Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Odg: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 08 svi 2014 19:30 

Sappy je napisao:
Sappy je napisao:
No evo još jedan više nego solidan i jeftin mobitel, uz primjenu kupona 2014mothersday dođe oko 86$, - http://www.pandawill.com/beidou-hot-pep ... 75594.html - dakle malo smiješnog naziva, ali zato ozbiljnih performansi - Beidou Hot Pepper LA-Q1, Tegra 3 Quad Core, 4.7 Inch HD Gorilla Glass Screen[/color]
Izgledom vuče na LG Nexus 4....

slika

Trenutna cijena 95$ - stigao je...za kolegu..., NL post.., prošao bez nadzora..., :kina:

Jučer sam ga malo mrcvario... i zaključak je slijedeći;

NEMA BOLJEG MOBITELA ZA TAJ NOVAC, sasvim druga priča od problematičnog Newmana N2, na ovom sve radi baš kako bi trebalo...

Procesor..., brz.., NVIDIA Tegra 3, 1.3GHz, Cortex A9 quad core, GPU: GeForce ULP 12-Core - daju Antutu oko 14400 bodova.., što je sasvim dovoljno za prosječne gamere (djeca - ptičice i poneki FPS) i solidnu obradu videa...te snimanje videa bez trzanja...

Sučelje je tečno i brzo..., mobitel je došao rootan tako da oni koji žele veću kontrolu nad svojim androidom doći će na svoje..., što je dobro baš kod ugađanja GPS-a...

Ekran - 4.7 inča, no u stvarnom radu je ipak malo manje zbog reda virtualnih tipkica za kontrolu mobitela koje zauzimaju malo ekrana.., tako da je vidljivo i upotrebljivo nekih 4.3inča, no kod pregleda fotkica i videa one se sakriju i dobiva se punih 4.7inča..., odlične boje, svjetlina, rezolucija, vidljivo iz svih kuteva, gorilla staklo...

Kamera - čista poezija...u tom cjenovnom rangu..., odlične 8MP fotke, čak i u uvjetima smanjene vidljivosti.. (ured, a vani oblačno)..., video iznimne kvalitete 720p i 1080p.., no bitrate je u videu jako visok pa je preporuka odmah uzeti micro SD karticu od 16GB i bocnuti u mobitel...

Pohrana - dostupno je samo nekih 2.6GB od prisutnih 4GB - sve je jedna memorija - jedna unutarnja pohrana.., tek kad se bocne vanjska SD kartica onda možete prebacivati igrice i stavljati navigaciju, pohranjivati video i slike.... ODLIČNO.., tako bi trebalo biti kod svih koji imaju malu memoriju... do nekih 8GB...

Baterija - nije cvijeće, 2000 mAh s takvim hardverom i ne može puno bolje.., ali je dostatna za umjereno cjelodnevno korištenje..., na kraju dana imate još oko 30% što ipak zahtijeva punjenje....

GPS - nakon malo "tvikanja" - stavio sam mu aplikaciju Faster GPS koji je upisao nove postavke za brže lociranje..., prvo loiciranje satelita bilo je oko 10minuta - nakon toga kad je sve pohvatao na toplo GPS radi i iz prostorije..., za svaku pohvalu...!!!

Kučište je od kvalitetne plastike, poklopac baterije (dubok je i na njemu se nalaze tipke za kontrolu) je s premazom protiv proklizavanja (kao eGo batke), "bucmastog" je oblika i leži u ruci perfektno, kao da se sam drži za ruku.., jednostavno nemate dojam da je ovo mobitel koji ste kupili za 95$ nego za bliže 200$....

Programi - nema puno instaliranih programa.., ima instaliran Google market, no ostalo kao Gmail, Karte i slično morate sami skinuti - što je dobro..!!! Nema traga kineskim sranjima...., što je također dobro...!!!

Veliko DA - moja preporuka za kupnju..., osim onog nesretnog Newmana...., kojeg naravno nemojte uzimati ako niste vični flešanju i dotjerivanju..., ova Ljuta papričica vrijedi svaki cent.... i više..., puno više...

Super zvuči, ali kad ga natrpaš aplikacijama, onda treba obratiti pažnju na karakteristike. U svakom slučaju hvala za preporuku Sappy, ali reci mi kako si izbjegao carinu, jel ti šalju kao iz EU, jel možeš to dogovoriti s njima? To nikako da skužim...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 08 svi 2014 23:52 

Baš danas gnjavio neku Sareen na Panda čatu oko toga - i moj rezime bi bio kolko sam skapiro:
doplatiš za TNT in šalješ poruku "vidaut čajnis sajns on maj pekidž" :kina:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Odg: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 09 svi 2014 00:50 

zino je napisao:
Super zvuči, ali kad ga natrpaš aplikacijama, onda treba obratiti pažnju na karakteristike. U svakom slučaju hvala za preporuku Sappy, ali reci mi kako si izbjegao carinu, jel ti šalju kao iz EU, jel možeš to dogovoriti s njima? To nikako da skužim...

