Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 17 ožu 2014 16:47 

jVas01...

Meni je telefon došao skroz OK..., mada nisam uzeo taj...

Ukoliko ti je telefon došao u roku do 45 dana (pretpostavka je da si platio Paypalom) onda se telefon treba testirati..., wi-fi, gps, razgovor i ostalo...
Ako ti nešto nije kako treba - treba kontaktirati prodavatelja..., ako vidiš da te zavlače - podigneš PayPal dispute (navedeš razloge - neispravnost uređaja i onda su Kinezi super kooperativni) jer oni njima nisu platili prije isteka 45 dana.., ako si još u tom roku onda super.., ako nisi onda ti ne preostaje da se s njima navlačiš i čekaš novi Stock ROM koji će možebitno popraviti stanje mobitela... ili ga vrati na tvorničke postavke i vidi da li se greške ponavljaju...

Ako se greške ponavljaju.., a izišao si iz roka za Paypal.., ne preostaje ti drugo nego da ga vratiš na tvorničke postavke i staviš neke alternative koje možda ne kolju mobitel...

To je Apex, Nova ili drugi dobar launcher..., i drugi birač brojeva - exDialer recimo koji je po meni puno bolji od nekih koji su postavljeni po defaultu...

Što se tiče drugog slota za sim kard koji ne radi - možda ga vraćanje na tvorničke postavke riješi.., možda ne...

U svakom slučaju si trebao reagirati dok si imao mogućnost podizanja disputea na Paypalu....

A to je i topla preporuka svima koji se odluče na kupnju "kineza", sve dobro istestirati, provjeriti, ako kupujete preko Aliexpressa onda ne potvrditi primitak mobitela prije nego se uvjerite da je sve u redu...!!! Jer Aliexpress također ne plaća prodavatelju sve dok niste zadovoljni s onim što ste kupili...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2014 16:55 

stignem jos dispiute roknut

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 ožu 2014 17:05 

Time si kupio dodatnih 20 dana za nagodbu.., tj. rješenje "spora" - možda ga uspiješ sam srediti, ako ne onda Paypal za početak (tih 20 dana) samo promatra što se vi pregovarate i dogovarate..., nemoj biti bezobrazan, obraćaj se kulturno... :rotfl:

Navedi sve što te mori.., i zatraži od njih (prodavatelja) rješenje..., ako pristanu da ga vratiš.. (svakako se uvjeri da ga vraćaš neispravnog) a to znači da ga moraš vratiti na tvorničke postavke i ponovo sve istestirati...... i isprobaj staviti prvo sim u slot 1 i posudi drugi pa testiraj da li tako oba rade....

Isprobaj i one aplikacije koje sam ti rekao...., ako nakon svega i dalje mob zajebava.., onda im ga vrati i traži popravak ili drugi mobitel..., i traži od Paypala da im ne plati sve dok ne dobiješ ispravan mobitel...!!!!!!!!

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2014 13:30 

Dooobar popust - velik 6inča, brz 4*1,5gHz, solidan ekran...

Blackview JK809 6.0 Inch 8G ROM Andriod 4.2 MTK6589T - 156$

http://www.banggood.com/Blackview-JK809 ... ntent=xuxu

http://www.banggood.com/Blackview-JK809 ... ntent=xuxu

Bijeli ili crni...

slika

Prijavom na shop dobijete i kupon od 10$ za bilo koju kupnju iznad 100$.., tako da ovaj 6 inčni monstrum dođe 146$..., idealno za one koji više koriste mobitel nego kompjuter...., a ne bi dodatno nabavljali tablet....

Za usporedbu cijene: http://www.aliexpress.com/w/wholesale-b ... roupsort=1

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 ožu 2014 17:56 

kinezi carevi, prije su odgovarali 1 u dan ili cak 1 u 2 dana

sad kad sam digo dispute odmah iste sekunde odgovaraju

jutros me dočekala ovakva poruka (prva nakon disputa sta sam stavio)

hello dear
good morning, how are you ?
thank you so much for your email to pay our attention, this is representative of service -Anna to help you,
could you close the dispute ? any problem we will solve it together peacefully , how about we apply USD 15 to you? and you keep this phone ?
if you do not agree, you can return us for a new . but after we get it, you should close the dispute, and we will resend you, because if you do not close the dispute, the paypal will refund you the money, and we will lose money and lose item, thanks for your kind understanding
what is your opinion?
thank you
Anna

al ja ljepo odgovorio da cu ga zatvorit u momentu kada mi bude u rukama telefon koji radi kako treba :D

i da, prije disputa nisu bili ovako brižni i ljubazni hahahahah

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 19 ožu 2014 18:10 

Nisi lud da ces prihvatit valjda bilokoju opciju,nek salju dhlom pa mozda dodje prije kraja disputea,ili nek vrate pare i ti njima mob,i svak svome,po meni prerizicno zatvarat dispute a neznas kad i kakav mob ces dobit...a ovih 15$ si mogu zabit negdje

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2014 10:31 

jvas01 je napisao:
kinezi carevi, prije su odgovarali 1 u dan ili cak 1 u 2 dana

sad kad sam digo dispute odmah iste sekunde odgovaraju

jutros me dočekala ovakva poruka (prva nakon disputa sta sam stavio)

hello dear
good morning, how are you ?
thank you so much for your email to pay our attention, this is representative of service -Anna to help you,
could you close the dispute ? any problem we will solve it together peacefully , how about we apply USD 15 to you? and you keep this phone ?
if you do not agree, you can return us for a new . but after we get it, you should close the dispute, and we will resend you, because if you do not close the dispute, the paypal will refund you the money, and we will lose money and lose item, thanks for your kind understanding
what is your opinion?
thank you
Anna

al ja ljepo odgovorio da cu ga zatvorit u momentu kada mi bude u rukama telefon koji radi kako treba :D

i da, prije disputa nisu bili ovako brižni i ljubazni hahahahah

Naravno.., papa guza eksere.., jer bi mogli izgubiti lovu...,

No ovako..., u slijedećih 20 dana od podizanja disputea ti se "dogovaraš" s prodavateljem kako riješiti problem...

Ja bih napravio ovako....: vratio bih ga na tvorničke postavke i vidio da li je problem i dalje prisutan.., ako nije uzeo bih 15$ - to ti je kao poklonjen Kayfun lite (onaj najjeftiniji), imaš dosta vremena za vidjeti da li se stanje popravilo...., ali ako si odlučio da ga šalješ nazad to učini što brže... i obvezno s tracking brojem...

Ako je i dalje mob neispravan onda se dogovoriš sa prodavateljem da ti daju točnu adresu za povrat neispravne robe i da u slučaju opravdane reklamacije oni pokrivaju troškove slanja nazad (daju ti ili store kredit ili uplate na Paypal)...
Kako se stanje neće riješiti u 20 dana i mob će biti na putu za Čajnu, pred kraj roka od 20 dana za nagodbu treba to eskalirati u Claim i objasniti situaciju Paypalu - tu se otvara novi rok od 30 dana za rješenje..., ako Kinezi ne riješe stanje u tom roku i ti ne dobiješ ispravan mob nazad tj. ili novi... obje strane mogu zahtijevati produljenje roka za konačno rješenje ili jednostavno zatražiš povrat novca, a kinezi nek se yebu....
Ako ti paypal vrati lovu, onda si izgubio samo novac da im pošalješ mob natrag (mislim da je to oko 10$) jer će te ovi sa Geeka zamrziti...i vjerojatno ti neće još pokriti i taj trošak...

Meni pak nije jasno zašto se nisu potrudili pa od proizvođača (STAR) dobili ROM za taj mob.., pa da ga probaš "flešat"...ako vraćanje na tvrničke postavke ne popravlja stanje..., ovako ga šalješ njima - oni će ga ako nemaju taj ROM vratiti na tvorničke postavke i nakon pomnog testiranja od 5 minuta zaključiti da je mobitel ispravan i kao takvog ti ga poslati nazad (jer su aljkavi i nesavjesni).., a "falung" vjerojatno i dalje postoji..., a uzrok je vjerojatno neispravan ROM tj. firmware....

