Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 09 sij 2013 22:44 
Administrator

Sappy je napisao:
Evo i još malko jeftinije... 3 Complete KIT Vivi Nova 2.0ml Mini.... 10,66$

http://www.e-liquid.cn/index.php?main_p ... cts_id=267

Neki dan su mi dosli ta tri kompleta mini vive. Vrlo dobro napravljeno ali po obicaju kronicno fali dotoka liquida. No zenine skarice za nokte na silikonskoj kapici brzo rjesavaju problem.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2013 23:06 

Kinta je napisao:
Sappy je napisao:
Evo i još malko jeftinije... 3 Complete KIT Vivi Nova 2.0ml Mini.... 10,66$

http://www.e-liquid.cn/index.php?main_p ... cts_id=267

Neki dan su mi dosli ta tri kompleta mini vive. Vrlo dobro napravljeno ali po obicaju kronicno fali dotoka liquida. No zenine skarice za nokte na silikonskoj kapici brzo rjesavaju problem.

Ja 22.11.2012. naručio 2xEgo-C twist (oko 18$), poslali mi 2.12..., još uvijek šipak...., koliko si ti Kinta čekao na dostavu sa e-liguid.cn....

Jel netko primjetio one tekućine MicroLiq 100ml - $3.69, sa dostavom (iako ne mogu izračunati cijene dostave za tekućine !??) trebalo bi iznositi oko 5$ 100 ml..., Jesu li čemu ako ih je netko uzimao...!!???

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2013 13:29 
Administrator

Sappy je napisao:
Ja 22.11.2012. naručio 2xEgo-C twist (oko 18$), poslali mi 2.12..., još uvijek šipak...., koliko si ti Kinta čekao na dostavu sa e-liguid.cn....

Naruceno 10.12. a doslo 8.1.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2013 16:50 

koliko je jeftino bilo bi glupo ne narucit

http://www.e-liquid.cn/3pcs-genesis-cob ... f3233f087c

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2013 17:19 

macchiato je napisao:
koliko je jeftino bilo bi glupo ne narucit

http://www.e-liquid.cn/3pcs-genesis-cob ... f3233f087c

jel to valja sta ili ne pa je zato niska cijena?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2013 23:11 

Kinta je napisao:
Sappy je napisao:

Naruceno 10.12. a doslo 8.1.

Imaš kakvu "vezu" tamo...., tetak "komšijinog" šogora..., ili što...!!??

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2013 23:14 
Administrator

Sappy je napisao:

Imaš kakvu "vezu" tamo...., tetak "komšijinog" šogora..., ili što...!!??

Ne al sam maloj Chi Chi obecao da cu ju zenit.
:D

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2013 05:38 

vaporbreak, hawk, ocean... e-liquid.....
cijene su im toliko niske da je i sirotinji jeftino :hihi:
Vi koji ste naručivali s tih stranica, koliko ste zadovolji s proizvodima?

ja bih uzeo sa e-liquid.cn komplet 3 ego baterije ili 2*ego twist, 3* vivi nova set, 3* cobra
nadam se da baterije ne crkavaju nakon 15 dana, a vivi ili cobra ne cure

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 sij 2013 10:34 
Administrator

Sve je to lutrija. Ja recimo na jednom mjestu kupujem NiChrome a na drugom shpagice. Baterije su generalno dobre ako su od kvalitetnog proizvodjaca. S Joytech i Echo ima najmanje problema. Vivi Nove su dobre sa svih 5 mjesta gdje sam uzimao, uz doradu dotoka naravno.
Opcenito, ne treba traziti najjeftinije mjesto za kupnju. Moze se ustediti dolar ili dva ali tih 10 kuna moze prouzrociti puno razloga koji trose zivce.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 11:17 

Baš tako..., Kinta uzeo si mi riječ iz usta....

Uzimam već duže vremena i sa Oceana i Vapora, a sa e-liquid.cn čekam već 50 dana Ego-C twist i ništa...jebo im pas...m.... :uzi:

No ništa..., sva roba sa tih navedenih stranica bila je OK.., generalno sam zadovoljan.., no znatiželjom gonjen uzeo sam si jedan CE7 za probu - bio je loše kvalitete i plastika je od zavrtanja nakon nekoliko dana pukla..., a i sam proizvod je bezveze, ne može se mjeriti sa Vivi novom..., naravno da sam to cinkao na shopu pa mi je "Chi-chi" stavila džabe novi CE7 sa slijedećom narudžbom...

Evo već 2-3 mjeseca "duvam" iste Vivike sa Vaporebreaka (još ni grijače nisam zamijenio) i šljakaju ko blesave..., ali niti jedna nije bez minimalnog namještanja radila savršeno (uvijek sam morao razmjestiti žicu na fiberu)...

Bitno ti je svaki grijač pregledati, rasporediti ravnomjerno kantal na fiberu, nafilati crticu ispod 2,8ml, ako je zagoretina maknuti extra fiber jer nema dovoljnog dotoka tekućine.., ili pak ne micati extra fiber, a malko skratiti silikonsku gumicu da ne pravi prevelik pritisak na fiber... i boom!!! rade sve savršeno...

Uzimao sam i malo tekućina.., onako za probu..., Hangsen tekućine i bile su stvarno Ok..., baš kao one u Portanovi Osijek, samo što su 5x jeftinije...

HS Menthol sensation - nikad nisam probao bolju mentol-duhan aromu.., ovo dušu liječi.., famozno..., izgleda kao "pročišćeni" Newport-Newbay..., ko da ga je Heisenberg skuhao..., moram si toga uzeti bar litru sa e-liquid.cn....

Blueberry - to mi je No1. voćna aroma - famozno...

Eto...

Zadnja izmjena: Sappy; 18 sij 2013 11:29; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club