Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 30 tra 2014 19:10 

Sappy je napisao:
Sappy je napisao:
Glogi pročitaj ovu recenziju - http://www.gizchina.com/2013/01/17/newman-n2-review/ to sa 3G ne stoji...!!! Radi na svim 3G frekvencijama....

Početkom prošle godine kad je tip radio recenziju ovaj telefon je koštao oko 300$ - sada ga se može kupiti za 100$ i kusur (na Pandi ga je bilo za 95$)...

Novi fw sve mane na ovom mobitelu ispravlja tako da je Newman N2 nešto najbolje od mobitela što se može kupiti za oko 100$ i točka.

U biti za 100$ dobivaš Samsung galaxy S3 u kineskom kućištu (koje nije loše) i nešto manje unutarnje memorije....

...

Stigao mi je Newman N2 sa Pandawilla i što reči.., NEMOJTE NARUČIVATI..., ako Boga znate...., ovo je patnja živa..., prvo punjač ne radi kako treba.., pa onda sam ipak nešto instalirao da vidim kako to radi..., sučelje zastajkuje.., nisam ga ni stigao rootati.., ajd da ga restartam i više se nije nikada pokrenuo.., vrti se u bootu i ne pokreće....

Navodno...čitam ovaj naš forum - http://www.forum.hr/showthread.php?t=821529 - i mnogi imaju sličnih problema..., ako ne uspijem sam riješiti stvar javim se Pandi i vraćam mobitel..., no za svaki slučaj dižem i dispute..., ovo je sramota..., to su navodno neke "ruske" zalihe.., ili što već... pa je zato tako i povoljan mobitel...., fuj.. na kvadrat...

Ne znaš dok ne probaš..., a onda je kasno...., fuj....

Neki su dobili uredne primjerke..., ja nisam bio te sreće...., mamicu im....

Update: uspio sam ga vratiti u život.., radi.., no punjenje još uvijek zayebava.., ako to uspijem možda ipak ostane udomljen..., imam još 20 dana do isteka roka za dispute na Paypalu pa ćemo vidjeti....

Rješenje problema..., ako ih netko ima su na ovoj stranici: http://vondroid.com/threads/latest-soft ... 403/page-3 (postovi 41, 44 i 56), jednostavno je...

hebemu...dobro da si našao rješenje....ovo je malo nezgodno, zamisli situacija kao ja kupim dva komada i djeca čekaju, pljunem dosta love, a ono dođu neispravani->UŽAS ili jedan radi drugi ne radi-> još gore

hvala Sappy što si ovo podijelio s nama, nadajmo se boljoj sreći ubuduće

eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2014 20:14 

Ma ja sam imao do nedavno Newman K1 quad core i radio je besprekorno...dobar display brz sve ok, znao bi se jednom dva puta mjesecčno smrznut, pa bi vadio bateriju i sve ok,
Prijatelju sam jedan naručio radio savršeno, treći prijatelj naručio imao je problem sa punjenjem...

Pa sam si mislia naručit N2 (sad imam inew v3) njega bi možda proda, a uzea nešto "novo" :D

tako sam malo pogleda forume i dosta njih se žalilo...na N2, pa sa na kraju odusta, i čekam...da vidim šta će bit sa ovim one+one
;)

No većina tih mobitela su tehniči ispravni i rađeni su za kinesko ili rusko tržište ...sreća da ekipa sa RAZNIH foruma
preprave grešeke,,,pa se sve nekako zakrpi!!!
ali bed je sa time se zamarat i provodit par dana (bar ja) dok sve ne posložiš i neukapiraš kao što ide ;)=

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2014 21:19 

glogi je napisao:
Ma ja sam imao do nedavno Newman K1 quad core i radio je besprekorno...dobar display brz sve ok, znao bi se jednom dva puta mjesecčno smrznut, pa bi vadio bateriju i sve ok,
Prijatelju sam jedan naručio radio savršeno, treći prijatelj naručio imao je problem sa punjenjem...