Tako da ako ne moš sam ga vratiti u ispravno stanje.., gledao bih da dobijem lovu nazad...

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2014 11:24 

Sappy
Za svaki mob. koji staviš u temu ja pogledam i rev. :)
I tvoji savjeti za trgovanje i probleme koji se mogu javiti mi izgledaju :plus:
Dakle, hvala i samo nastavi :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2014 13:38 

Stigla roba sa Banggooda (64 dana - Malezija post tekućine i baterija) - i HealthCabina (9 dana CN post za nepovjerovat, aspire grijači i rezervni tankovi za Vivinove... naručio 11.03. udomljeno danas)...
Tekućine: Iced Usa 18mg - mmm, duhanski led...odlična aroma, oblaci pare i jak TH na modificiranoj Vivi (probušen grijač 2mm i 3mm silica u microcoilu 10 namotaja 0,32mm - oko 1,3ohma)

Cinnamon i Lemon Limed oba 11mg...još nisam probao., ali miri dobro...!!! Ovo je za Kayfun ajme...
Original Panasonic NCR18650A 3100mah - došla s 3,5V.., ali kvaliteta neupitna...

:kina:

Update: Isprobao Cinnamon na Kayi (microcoil 1,4ohma unizana trakica blaznice od Lole, chi-you+panasonic batka unutra svježe napunjena) i ajme majko moja..., usta, oči, uši, pluća pa sve do jaja kipi cimet iz mene.., prostorija se ispunila aromom.., mlaka gusta para, cimetni oblaćići zaklanjaju pogled..., 10 minuta nakon zadnjeg cuga još uvijek imam osjećaj cimeta u ustima., aroma je jako vjerna originalu, slatkasta mmmmmmmm, ovo je odlično..!!!! Bez obzira na samo 11mg TH je solidan!!!! Idem se prebaciti na vW mod jer ovo je prejaka aroma.., smanujem watažu na negdje oko 7-8 i sada je dobro..., para je malko hladnija, no još uvijek mlaka, gusta i puna arome..., TH je sada nešto slabiji..., ali bolje tako....

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Zadnja izmjena: Sappy; 21 ožu 2014 01:29; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 ožu 2014 16:31 

Fosna je napisao:
Sappy
Za svaki mob. koji staviš u temu ja pogledam i rev. :)
I tvoji savjeti za trgovanje i probleme koji se mogu javiti mi izgledaju :plus:
Dakle, hvala i samo nastavi :)

:hug: .., yebi ga.., iskreno ponekad se osjećam kriv što se nekome izjalovila kupovina i dobjie faličnu robu.., sve to radim u dobroj volji..., no u nekim postovima vidim "malim slovima" ili između redaka da piše "jebem ti Sappya i mene budalu što sam ga slušao..."...

Dakle..., kupovina iz Kine je rizik..., višestruka ušteda ponekad ima i neželjene posljedice.., mobiteli iz Kine su velike "realne" vrijednosti - a male cijene.., robu sklapa neadekvatni kadar, priučene kućanice za šaku riže...,
Recimo naručite 2 ista telefona - jedan se neće nikad pokvariti ili zadavati glavobolje - drugi sušta suprotnost..., zato je tu Paypal ili Aliexpress koji nude neki vid zaštite potrošača da vas baš ne bi (iako ne namjerno) preveli žedne preko vode....

Većina Kineza ima problem sa GPS-om..., kod nekih locira brže (ali nikad tako kao kod markiranih), kod nekih treba vječnost..., plastika im je prilično sirotinjska, tek oni koji cijenom streme 200$+ izrada i nije loša...

Od cca 5-6 naručenih mobitela, samo sam s jednim imao problema - Feiteng H9500 - odličan mobitel (genijalna kamera)..., ali mi se na jednoj strani odlijepio ekran i to me stravično nerviralo..., prodao sam ga i izgubio nekih 100kn....

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club