|
.
Sada je: 01 svi 2026 06:37. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 06:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
shanta
|
Naslov: Postano: 04 svi 2014 00:00 |
|
|
|
Ma salim se ja nemam veze s poreznom!
Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 04 svi 2014 12:23 |
|
|
Sappy je napisao: Sappy je napisao: Glogi pročitaj ovu recenziju - http://www.gizchina.com/2013/01/17/newman-n2-review/ to sa 3G ne stoji...!!! Radi na svim 3G frekvencijama.... Početkom prošle godine kad je tip radio recenziju ovaj telefon je koštao oko 300$ - sada ga se može kupiti za 100$ i kusur (na Pandi ga je bilo za 95$)... Novi fw sve mane na ovom mobitelu ispravlja tako da je Newman N2 nešto najbolje od mobitela što se može kupiti za oko 100$ i točka .U biti za 100$ dobivaš Samsung galaxy S3 u kineskom kućištu (koje nije loše) i nešto manje unutarnje memorije.... ... Stigao mi je Newman N2 sa Pandawilla i što reči.., NEMOJTE NARUČIVATI..., ako Boga znate...., ovo je patnja živa..., prvo punjač ne radi kako treba.., pa onda sam ipak nešto instalirao da vidim kako to radi..., sučelje zastajkuje.., nisam ga ni stigao rootati.., ajd da ga restartam i više se nije nikada pokrenuo.., vrti se u bootu i ne pokreće.... Navodno...čitam ovaj naš forum - http://www.forum.hr/showthread.php?t=821529 - i mnogi imaju sličnih problema..., ako ne uspijem sam riješiti stvar javim se Pandi i vraćam mobitel..., no za svaki slučaj dižem i dispute..., ovo je sramota..., to su navodno neke "ruske" zalihe.., ili što već... pa je zato tako i povoljan mobitel...., fuj.. na kvadrat... Ne znaš dok ne probaš..., a onda je kasno...., fuj.... Neki su dobili uredne primjerke..., ja nisam bio te sreće...., mamicu im.... Update: uspio sam ga vratiti u život.., radi.., no punjenje još uvijek zayebava.., ako to uspijem možda ipak ostane udomljen (ne kod mene)..., imam još 20 dana do isteka roka za dispute na Paypalu pa ćemo vidjeti.... Rješenje problema..., ako netko ima ovu spodobu rješenja su na ovoj stranici: http://vondroid.com/threads/latest-soft ... 403/page-3 (postovi 41, 44 i 56), jednostavno je..., no još uvijek..., baterija tj. status nije stabilan..., no pretpostavljam da pošto sam čačkao 4-5 sati na njemu da je normalno da je baterija pala na 30%... S ovim updateom gotovo sve radi kako treba..., za punjenje je potreban original punjač ili bolji micro usb kabel..., sve u svemu koliko para toliko muzike..., čak i nije loše za 95$..., sada ćemo vidjeti koliko će potrajati....ta muzika... Ekran - odličan...+++ Brzina sučelja i fluidnost sustava - solidno... GPS - ajmo reči bolji nego kod kineza.., dosta bolji.., ali ne kao "originali"....., lociranje na hot za 10-15 sekundi, preciznost i nije neka..., no hvata i iz prostorije... zvuk - solidan.., zvučnik nije ni tih ni glasan.... Antutu - 17000 - odlično..., skoro kao SG S3 Wi-fi osrednji.., na 7-8 metara još i hvata.. Kamera - solidna.., malo duže izoštrava.., no kad uhvati fotke su odlične..., video nije loš.., 720p i 1080p... Tko ima živaca igrati se i popravljati, podešavati, flešati.., ovo i nije tako loša kupnja..., no... ipak su to trebali odraditi oni u Pandi pa onda prodavati mobitele....!!! A jesam se napatio.., 3 dana sam izgubio na podešavanju ovog mobitela.., i na kraju se ipak pokazalo da je ajmo reči sve u redu (jedino baš svaki micro usb ne paše da se bocne u mob za punjenje).... Bacio sam ga nazad na Ice Cream Sandwich (ICS 4.03) i sada je to sasvim drugi telefon.., nema gotovo nikakvih problema..., stavio sam mu i CWM (clockwork mod) i napravio backup sređenog stanja sa svim aplikacijama i podešenjima koje sam dodatno napravio...., tako da ako dođe do nekog sranja mogu ga vratiti u operativno stanje za nekoliko minuta... Antutu sada: 17700 ajme.... Kamera odlična..., GPS radi čak iz prostorije  , baterija 48h bez punjenja...., e..., sad je to već skoro kao SG S3...., ali izgubio sam puno vremena..., a mobitel čak i nije za mene..... Linkovi trenutno ne rade na stranici gdje sam skinuo novi (stari ICS) ROM za mobitel..., no stavit ću ih kasnije.....ili da ne zagađujem više temu može pitanja na PP ako netko treba odgovore... Evo i link ako netko treba popravit Newmana.... https://www.mediafire.com/folder/nha8qq ... k12/sharedi tutorijali: http://vondroid.com/threads/collection- ... dly.10478/
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 09:30 |
|
|
