Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 31 sij 2014 21:16 

Max_ZG je napisao:
Sappy, ajde ti meni reci ima li gdje za ovaj HD5000 silikonski štitnik i prozirna zaštita za ekran, premda ona nije problem jer ju izrežem od nekog komada malo večeg. Tražio po netu i nemrem naći a vjerojatno i nema. Možda paše od nekog drugogo moba?

Max pa zar nisi s telefonom dobio zaštitnu torbicu i zaštitu za ekran.., koliko vidim to je u opisu dodatnih stvarčica koje dolaze s mobitelom..., a zaštitna folija na ekranu ti je možda već postavljena - meni je na mom bila..., a ako nije onda je bila u kutiji....

Ako nisi to dobio onda kontaktiraš prodavatelja ili Geekbuying da ti to nije poslano a da u opisu stoji da treba biti u kutiji....

http://www.geekbuying.com/item/HD5000-5 ... 23765.html

Package  
1 x Cellphone
1 x Earphones
2 x Battery
1 x USB cable
1 x Power adapter
1 x Flip cover
1 x Protective film

1 x User manual

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2014 22:26 
Moderator

Stvarno, već je naljepljena, nisam mislio na to, :joj: :mravak:
a torbica je koma pa sam mislio neki silikonski štitnik to mi je draže nego da stalno otvaram.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 sij 2014 22:46 
Administrator

Ja sam se na taj flip cover super priviknuo. Je da me gledaju kao da imam molitvenik u rukama ali ...

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2014 00:05 

Max_ZG je napisao:
Stvarno, već je naljepljena, nisam mislio na to, :joj: :mravak:
a torbica je koma pa sam mislio neki silikonski štitnik to mi je draže nego da stalno otvaram.

Nisam nigdje vidio da ima ta silikonska zaštita za tvoj model.., moraš se za to obratit prodavatelju.., vjerujem da on ima..., to ti je 2-3$ max..., a možda ti pošalje i bespla..., no ta silikonska zaštita redovito (pri uklanjanju i postavljanju - kad stavljaš bateriju.., ili sim ili sd karticu) načme tu zaštitu i na kraju te iznervira pa je odlijepiš...
No nisu ti ekrani baš tako osjetljivi na grebanje, ako koristiš flip case (molitvenik) onda ta aplicirana zaštita ekrana gotovo i da nema svrhe.., jedini smisao je ako guraš mobitel među ključeve ili u torbicu sa grebavim stvarčicama..., a najbolje su mi one koje su lagano mat jer ne ostavljaju otiske prstiju i smanjuju odbljesak ekrana....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 01 vel 2014 00:32; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2014 00:24 

Kinta je napisao:
Ja sam se na taj flip cover super priviknuo. Je da me gledaju kao da imam molitvenik u rukama ali ...

I ovaj moj Star N9000 ima takvu, ali je imitacija kože sa prozorčićem na kojem se vidi vrijeme, datum i osnovne info što je već u vrhu ekrana, stvarno originalna stvar.... i izgleda kao molitvenik, ali je ovo e-molitvenik...

Najbolje imitacije SG Note 3 (čak su izmjenjivi dijelovi sa originalnim) - su definitivno No.1. N3 i HDC Galaxys N3+..., evo linkova...

http://www.n1phone.net/no1-n3-smartphon ... -p-16.html

http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-Plus - sad im je slava (do 7.2.) pa ne mogu na ništa kliknut...

i najjača 4 jezgre verzija...

http://www.aliexpress.com/item/Perfect- ... 09043.html

te izvan svih ali i najskuplji su sa Octa core - dakle 8 jezgri MTK6592 od 1,7gHz - imaju Antutu rezultat kao original..., i dođu oko 300 USD...

za ove: http://www.n1phone.net/no1-s6-c-3.html se ne zna da nema natpisa Samsung koji je original Galaxy S4, a koji kopija..., naravno kupnjom ovih ne kršite nikakve zakone jer su to "kineski brend" No.1....

a ovo je najsolidnije izrađen THL do sada T100 Iron Man...!!!! - http://www.aliexpress.com/item/In-stock ... 26795.html - čudovište 8xcore 1.7ghz, FHD 5 inča ekran, 2x13MP kamere, 2GB RAM - 32GB ROM - za 288 USD !!! - u slučaju da vas zakači PDV - bio bi "ključ u ruke" - oko 2000 kn..., a negdje je između SG3, no bliže SG4..