Pa sam si mislia naručit N2 (sad imam inew v3) njega bi možda proda, a uzea nešto "novo" :D

tako sam malo pogleda forume i dosta njih se žalilo...na N2, pa sa na kraju odusta, i čekam...da vidim šta će bit sa ovim one+one
;)

No većina tih mobitela su tehniči ispravni i rađeni su za kinesko ili rusko tržište ...sreća da ekipa sa RAZNIH foruma
ali bed je sa time se zamarat i provodit par dana (bar ja) dok sve ne posložiš i neukapiraš kao što ide ;)=

Kako si zadovoljan sa iNew v3? Lijep mobiltel, vrlo dobre komponente, mislim dva kupiti kćerima. Iskreno jel ga preporučuješ? Koje zamjerke imaš?

eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 30 tra 2014 21:40 

zino je napisao:
glogi je napisao:

;)

Kako si zadovoljan sa iNew v3? Lijep mobiltel, vrlo dobre komponente, mislim dva kupiti kćerima. Iskreno jel ga preporučuješ? Koje zamjerke imaš?

Ja nisam zahtjevan...par poziva sms-a Malo interenta, i koja fotografija..
GPS, je malo štekao kad sam ga dobia, pa sam ga root-a, i malo čačka sa inženjer alatom :D
oko postavki za gps, sad i gps radi bez problema, slike su ok, tanak je, nije prevelik,
Meni sa ovim potrebama koje sam naveo, baterija izdura cijeli dan bez problema,,
na kraju dana budem nekad na 50% nekad na 30tak/% i kad idem leć stavim na sporo punjenje i ujutro je mobitel spreman za novi dan ;)

Nekome nekom pak, ko čačka non-stop baterija jedva izdura dan....sad... nismo svi isti ;)

Ja sam zadovoljan.
:)

nisam spomenia zakaj bi a prodava, :)
zato što sam sa kinezom dogovoria crni model, on mi posla bijelli! ...pa me je odma u startu malo bediralo ;(
ali ajde nije to tolko strašno...(onda sam iz principa otvorio dispute, i pregovara sa rižomanom...da mi da povrat od 12.99$
kolko dođe zadnji crni poklopac (zamjenski) jer mi je reka da je mobitel crna verzija!!!
i na kraju mi vrati 7$ :D ...
i nedostaje mi još jedna opcija koju sam imao kod Newmana K1 !!!
3 D AKCELERATOR (Ako se tako kaže!! :)
to je ono kad otvoriš google kartu pa ti se zemljovid malo nakrivi :)
to nema kod ovog modela (bar kolko sam uspio vidit (:) (edit) ...sad vidim da i to ima...samo nisam još našo u opcijam di je to ;))

Ostalo je sve ok!! ima i NFC funkciju ( a uskoro počinje i kod nas da forsiraju to plaćanje....tako da će dobro doć....

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 svi 2014 01:20 

28.4.2014. 8:49:00 NETHERLANDS AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Receive item at office of exchange
28.4.2014. 8:49:00 NETHERLANDS AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Insert item into bag
29.4.2014. 11:20:00 NETHERLANDS AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Send item abroad (EDI-received)
29.4.2014. 16:07:35 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange
29.4.2014. 19:14:03 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs (Inb)
30.4.2014. 7:53:23 CROATIA 10805 Zagreb CUV Send item to customs
30.4.2014. 7:53:23 CROATIA 10805 Zagreb CUV Receive item at location
2.5.2014. 8:24:16 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information Retention reason : Invoice missing :joj:

ipak bu me po džepu :exc:

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 svi 2014 08:10 

mravak je napisao:
28.4.2014. 8:49:00 NETHERLANDS AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Receive item at office of exchange
28.4.2014. 8:49:00 NETHERLANDS AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Insert item into bag
29.4.2014. 11:20:00 NETHERLANDS AMSTERDAM INTERNATIONAL MAIL CENTRE Send item abroad (EDI-received)
29.4.2014. 16:07:35 CROATIA ZAGREB 10003 Receive item at office of exchange
29.4.2014. 19:14:03 CROATIA ZAGREB 10003 Send items to customs (Inb)
30.4.2014. 7:53:23 CROATIA 10805 Zagreb CUV Send item to customs
30.4.2014. 7:53:23 CROATIA 10805 Zagreb CUV Receive item at location
2.5.2014. 8:24:16 CROATIA 10805 Zagreb CUV Record item customs information Retention reason : Invoice missing :joj:

ipak bu me po džepu :exc:

I mene... šmrc. A baš sam se ponadala :aha:

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 03 svi 2014 17:46 

Meni isto zadrzali mobac. A dosa preko swiss poste :(

Sent from my V3-E using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 svi 2014 17:59 

Vaperclub na udaru porezne :hamm:

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 03 svi 2014 18:37 

A kako bi ja placu zaradio?

Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 03 svi 2014 18:54 

shanta je napisao:
A kako bi ja placu zaradio?

Tapatalk

pa ne radis valjda na proviziju

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club