixela, tu je negdje oko 3-4 M

deinstaliraš baidu i instaliraš swift keyboard i peri...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 23:52 
Moderator

ti ga lupiš i ostaneš živ , kamera je 10 Mpixela a ona prema faci je manje i neznam zašto nebi bila ako tako piše i provjereno je

slika
slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2014 23:55 

e hebiga sad

budeš se uvjerio da kineski 10 mpiksela baš i nisu 10

tri kineza sam uzimao i govorim iz iskustva

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 sij 2014 18:16 
Administrator

To welcome February 2014 we have a fantastic 25% discount running until Wednesday 5th February *. Simply enter the code ‘fabfeb’ at checkout.

http://www.liberty-flights.co.uk

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2014 16:15 

imand je napisao:
ti kineski mobovi su odlični za te novce oko 1000 kn
jedino im kamera nije 8-12 Mpixela, tu je negdje oko 3-4 M

deinstaliraš baidu i instaliraš swift keyboard i peri...

Meni je prošlo već 5-6 kineza kroz ruke i kamera fizički zapravo nije nikada bila 12MP već 8MP, a interpolacijom se dobiva ta rezolucija od 10 ili 12MP, no kad fotku staviš na komp.., on potvrđuje rezoluciju od 12MP iako je dobivena interpolacijom.

Samo oni skuplji modeli tipa ZOPO i jače kineske marke imaju točne specifikacije za svoje mobitele i kad kaže 13MP to je i zaista 13MP...

Mogu samo jedno reči..., fotke i filmići su stvarno kvalitetni - čak i bolji nego na bivšoj Sony-Ericsson Experiji Arc S koji se mukom mučila pri snimanju HD videa.. (video je bio trzav i nikakav, ispranih boja...) dok za kineza sa 4 jezgre ista stvar je mačji kašalj...

Ja imam Galaxy note 3 repliku i savršena je..., - http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=star+n9000 , jedino što je baterija malko slabunjava.., no izdrži 24 sata bez posezanja za punjačem, ali ovaj od Max-a HD5000 je stvarno bestbuy - bolji je od mog (jači procesor), a jeftiniji !!!!

Što se tiče tipkovnice meni je najbolja Swype (cijena 1 dolar) - ima mod diktiranja i to radi savršeno u tišoj okolini..., više gotovo i da ne tipkam..., samo treba paziti jer se umetanjem naših dijakritičkih znakova (č,ć,š,đ) gubi zadana dužina SMS-a i prelazi u MMS pa tu može biti nepredviđenih troškova...

No tko želi dobar tablet, brz, moćan tablet, galaxy tab ekran, - ovaj je ispod svake cijene http://www.topitshopping.com/mele-m7-qu ... cover.html - dalje je većinom oko 150 USD (zapravo najniža cijena koju sam vidio trenutno oko 130 USD) - ne znam da li je greška u cijeni, ali da se isplati - isplati se i to debelo za samo 84 USD...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2014 16:51 

Ovakve cijene još nisam vidio..., jel to moguće... (roba je za početnike..., ali cifre su presmiješne)..

http://www.topitshopping.com/e-cigarettes.html

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2014 17:50 
Administrator

Sappy je napisao:
Ovakve cijene još nisam vidio..., jel to moguće... (roba je za početnike..., ali cifre su presmiješne)..

http://www.topitshopping.com/e-cigarettes.html

Jedino sto tu valja je KGO ali on i kosta.

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2014 19:15 
Moderator

Sappy, ajde ti meni reci ima li gdje za ovaj HD5000 silikonski štitnik i prozirna zaštita za ekran, premda ona nije problem jer ju izrežem od nekog komada malo večeg. Tražio po netu i nemrem naći a vjerojatno i nema. Možda paše od nekog drugogo moba?

slika
slika

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club