Nakrcao sam ga sa svim potrebnim aplikacijama (anti virus, čistači, vrijeme, swype, neke igrice, navigacija, i još štošta) i onda mjerio Antutu i čista 5-ica.., samo mu treba bocnuti još dodatnu memoriju jer je unutarnja jako mala (oko 2,5GB) i sve 5....
Reko sam kinezu da pošalje invoice unutra i da stavi cifru 33.99$, i nešto kao super sale i isto tako i na deklaraciju..., no oni to ionako gotovo uvijek i rade...

Pošto mi je ovo 4-ta narudžba mobitela sa Pande (ni jedan za mene), odabrao sam SG post jer je povoljniji, a nije spor.., 15-tak dana...., ipak su me Pandaši počastili sa TNT postom tj. NL post - i stvarno izgledalo je kao da paket stiže iz Rotterdama, ali je na deklaraciji ipak pisalo CN22 što je carini promaklo valjda...

Obično paketići slične težine odmah idu na cariski pregled, no ovaj je glatko prošao i nije ni dotakao CUV oznaku na trackingu...., mašala..., tako da je ovaj Beidou Ljuta Paričica koštao s nekim popustom onda kad sam naručio 86$ - oko 485kn...., kod nas dobiješ neku jadu i bijedu za taj novac...., ovo je glatko 1000kn mobitel na Njuškalu....

Usput nekoliko dana studiram onaj Newman N2 i ima čitava saga http://www.forum.hr/showthread.php?t=821529&page=13 na forum.hr o tome na kojoj razglabam..., pa ako netko želi Newmana N2 - to je još uvijek jako - jako dobra kupnja oko 100-110$ - samo ga treba modificirati tj. staviti Custom ROM - dakle spustiti ga sa JB na ICS i to je predivan i predobar mobitel onda....!!!! No više ga nema gotovo nigdje osim na eBayu za negdje 135$

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 svi 2014 11:01 

zino je napisao:
Sappy je napisao:
Sappy je napisao:
No evo još jedan više nego solidan i jeftin mobitel, uz primjenu kupona 2014mothersday dođe oko 86$, - http://www.pandawill.com/beidou-hot-pep ... 75594.html - dakle malo smiješnog naziva, ali zato ozbiljnih performansi - Beidou Hot Pepper LA-Q1, Tegra 3 Quad Core, 4.7 Inch HD Gorilla Glass Screen[/color]

slika

Trenutna cijena 95$ - stigao je...za kolegu..., NL post.., prošao bez nadzora..., :kina:

Jučer sam ga malo mrcvario... i zaključak je slijedeći;

NEMA BOLJEG MOBITELA ZA TAJ NOVAC, sasvim druga priča od problematičnog Newmana N2, na ovom sve radi baš kako bi trebalo...

Procesor..., brz.., NVIDIA Tegra 3, 1.3GHz, Cortex A9 quad core, GPU: GeForce ULP 12-Core - daju Antutu oko 14400 bodova.., što je sasvim dovoljno za prosječne gamere (djeca - ptičice i poneki FPS) i solidnu obradu videa...te snimanje videa bez trzanja...

Sučelje je tečno i brzo..., mobitel je došao rootan tako da oni koji žele veću kontrolu nad svojim androidom doći će na svoje..., što je dobro baš kod ugađanja GPS-a...

Ekran - 4.7 inča, no u stvarnom radu je ipak malo manje zbog reda virtualnih tipkica za kontrolu mobitela koje zauzimaju malo ekrana.., tako da je vidljivo i upotrebljivo nekih 4.3inča, no kod pregleda fotkica i videa one se sakriju i dobiva se punih 4.7inča..., odlične boje, svjetlina, rezolucija, vidljivo iz svih kuteva, gorilla staklo...

Kamera - čista poezija...u tom cjenovnom rangu..., odlične 8MP fotke, čak i u uvjetima smanjene vidljivosti.. (ured, a vani oblačno)..., video iznimne kvalitete 720p i 1080p.., no bitrate je u videu jako visok pa je preporuka odmah uzeti micro SD karticu od 16GB i bocnuti u mobitel...

Pohrana - dostupno je samo nekih 2.6GB od prisutnih 4GB - sve je jedna memorija - jedna unutarnja pohrana.., tek kad se bocne vanjska SD kartica onda možete prebacivati igrice i stavljati navigaciju, pohranjivati video i slike.... ODLIČNO.., tako bi trebalo biti kod svih koji imaju malu memoriju... do nekih 8GB...

