|
.
Sada je: 01 svi 2026 08:00. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 08:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 10 svi 2014 21:52 |
|
|
friki je napisao: Vau. Ovo mi je novo. Poslala sam danas upit carini u vezi paketa, sve fino, pristojno: "Poštovani, ovo, ono, da li je negdje zapelo... Srdačan pozdrav, ..." I sad mi žena javlja da se "od dostave računa čeka 10-15 dana". Ni dobar dan, ni doviđenja. Je li to neka nova fora da se toliko čeka?  meni stiglo u zagreb na carinu 2014/04/29. i još stoji tamo ;( uredno posla račun čim sam dobia obavijest... dakle 10-15 dana Bagra jedna *??()=/)&&/%/$345"$" u pi*ku šta su dobili spajanje carine...pa sad sve na gomili , na jednom mjestu, 
_________________ -:-
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 10 svi 2014 21:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Da sada je za poštanske pošiljke samo jedna centralna carina ....
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 10 svi 2014 22:00 |
|
|
glogi je napisao: meni stiglo u zagreb na carinu 2014/04/29. i još stoji tamo ;( uredno posla račun čim sam dobia obavijest... dakle 10-15 dana Bagra jedna *??()=/)&&/%/$345"$" u pi*ku šta su dobili spajanje carine...pa sad sve na gomili , na jednom mjestu,  Isto i kod mene..., zapelo i stoji.., u petak mi stigla obavijest 02.05. i odmah sam im i odgovorio... Nego što ti čekaš...!??
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 10 svi 2014 22:51 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Sappy je napisao: Dalmat.., obrati pažnju što je napisao raw2sienna - dakle TNT post - to je zapravo NL pošta.., i zamoli ih da se na deklaraciji ne vide znakovi čajna pošte...te neka stave invoice u paket (za svaki slučaj) i neka glasi na recimo 33$ to onda prolazi jer je mala razlika od dozvoljene...
Tracking NL pošte se ne vidi prvih nekoliko dana, ali kad ga vidiš onda je to već Rotterdam i u Zagrebu je već 2-3 dana nakon toga....meni je stiglo za 11 dana.. Hvala, promakao mi je nekako taj prijašnji post...
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 10 svi 2014 23:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Dalmat je napisao: Sappy je napisao: Dalmat.., obrati pažnju što je napisao raw2sienna - dakle TNT post - to je zapravo NL pošta.., i zamoli ih da se na deklaraciji ne vide znakovi čajna pošte...te neka stave invoice u paket (za svaki slučaj) i neka glasi na recimo 33$ to onda prolazi jer je mala razlika od dozvoljene...
Tracking NL pošte se ne vidi prvih nekoliko dana, ali kad ga vidiš onda je to već Rotterdam i u Zagrebu je već 2-3 dana nakon toga....meni je stiglo za 11 dana.. Hvala, promakao mi je nekako taj prijašnji post... Cimni Soptu za detalje jer TNT Hrvatska spada pod njegovu firmu.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Dalmat
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 10 svi 2014 23:38 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
Kinta je napisao: Dalmat je napisao: Sappy je napisao: Dalmat.., obrati pažnju što je napisao raw2sienna - dakle TNT post - to je zapravo NL pošta.., i zamoli ih da se na deklaraciji ne vide znakovi čajna pošte...te neka stave invoice u paket (za svaki slučaj) i neka glasi na recimo 33$ to onda prolazi jer je mala razlika od dozvoljene...
Tracking NL pošte se ne vidi prvih nekoliko dana, ali kad ga vidiš onda je to već Rotterdam i u Zagrebu je već 2-3 dana nakon toga....meni je stiglo za 11 dana.. Hvala, promakao mi je nekako taj prijašnji post... Cimni Soptu za detalje jer TNT Hrvatska spada pod njegovu firmu. E vidiš, vidiš, dobro je znati 
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 svi 2014 15:27 |
|
|
Sappy je napisao: Jako dobra alternativa za Samsung S5, jedino što košta bar 4 puta manje..., koliko vidim ima pregršt zadovoljnih kupaca.. Tengda S5 5.1 Inch FHD MTK6592 2/16GB - 180$http://www.pandawill.com/tengda-s5-smar ... 88798.html U ponedjeljak (sutra) je na Happy hour-u - 160$ i drugi val po 170$
_________________  The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 svi 2014 19:11 |
|
|
Sappy je napisao: glogi je napisao: meni stiglo u zagreb na carinu 2014/04/29. i još stoji tamo ;( uredno posla račun čim sam dobia obavijest... dakle 10-15 dana Bagra jedna *??()=/)&&/%/$345"$" u pi*ku šta su dobili spajanje carine...pa sad sve na gomili , na jednom mjestu,  Isto i kod mene..., zapelo i stoji.., u petak mi stigla obavijest 02.05. i odmah sam im i odgovorio... Nego što ti čekaš...!?? a proda sam inew v3, i dok nekrene prodaja one+one ..naručia sam neki M-Horse za 80 dolara 5.5inča... da vidim jel to za mene veliko ili nije do sada 5 inča mi je nekako taman, a ovaj M-Horse je 5.5, pa tek tolko da imam surfat, a mislim se "pljunut lovicu za one+, međutim izgleda da im proizvodnja ide jako slabo...(potražnja je oromna na forumu od mobitela!) pa ko zna kad će bit dostupan....ima ga na aliexpresu preorder 100-150$ skuplji nego zvanično... Međutim nema ga nigdi direkt uzet. je zapea mobitel na carini u pm ;( 15 dana mu triba da dođe iz kine, i još tolko da dođe iz ZGa . 
|
|
 |
|
 |
|
Sappy
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 11 svi 2014 22:39 |
|
|
glogi je napisao: a mislim se "pljunut lovicu za one+, međutim izgleda da im proizvodnja ide jako slabo...(potražnja je oromna na forumu od mobitela!) pa ko zna kad će bit dostupan....ima ga na aliexpresu preorder 100-150$ skuplji nego zvanično... Međutim nema ga nigdi direkt uzet.  A što ne bi uzeo Zopo ZP998 - dolazi ti za 2-3 radna dana - s poštarinom dođe oko 367$ - toliko bi te slično došao i da ga uzimaš iz čajne+PDV... http://www.zopomobileshop.com/european-warehouseMobitel je odličan..., ali stvarno.... 
|
|
 |
|
 |
|
glogi
|
Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije Postano: 12 svi 2014 07:42 |
|
|
MA naznam..... di je ovaj dućan u EU? ...sačekaću još ...možda izbaće koju seriju uskoro (nadam se) a, ako to nastavi ovim tempom...neće kod nas do nove godine 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 01 svi 2026 08:00. | Zadnji put si ovdje bio: 01 svi 2026 08:00. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |