Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 28 tra 2014 20:15 

Ovi modeli koje je Sappy preporučio su fenomenalni, mislim na THL200s, imao ga prilike koristiti, frend ga ima - strava mobitel...ali to je već etablirani brend. Također Jiayu G5s i G4s iako ih nisam imao u rukama čuo sam da su ljudi izuzetno zadovoljni (neki prijatelji od prijatelja). Kod mene je problem što trebam dva pa mi je cijena oko 200S + PDV malo previše. Max 150S pa sam se odlučio za iNew V3, čekam da ga negdje zgrabim za 150S.

Imaa li netko iskustva da ti pošalju, ali da adresa bude iz EU? Vidio sam na nekim drugim sajtovima da stvar funkcionira, ali me zanima ima li netko bliže iskustvo?

Vidim također, listajući unazad da je Sappy preporučavao da se izabere AUD umjessto USS, radi povoljnije valutne konverzije, pa me zanima jel to stoji i za ove tri stranice: Pandawill, aliexpress i geekbuying. Nisam baš previše kupovao online, jednom sa ebuy-a i sad s FT-a, pa još ne kužim te triki stvari

eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 tra 2014 21:19 

Gledajući sappyjeve recenzije i prateći ovu temu uzeo sam Tianhe H8 model prije 20 ak dana, ogroman ekran (namjerno radi surfanja i čitanja) pošto se sinu njegov raspao, pa je preuzeo moj zte blade. Šta reći. sve šta je sappy napisao za ovaj gore THL stoji i za ovog monstruma, za 200 injak eurića stroj ljubi majka. Sappy fala i nastavi, jedna od luđih tema mi je ova na forumu :plus: :plus: :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 03:03 

zino je napisao:
Ovi modeli koje je Sappy preporučio su fenomenalni, mislim na THL200s, imao ga prilike koristiti, frend ga ima - strava mobitel...ali to je već etablirani brend. Također Jiayu G5s i G4s iako ih nisam imao u rukama čuo sam da su ljudi izuzetno zadovoljni (neki prijatelji od prijatelja). Kod mene je problem što trebam dva pa mi je cijena oko 200S + PDV malo previše. Max 150S pa sam se odlučio za iNew V3, čekam da ga negdje zgrabim za 150S.

Imaa li netko iskustva da ti pošalju, ali da adresa bude iz EU? Vidio sam na nekim drugim sajtovima da stvar funkcionira, ali me zanima ima li netko bliže iskustvo?

Vidim također, listajući unazad da je Sappy preporučavao da se izabere AUD umjessto USS, radi povoljnije valutne konverzije, pa me zanima jel to stoji i za ove tri stranice: Pandawill, aliexpress i geekbuying. Nisam baš previše kupovao online, jednom sa ebuy-a i sad s FT-a, pa još ne kužim te triki stvari

Zopomobile shop...., http://www.zopomobileshop.com/european-warehouse - poštarina je užasno skupa (57$ - samo DHL)..., NE PLAĆA SE PDV jer ide iz EU skladišta - ali ti telefon dođe za 2-5 dana - otprilike te dođe kao da si platio PDV...

Recimo ovaj ZOPO ZP998 http://www.zopomobileshop.com/en/241-zo ... white.html - košta na kraju 367$.., ali je to toliko dobar mobitel da boli glava...., puno bolja kupnja od Samsunga galaxy S4 ili sada S5..., a nisi vezan 2 godine se ogromnom pretplatom... (od bar 200kn)....

Ono sa AUD više ne šljaka (bilo je na Geekbuyingu - imali su bug na stranici).....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 09:37 

Solidan punjač za sitne novce - 4.87$..., puni neovisno na 2 kanala - 2x1000mah..., nisam još isprobao, no vidim da su svi zadovoljni ....rusi pogotovo....

http://www.buyincoins.com/item/35177.html

Naručeno 18.04., poslano 20.04. stiglo evo prije nekoliko minuta..., bez trackinga..., ovo je jako brzo...

slika

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 11:20 

THL W200S....199$ na Buyincoinsu.. http://www.buyincoins.com/item/42718.html

Ima tamo neka jaja za razbijati (ostala od Uskrsa).. pa kad ih se razbije dobivaju se razni kuponi sa rokom važenja do kraja lipnja.., tako sam i ja dobio kupončić (vezan uz prijavu tj. korisnika) od 7% popusta na bilo koju kupovinu.., i da ga isprobam - radi - 185$ kaže da sad košta ovaj mobitel..., free shipping (tracking uključen) + paypal - nije loše..., povoljnije nego na Banggoodu...
Piše da je baterija 1800mah.., to je greška - baterija je 2000mah - 4.35V..., ima je za 8$ dodatno na Aliexpressu..., tko želi još jednu...., i u ovoj ponudi nije navedeno ali ima Hr jezik....
Futrolice, gel navlake, gotovo za sve mobitele... - to je pak najpovoljnije na eBayu...

To je nekih 1050kn..., za odličan..., odličan mobitel...,

...evo i sad mi je nakon 48 sati bez punjača baterija na 20% (uz stalnu sinkronizaciju jednog google računa, uključen wi-fi, 8h dnevno uključen bluetooth, malo mejlanja, malo hangoutsa, 15min internet, malo čačkanja i isprobavanja GPS-a, oko 1h dnevno razgovora te obavezno isključen 3G, samo tih 15min za internet uključen) ..., nemrem bilivit...., no kad padne na nekih 10% treba ga što prije staviti na punjač jer tu počinje naglo opadati i telefon se na kraju sam isključi što baš i nije preporučljivo.., iako vjerojatno ima taj neki limit da ipak ne iscrpi bateriju potpuno...., pa kod punjenja ne ostavljati baš preko noći (to je stara fora koja više ne drži vodu i tako se zapravo baterija muči)... kad dosegne 100% još nekih 10-tak minuta na punjaču da ukaplje koji voltić i to je to...

GPS lociranje - toplo/hladno - 4/10 sekundi, evo sad mobitel je na radnom stolu nekih 2 metra od prozora od 13 satelita locirao tj. u upotebi je 7-8, točnost 4 metra...mašala...., vani ponekad i svi sateliti i točnost 2-3 metra..., baterija je sada na 17% uz stalno uključen ekran i GPS.., čekam nekih 10% i ide na punjač...,

Na forumima žale se vlasnici istoga da im aktivan GPS smeta bluetoothu tj. bluetooth ne radi dobro i stvara smetnje..., evo isprobao sam aplikaciju GPS test, stavio bluetooth sluške i nazvao "dragu", evo komuniciramo bez ikakvih smetnji, a GPS test pokazuje locirano i u upotrebi 6 od 13 satelita....

Ne mogu čekati 10% presporo se prazni.., evo na punjaču je sa 13% nakon 49h bez istog....

THL W200S - moja preporuka !!! i odlična kupnja za nekih 180-190$ - telefon nema za sada niti jednu manu.., niti jednu, a gnjavim ga nekih 5-6 dana...!!!

Zadnja izmjena: Sappy; 29 tra 2014 12:34; ukupno mijenjano 4 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 11:23 

Evo malo teže artiljerije na:

http://www.merimobiles.com/deals/

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 tra 2014 19:21 

Bio sam u nedjelju u city-u west, tamo neka naša firma prodaje kineze; što pod svojim brendom što pod originalnim. Zopo 998 octa core 2199 kn, praktički taj model isto košta kod nas i u zoopmobileshop. Ne kužim.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 22:17 

Jesi siguran da je ZP998.., ako je tako onda je to dobra cijena..., kod nas je na Wowshopu - 2500 za gotovinu http://www.wowshop.hr/zopo-zp998-white-2-16.html, ali ga nema na stanju...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 tra 2014 22:53 

nisam sad zapamtio oznaku ZP, ali Zopo 998 sigurno je, u komponentama nema razlike...
nego pokušavam uhvatiti iNew V3 na Pandawillu, pa pitam čovjeka kako mogu znati kad će biti happy hour, a on mi kaže da ni on nije siguran, ovo ono, pitam ga može li na mail price alert kako imaju druge stranice, kaže da ću dobiti obavijest na mail...pa sad vidjet cemo

inače kod ovih etabliranih brendova kao što su Zopo, Jiayu i iNew dobre su cijene i kod nas

iNew V3

http://www.wowshop.hr/inew-v3-white.html

Jiayu G4T - bolji od G4S

http://infomobilestil.miiduu.com/mobiln ... 000-bijeli

THL W200

http://www.wowshop.hr/thl-w200-black.html

skoro iste cijene, vjerojatno kod brendova koji se tek probijaju možeš naći nešto extra povoljno, ne znam Kina nam je sve bliže