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2014 19:10 

Sappy je napisao:
....u slučaju da vas zakači PDV - bio bi "ključ u ruke" - oko 2000 kn...

Ispričavam se na mojoj lijenosti, ali nemam živaca čitati cijelu temu od preko 50 stranica. Zato bih samo htio pitati kako prolazi uvoz ovakvih stvari po pitanju HAKOM-a. Nisam nikad naručivao takve stvari, ali znam da sa carine mogu poslati zahtjev za nekakvom potvrdom od HAKOM-a. To vrijedi (koliko ja znam) između ostalog za sve stvari koje imaju u sebi nekakve radio gluposti (WiFi, GSM...). Sad, na HAKOM stranicama se lako iskopaju potvrde za standardne uređaje (HTC, Samsung, Sony...), ali za ove kineske stvarčice kojih svaki dan izlazi mnogo, a uvozi se službenim putem malo ili ništa...

Hvala

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2014 19:39 

EmpEroR - Pa zar ti ništa ne govori činjenica da mi te stvari koristimo..., to znači da su u našim rukama, ispravne su i rade

Ako opisujem stvar za koju ti pitaš da li će proći kod Hakom-a - to znači da je bez ikakvih problema prošla carinu i uvezena je u RH.....

Nije mi jasno.., svako malo netko iskoči sa takvim pitanjem.....

Uostalom u RH je već puno "proizvođača" koji rade "hrvatske" telefone - naravno naručene u Kini, stavljen naziv po volji i sad je to hrvatski proizvod - vidi HGspot koji je napravio prvi hrvatski telefon i to s "nazivom" u koji je uložena hrvatska pamet...... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

No da odgovorim na tvoje pitanje.., - nema nikakvih restrikcija od strane HAKOM-a pri uvozu takvih stvarčica...., i to već prilično dugo...

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2014 19:40 
Administrator

EmpEroR je napisao:
Sappy je napisao:

Ispričavam se na mojoj lijenosti, ali nemam živaca čitati cijelu temu od preko 50 stranica. Zato bih samo htio pitati kako prolazi uvoz ovakvih stvari po pitanju HAKOM-a. Nisam nikad naručivao takve stvari, ali znam da sa carine mogu poslati zahtjev za nekakvom potvrdom od HAKOM-a. To vrijedi (koliko ja znam) između ostalog za sve stvari koje imaju u sebi nekakve radio gluposti (WiFi, GSM...). Sad, na HAKOM stranicama se lako iskopaju potvrde za standardne uređaje (HTC, Samsung, Sony...), ali za ove kineske stvarčice kojih svaki dan izlazi mnogo, a uvozi se službenim putem malo ili ništa...

Hvala

Ukinuto je to prije vise od godinu dana.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2014 19:50 

Kinta je napisao:
EmpEroR je napisao:
Sappy je napisao:

Hvala

Ukinuto je to prije vise od godinu dana.

Čudno... Pogotovo još i sad kad smo u EU. Jasno mi je da većina stvari prolazi jer se ne kontrolira sve, ali da se uopće ne kontrolira, to me stvarno čudi. Po tome bi se uredno mogli uvoziti svi jammeri, GSM repeateri i slične stvari koje mogu biti opasne zbog sigurnosti ostalih sustava ili zbog nedozvoljeno visokih razina zračenja... Ali ako je tako, dobro je bar za nas entuzijaste koji samo želimo jeftine kineske igračke :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 vel 2014 20:02 
Administrator

EmpEroR je napisao:
Čudno... Pogotovo još i sad kad smo u EU. Jasno mi je da većina stvari prolazi jer se ne kontrolira sve, ali da se uopće ne kontrolira, to me stvarno čudi. Po tome bi se uredno mogli uvoziti svi jammeri, GSM repeateri i slične stvari koje mogu biti opasne zbog sigurnosti ostalih sustava ili zbog nedozvoljeno visokih razina zračenja... Ali ako je tako, dobro je bar za nas entuzijaste koji samo želimo jeftine kineske igračke :)

Gle, bio sam puckoskolac kad sam slozio smetalicu za TV. I ne samo ja.
Danas 10% pucanstva slozi za kuhinjskim stolom smetalicu za ________ (upisi po zelji).

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club