Sappy je napisao: No evo još jedan više nego solidan i jeftin mobitel, uz primjenu kupona 2014mothersday dođe oko 86$, - http://www.pandawill.com/beidou-hot-pep ... 75594.html - dakle malo smiješnog naziva, ali zato ozbiljnih performansi - Beidou Hot Pepper LA-Q1, Tegra 3 Quad Core, 4.7 Inch HD Gorilla Glass Screen[/color] Izgledom vuče na LG Nexus 4....  Trenutna cijena 95$ - stigao je...za kolegu..., NL post.., prošao bez nadzora..., Jučer sam ga malo mrcvario... i zaključak je slijedeći; NEMA BOLJEG MOBITELA ZA TAJ NOVAC, sasvim druga priča od problematičnog Newmana N2, na ovom sve radi baš kako bi trebalo... Procesor..., brz.., NVIDIA Tegra 3, 1.3GHz, Cortex A9 quad core, GPU: GeForce ULP 12-Core - daju Antutu oko 14400 bodova.., što je sasvim dovoljno za prosječne gamere (djeca - ptičice i poneki FPS) i solidnu obradu videa...te snimanje videa bez trzanja... Sučelje je tečno i brzo..., mobitel je došao rootan tako da oni koji žele veću kontrolu nad svojim androidom doći će na svoje..., što je dobro baš kod ugađanja GPS-a... Ekran - 4.7 inča, no u stvarnom radu je ipak malo manje zbog reda virtualnih tipkica za kontrolu mobitela koje zauzimaju malo ekrana.., tako da je vidljivo i upotrebljivo nekih 4.3inča, no kod pregleda fotkica i videa one se sakriju i dobiva se punih 4.7inča..., odlične boje, svjetlina, rezolucija, vidljivo iz svih kuteva, gorilla staklo... Kamera - čista poezija...u tom cjenovnom rangu..., odlične 8MP fotke, čak i u uvjetima smanjene vidljivosti.. (ured, a vani oblačno)..., video iznimne kvalitete 720p i 1080p.., no bitrate je u videu jako visok pa je preporuka odmah uzeti micro SD karticu od 16GB i bocnuti u mobitel... Pohrana - dostupno je samo nekih 2.6GB od prisutnih 4GB - sve je jedna memorija - jedna unutarnja pohrana.., tek kad se bocne vanjska SD kartica onda možete prebacivati igrice i stavljati navigaciju, pohranjivati video i slike.... ODLIČNO.., tako bi trebalo biti kod svih koji imaju malu memoriju... do nekih 8GB... Baterija - nije cvijeće, 2000 mAh s takvim hardverom i ne može puno bolje.., ali je dostatna za umjereno cjelodnevno korištenje..., na kraju dana imate još oko 30% što ipak zahtijeva punjenje.... GPS - nakon malo "tvikanja" - stavio sam mu aplikaciju Faster GPS koji je upisao nove postavke za brže lociranje..., prvo loiciranje satelita bilo je oko 10minuta - nakon toga kad je sve pohvatao na toplo GPS radi i iz prostorije..., za svaku pohvalu...!!! Kučište je od kvalitetne plastike, poklopac baterije (dubok je i na njemu se nalaze tipke za kontrolu) je s premazom protiv proklizavanja (kao eGo batke), "bucmastog" je oblika i leži u ruci perfektno, kao da se sam drži za ruku.., jednostavno nemate dojam da je ovo mobitel koji ste kupili za 95$ nego za bliže 200$.... Programi - nema puno instaliranih programa.., ima instaliran Google market, no ostalo kao Gmail, Karte i slično morate sami skinuti - što je dobro..!!! Nema traga kineskim sranjima...., što je također dobro...!!! Veliko DA - moja preporuka za kupnju..., osim onog nesretnog Newmana...., kojeg naravno nemojte uzimati ako niste vični flešanju i dotjerivanju..., ova Ljuta papričica vrijedi svaki cent.... i više..., puno više...
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
Zadnja izmjena: Sappy; 08 svi 2014 15:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 09:49 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
|
E samo jedno brzinsko pitanje - u ponedjeljak mi je došlo pisamce sa carine za ovog Nekena. Poslala sam im mailom račun isti dan, odmah stigao automatski odgovor da su primili, a tracking još uvijek pokazuje da je na carini i da nedostaje invoice. Koliko im inače treba da to riješe i dostave mi mobitel?
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 09:58 |
|
|
|
Po mome iskustvu vrlo brzo, dva tri dana uvr glave odkad su me pitali račun telefon je bija na vratima.
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 10:19 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
friki je napisao: E samo jedno brzinsko pitanje - u ponedjeljak mi je došlo pisamce sa carine za ovog Nekena. Poslala sam im mailom račun isti dan, odmah stigao automatski odgovor da su primili, a tracking još uvijek pokazuje da je na carini i da nedostaje invoice. Koliko im inače treba da to riješe i dostave mi mobitel? Kad je meni stvar prolazila kroz carinu telila se 7 dana 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 10:21 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Moze biti i 10 radnih dana. Jednom mi se to dogodilo. Ali vecinom to rijese u 2 do3 dana.
|
 |
|
friki
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 10:25 |
|
Pridružen: 13 stu 2013 14:02 Postovi: 405 Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
|
Fala na info! Znači, strpit se i to je to. Nadam se da će do sutra doć 
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 11:00 |
|
|
|
Dokle god ti piše Invoice missing - je na obradi ..., vidjeti ćeš na trackingu kad ga puste s lanca...
|
|
 |
|
 |
|
raw2sienna
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 08 svi 2014 13:12 |
|
|
|
ako neko kupuje na Pandi - samo 9.5.2014 popust: $10 off, order over $149 $20 off, order over $249 $25 off, order over $279
Coupon: 2014victoryday
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 06:37. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 06:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |