Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 18 sij 2013 11:24 
Administrator

Sappy je napisao:
ako je zagoretina maknuti extra fiber jer nema dovoljnog dotoka tekućine.., ili pak ne micati extra fiber, a malko skratiti silikonsku gumicu da ne pravi prevelik pritisak na fiber... i boom!!! rade sve savršeno...

Mislis na onaj dodatni fiber koji neki stavljaju iznad grijaca?
Ja to odmah skinem jer nema logike biti tu. Da je ispod grijaca ajde, ali iznad se brzo posushi i onda samo daje zagoreli okus.

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 11:38 

Kinta je napisao:
Mislis na onaj dodatni fiber koji neki stavljaju iznad grijaca?
Ja to odmah skinem jer nema logike biti tu. Da je ispod grijaca ajde, ali iznad se brzo posushi i onda samo daje zagoreli okus.

Da taj iznad žice tj. grijača..., kontam da je taj tu samo zato da pokupi višak tekućine i dodatno vlaži glavni fiber te ima funkciju dihtanja.., a iste je dužine kao i glavni pa nije nikada suh već isto natopljen kao i osnovni tj. glavni..., ako ga maknem onda slijedi gurglanje i curenje tekućine kroz grijač na bateriju, dakle nikad ga ne sklanjam - ili ga malo stanjim ili skraćujem silikonsku kapicu - do optimalnog rezultata - bez zagoretine i bez curenja...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 12:15 
Administrator

Sappy je napisao:
Da taj iznad žice tj. grijača..., kontam da je taj tu samo zato da pokupi višak tekućine i dodatno vlaži glavni fiber te ima funkciju dihtanja.., a iste je dužine kao i glavni pa nije nikada suh već isto natopljen kao i osnovni tj. glavni..., ako ga maknem onda slijedi gurglanje i curenje tekućine kroz grijač na bateriju, dakle nikad ga ne sklanjam - ili ga malo stanjim ili skraćujem silikonsku kapicu - do optimalnog rezultata - bez zagoretine i bez curenja...

Ovako cemo, otvorio sam novi podforum u ovom podforumu :)
viewforum.php?f=68

Tu cemo pisati kako slazemo setup.
Navest cemo koja je vivi nova, koja spagica i koja grijaca zica. I sto smo sve napravili kod dorade na vivi.
Stima svima?
:)

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 12:23 

Štima.., ali već imamo temu Vivi-nova, pa možda..., možda je ovo malo suvišno...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 sij 2013 12:28 
Administrator

Sappy je napisao:
Štima.., ali već imamo temu Vivi-nova, pa možda..., možda je ovo malo suvišno...

Malo je, vivaca ima milijun vrsta i mislim da ce nam se ovo isplatiti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2013 05:11 

12/10/2012 2:22:00 PM CHINA 210025 Receive item from customer
1/18/2013 10:35:00 AM CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange (Inb)
1/18/2013 11:56:00 AM CROATIA ZAGREB 10003 Send item to domestic location

Suza će mi iz oka kanuti..., e-liquid.cn... mamicu vam kinesku.... 22.11.2012. sam tu robu platio..., a to je dok u Osijek stigne glatko 2 mjeseca...od kupnje...ma bravo...!!!

Jupi... :kina:. bolje ikad no nikad..., 60 dana čekanja, ali ušteda je enormna, 2xEgo-c twist - za 160kn (poštarina uračunata) - kod nas bi jedva bile oko 500 kn...

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2013 14:29 

Kad smo kod njih...e-liquid.cn

Genesis-klasika 3 komada za 18$

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2013 14:39 

Pozdrav ekipi.
Neznam šta se desilo sa Vapor Break da nemaju tekućina za naručiti. Taman se naviknem na neki dobar sajt za narudžbu jeftine i dobre tekućine kad ono nema !
Ako može pomoć, bio bih jako zahvalan za preporuku nekog drugog pouzdanog sajta za kupnju tekućina slične kvalitete i cijene kao na VB
Dekang i Hangsen tekučine su sasvim OK a 10 ml je koštalo 1 $.
I ako netko ima informaciju zašto VBreak nema više tekućina za dilanje?
Na e-liquid.cn vidim da ima Dekangovih tekućina jako povoljno pa ne znam ako ima netko iskustava sa narudžbom za tog sajta molio bi za savjet jer vidim da se okus i jačina tekućine moraju sami upisivat.

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2013 14:58 

Ima, ali kupci ne čitaju pravila, pa su trenutno blokirali naručivanje. Dekang je zatvorio pogon još 16.01 i ne otvara do kraja kineske nove godine - 26.02!
A i ostalo možeš naručiti još svega par dana jer nakon toga nema ni shippinga do 26.02.

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 sij 2013 21:16 

@-oli ....Ocean Vapor

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club