Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 16 svi 2014 11:21 

Ekipa s forum.hr ih preporuca i kupuje gotovo samo od njih...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 14:30 

Stigao Neken N6 :sanja: :kina:

To mi je prvi pametni mobitel, već vidim da ću sve morati nanovo učiti :) Ali za sad mi se sviđa :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 15:21 

friki je napisao:

To mi je prvi pametni mobitel, već vidim da ću sve morati nanovo učiti :) Ali za sad mi se sviđa :plus:

ja jos cekam ...kolko te carina opalila?

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 15:22 

zino je napisao:
Evo da skrenem pažnju na još jednu odličnu akciju Jiayu G4

http://www.to2c.com/jiayu-g4s-1gb-4gb-b ... -3ghz.html

Je li netko kupovao sa ove stranice? Ima neki feedback, čuo od nekog? Ova akcija mi se čini odlična. Za Jiayu G4 su super recenzije, a i Sappy ga je preporučavao u prijašnjim postovima. Uz sve navedeno ovo je novi model, 8-smo jezgreni, kuca na 1,7GHz sa baterijom 3000 mAh. Navodno ima i DHL besplatan ukoliko naručiš još nešto...

To je preyebena cijena za JIAYU G4S octa core...., ako netko nema mobitel brže do nije nestalo po toj cijeni....

Jedino što nema je Hrvatski jezik.., i mali mu je ROM pa treba obavezno uzeti bar 16GB sdhc (class10) karticu...

Stranica je odlična i WOT vrišti koliko je zelen..

Isti mobitel je na Pandi 200$, a na Banggodu http://www.banggood.com/JIAYU-G4S-4_7-inch-1GB-RAM-MT6592-1_7Ghz-Octa-core-Smartphone-p-922808.html uz primjenu kupona s 10$ popusta kojeg dobivaju svi koji se registriraju - bude 160$ - ali su se tu malo tinte napili kad kažu da je procesor 8x1.4gHz---- ili su se ovi na to2c napili iste tinte..., treba to provjeriti....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 15:29 

friki je napisao:

Trebao bi biti odličan mobitel..., kad stigneš nabaci malu recenziju...

Jedini problem je GPS..., stavi obavezno Faster GPS https://play.google.com/store/apps/deta ... .fastergps no telefon mora biti rootan da bi upisao novi raspored satelita za naše podneblje...

Jel narudžba bila sa dodatnim poklopcem i jačom baterijom....!??

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 16:07 

mravak je napisao:
friki je napisao:

ja jos cekam ...kolko te carina opalila?

244,41

Kad se sve zbroji, iziša me mob 1000 kn. Nije baš ni malo, bolje mu je da valja!

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 16:19 

friki je napisao:

Sada ti njemu objasni kako si ti pametnija od njega i odmah root. I jedan mali custom rom. Ako ga ne brickaš ko da ga niti ne koristiš.

Povratak na vrh 

Post Postano: 16 svi 2014 16:29 

Valter je napisao:
friki je napisao:

Sada ti njemu objasni kako si ti pametnija od njega i odmah root. I jedan mali custom rom. Ako ga ne brickaš ko da ga niti ne koristiš.

Trenutno se puni, rutat ću ga malo kasnije. Za custom rom nemam pojma šta je, idem istražiti :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 17 svi 2014 00:20 

Najlakše ti je rootat Framarootom - http://forum.xda-developers.com/apps/fr ... t-t2130276

Pod sigurnost omogućiš "nepoznate izvore", pod developer (razvojini programeri) omogućiš "ispravljanje usb pogrešaka", spojiš Neken na komp..., prebaciš Framaroot na mobitel.. ili staviš na sd karticu i bocneš ju u mobitel....

Prethodno stavi na mobitel Astro file manager - jedan od boljih.., i Root checker - da zapravo provjeriš da li ti je mobitel već rootan, pa ako je onda ne moraš to ponovo odraditi...
Ako nije rootan, onda pokreneš Astro file manager, nađeš Framaroot gdje si ga stavila...instaliraš Framaroot i odabereš Install Superuser i opciju Boromir i ako ti kaže ok, restartaš mobitel i ROOTAN je...

Sad..., obavezno na mobitel stavi neki Antivirus - kao CM Security i ZDBox..., već sa ZDBoxom možeš isprobati koja je blagodat rootanja..., možeš prekidati aplikacije koje troše masu memorije..., no nemoj ko divlja koristiti tu opciju jer se te iste aplikacije opet pokreću i dodatno ti muzu bateriju...

Još jedna blagodat Rootanja je i postavljanje custom CWM - Clock Work Mod - to ti je nešto apsolutno potrebno ako se igraš sa instaliranjem i isprobavanjem Custom ROM-ova..., no ako to nisi nikada radila i ako Neken bez intervencija radi dobro i nema nikakvih problema onda nemoj čačkat jer možeš napraviti i puno lošiju stvar, a to je zabrikati mob tj. dobiti lijepo oblikovani komad cigle...

CWM je odličan i ako želiš puni backup trenutnog stanja.....

Jedini problem mogao bi biti GPS.., a to sam ti već rekao što trebaš napraviti.., i još jedna stvarčica kod GPS-a, ako ti jako dugo radi prvo lociranje stavi još i Mobileuncle MTK Tools https://play.google.com/store/apps/deta ... le.toolbox i tu ti je objašnjeno što trebaš napraviti http://www.gizchina.com/2013/07/23/how- ... ek-phones/ i obavezno prije toga stavi i onaj Faster GPS...

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 17 svi 2014 06:43 

Daleko najjeftiniji panzer

http://focalecig.com/groupbuy/Panzer-StyleMechanical-ModSilver-18938?SSAID=843663

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club