Baš tako..., Kinta uzeo si mi riječ iz usta....
Uzimam već duže vremena i sa Oceana i Vapora, a sa e-liquid.cn čekam već 50 dana Ego-C twist i ništa...jebo im pas...m....
No ništa..., sva roba sa tih navedenih stranica bila je OK.., generalno sam zadovoljan.., no znatiželjom gonjen uzeo sam si jedan CE7 za probu - bio je loše kvalitete i plastika je od zavrtanja nakon nekoliko dana pukla..., a i sam proizvod je bezveze, ne može se mjeriti sa Vivi novom..., naravno da sam to cinkao na shopu pa mi je "Chi-chi" stavila džabe novi CE7 sa slijedećom narudžbom...
Evo već 2-3 mjeseca "duvam" iste Vivike sa Vaporebreaka (još ni grijače nisam zamijenio) i šljakaju ko blesave..., ali niti jedna nije bez minimalnog namještanja radila savršeno (uvijek sam morao razmjestiti žicu na fiberu)...
Bitno ti je svaki grijač pregledati, rasporediti ravnomjerno kantal na fiberu, nafilati crticu ispod 2,8ml, ako je zagoretina maknuti extra fiber jer nema dovoljnog dotoka tekućine.., ili pak ne micati extra fiber, a malko skratiti silikonsku gumicu da ne pravi prevelik pritisak na fiber... i boom!!! rade sve savršeno...
Uzimao sam i malo tekućina.., onako za probu..., Hangsen tekućine i bile su stvarno Ok..., baš kao one u Portanovi Osijek, samo što su 5x jeftinije...
HS Menthol sensation - nikad nisam probao bolju mentol-duhan aromu.., ovo dušu liječi.., famozno..., izgleda kao "pročišćeni" Newport-Newbay..., ko da ga je Heisenberg skuhao..., moram si toga uzeti bar litru sa e-liquid.cn....
Blueberry - to mi je No1. voćna aroma - famozno...
Eto...