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2014 12:48 

Sappy je napisao:
Glogi pročitaj ovu recenziju - http://www.gizchina.com/2013/01/17/newman-n2-review/ to sa 3G ne stoji...!!! Radi na svim 3G frekvencijama....

Početkom prošle godine kad je tip radio recenziju ovaj telefon je koštao oko 300$ - sada ga se može kupiti za 100$ i kusur (na Pandi ga je bilo za 95$)...

Novi fw sve mane na ovom mobitelu ispravlja tako da je Newman N2 nešto najbolje od mobitela što se može kupiti za oko 100$ i točka.

U biti za 100$ dobivaš Samsung galaxy S3 u kineskom kućištu (koje nije loše) i nešto manje unutarnje memorije....

...

Stigao mi je Newman N2 sa Pandawilla i što reči.., NEMOJTE NARUČIVATI..., ako Boga znate...., ovo je patnja živa..., prvo punjač ne radi kako treba.., pa onda sam ipak nešto instalirao da vidim kako to radi..., sučelje zastajkuje.., nisam ga ni stigao rootati.., ajd da ga restartam i više se nije nikada pokrenuo.., vrti se u bootu i ne pokreće....

Navodno...čitam ovaj naš forum - http://www.forum.hr/showthread.php?t=821529 - i mnogi imaju sličnih problema..., ako ne uspijem sam riješiti stvar javim se Pandi i vraćam mobitel..., no za svaki slučaj dižem i dispute..., ovo je sramota..., to su navodno neke "ruske" zalihe.., ili što već... pa je zato tako i povoljan mobitel...., fuj.. na kvadrat...

Ne znaš dok ne probaš..., a onda je kasno...., fuj....

Neki su dobili uredne primjerke..., ja nisam bio te sreće...., mamicu im....

Update: uspio sam ga vratiti u život.., radi.., no punjenje još uvijek zayebava.., ako to uspijem možda ipak ostane udomljen (ne kod mene)..., imam još 20 dana do isteka roka za dispute na Paypalu pa ćemo vidjeti....

Rješenje problema..., ako netko ima ovu spodobu rješenja su na ovoj stranici: http://vondroid.com/threads/latest-soft ... 403/page-3 (postovi 41, 44 i 56), jednostavno je..., no još uvijek..., baterija tj. status nije stabilan..., no pretpostavljam da pošto sam čačkao 4-5 sati na njemu da je normalno da je baterija pala na 30%...
S ovim updateom gotovo sve radi kako treba..., za punjenje je potreban original punjač ili bolji micro usb kabel..., sve u svemu koliko para toliko muzike..., čak i nije loše za 95$..., sada ćemo vidjeti koliko će potrajati....ta muzika...

Ekran - odličan...+++
Brzina sučelja i fluidnost sustava - solidno...
GPS - ajmo reči bolji nego kod kineza.., dosta bolji.., ali ne kao "originali"....., lociranje na hot za 10-15 sekundi, preciznost i nije neka..., no hvata i iz prostorije...
zvuk - solidan.., zvučnik nije ni tih ni glasan....
Antutu - 17000 - odlično..., skoro kao SG S3
Wi-fi osrednji.., na 7-8 metara još i hvata..
Kamera - solidna.., malo duže izoštrava.., no kad uhvati fotke su odlične..., video nije loš.., 720p i 1080p...

Tko ima živaca igrati se i popravljati, podešavati, flešati.., ovo i nije tako loša kupnja..., no... ipak su to trebali odraditi oni u Pandi pa onda prodavati mobitele....!!!

Zadnja izmjena: Sappy; 30 tra 2014 23:05; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club