Baterija - nije cvijeće, 2000 mAh s takvim hardverom i ne može puno bolje.., ali je dostatna za umjereno cjelodnevno korištenje..., na kraju dana imate još oko 30% što ipak zahtijeva punjenje....

GPS - nakon malo "tvikanja" - stavio sam mu aplikaciju Faster GPS koji je upisao nove postavke za brže lociranje..., prvo loiciranje satelita bilo je oko 10minuta - nakon toga kad je sve pohvatao na toplo GPS radi i iz prostorije..., za svaku pohvalu...!!!

Kučište je od kvalitetne plastike, poklopac baterije (dubok je i na njemu se nalaze tipke za kontrolu) je s premazom protiv proklizavanja (kao eGo batke), "bucmastog" je oblika i leži u ruci perfektno, kao da se sam drži za ruku.., jednostavno nemate dojam da je ovo mobitel koji ste kupili za 95$ nego za bliže 200$....

Programi - nema puno instaliranih programa.., ima instaliran Google market, no ostalo kao Gmail, Karte i slično morate sami skinuti - što je dobro..!!! Nema traga kineskim sranjima...., što je također dobro...!!!

Veliko DA - moja preporuka za kupnju..., osim onog nesretnog Newmana...., kojeg naravno nemojte uzimati ako niste vični flešanju i dotjerivanju..., ova Ljuta papričica vrijedi svaki cent.... i više..., puno više...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ljudi ne pretjerujte... nVidia Tegra 3 chip sa 4 jezgre plus 1 za štedljivi mod i 1 Gb memorije... i nije dosta?!? Čemu prekrcavati mob nepotrebnim appovima?
Ovo je fantastičan mob za ništa para ...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 svi 2014 12:44 

Vau. Ovo mi je novo.

Poslala sam danas upit carini u vezi paketa, sve fino, pristojno: "Poštovani, ovo, ono, da li je negdje zapelo... Srdačan pozdrav, ..."

I sad mi žena javlja da se "od dostave računa čeka 10-15 dana". Ni dobar dan, ni doviđenja.

Je li to neka nova fora da se toliko čeka? :aha:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 svi 2014 18:06 

Meni je Invoice missing od 29.04. i ne miče se.., prošli petak sam im odgovorio i poslao račun i još je na Invoice missing statusu...

A taj što je na carini sam naručio 4 dana prije nego li onaj sa NL poštom - što je već 2 dana u vlasništvu zadovoljnog udomitelja..., nemoš tu ništa...

Zaboravih reči za taj Beidou Hot Pepper da ima izuzetno dobar zvuk na stražnjem zvučniku.., puno bolji od bilo kojeg kineza što sam do sada imao.., imam dojam da čak i basove čujem...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 10 svi 2014 02:58; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 svi 2014 21:13 

friki je napisao:
Vau. Ovo mi je novo.

Poslala sam danas upit carini u vezi paketa, sve fino, pristojno: "Poštovani, ovo, ono, da li je negdje zapelo... Srdačan pozdrav, ..."

I sad mi žena javlja da se "od dostave računa čeka 10-15 dana". Ni dobar dan, ni doviđenja.

Je li to neka nova fora da se toliko čeka? :aha:

Sto sam ti ja napisao? 10 radnih dana. Pa ti njih cimaj pa ces dobiti nakon 11-12 radnih dana. Oni zadrze koliko mogu pa onda put postom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2014 15:59 

Sappy je napisao:
Sappy je napisao:

...

Reci koji delivery treba odabrati da bi došlo brže i kao iz EU te po mogućnosti bez nadzora? TNT ili EMS?

Daily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,
Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick

slika slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2014 21:37 

Dalmat.., obrati pažnju što je napisao raw2sienna - dakle TNT post - to je zapravo NL pošta.., i zamoli ih da se na deklaraciji ne vide znakovi čajna pošte...te neka stave invoice u paket (za svaki slučaj) i neka glasi na recimo 33$ to onda prolazi jer je mala razlika od dozvoljene...

Tracking NL pošte se ne vidi prvih nekoliko dana, ali kad ga vidiš onda je to već Rotterdam i u Zagrebu je već 2-3 dana nakon toga....meni je stiglo za 11 dana..

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 svi 2014 21:42 

Jako dobra alternativa za Samsung S5, jedino što košta bar 4 puta manje..., koliko vidim ima pregršt zadovoljnih kupaca..

Tengda S5 5.1 Inch FHD MTK6592 2/16GB - 180$

http://www.pandawill.com/tengda-s5-smar ... 88798.html

slika

Zadnja izmjena: Sappy; 10 svi 2014 21:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club