Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1361 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 137  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: www.fasttech.com
 Post Postano: 02 vel 2014 23:30 

istu žicu, isti fiber upotrebljavam već dosta dugo..., iste tekućine u Vivi-nova i Rocketu - oblaci pare, ovaj Kayfun je enigma....moram nabaviti ovu pamućnu špagicu iz videa...pa probati to...ili ga bacam kroz prozor....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 02 vel 2014 23:38 

Provjeri kanale!!

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 00:34 

Postoji i šansa da je tekućina pregusta. Koju tekućinu imaš? Čisti Vg? Montiraj dimnjak, zatvori rupu za zrak i onu za regulaciju i puši kroz dimnjak da vidiš ako ide zrak kroz kanaliće za tekućinu. Ako ima arome i th, a pare slabo može bit da je prenatopljen fiber ili šta koristiš. Ne grglja? Probaj malo držat fire bez da vučeš, par puta po par sekundi pa onda probaj povuč da vidiš kako je onda.

Sent from my Tele2 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 03:44 

Kanali čisti, fiber se natapa solidno, tekućina PG60:40VG....

Probao sam već svašta., hvala na savjetima..., ali ovako što gotovo da nisam do sada sreo.., kao da nema pomoći.., probao sam i sa vatom napraviti setup.., no sve što dobivam je i dalje aroma, masivan TH da zaboli želudac i para u tragovima..., ponavljam isti setup na Rocketu daje savršen rezultat...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 05:38 

Koliko ti je zavojnica udaljena od rupe za zrak na decku ?
Je li centrirana tako da direkto zrak prelazi preko nje i kupi paru?

Imao sam ovk slicnih problema i sam i najcesce je problem bio u:
- predaleko je zavojnica postavljena i nije centrirana, sad ju postavljam na 1.8mm od rupe za zak
- airflow control je podesen individualno za svaki setup da daje najbolju kombinaciju pare, okusa i negativnog pritiska unutar "dimnjaka"
- provjeri da nest ne blokira protok zraka,pa ne dobivas puni kapacitet,najbolje otpusti airflow saraf skroz, izvadi ga i blokiraj airflow rupu da vidis jel tu negdje problem.
- probaj staviti manje vate, lagano smotane pa vidi kako ti to radi

Koliko mg tekucinu koristis, da nije moza malo jaca, kayfun voli dati jaci udarac, morao sam spustit tekucinu sa 12mg na 9mg osobno za njega.

Meni je trebalo oko tjedan dana da uspijem nastimati kayfuna da dodje od gadnih TH i bleh arome do punokrvne zvijeri, ima previse varijabli koje mogu utjecati na ishod, nazalost.
Nadam se da ce ti ovo biti od neke pomoci

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 03 vel 2014 07:16 

Mjeris sa sublerom tih 1.8mm ili...?

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 03 vel 2014 07:59 

vulja je napisao:
Mjeris sa sublerom tih 1.8mm ili...?

:rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 11:20 

Ma yebem ti ja ovaj Kayfun..., http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... izer-kit-4 jedino mi preostaje da ga skuham, možda to pomogne, iako sam ga dobro očistio prije upotrebe....

Idem otvoriti ticket pa da vidim oću li uhvatiti kakav refund, a da ga ne moram vraćati..., previše zajebancije za ništa.., yebena vivi od 3$ ga šije u performansama, sasvim druga priča od Rocketa http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... er-kit-5ml ....

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 vel 2014 12:31 

Sappy je napisao:
Ma yebem ti ja ovaj Kayfun..., http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... izer-kit-4 jedino mi preostaje da ga skuham, možda to pomogne, iako sam ga dobro očistio prije upotrebe....

Idem otvoriti ticket pa da vidim oću li uhvatiti kakav refund, a da ga ne moram vraćati..., previše zajebancije za ništa.., yebena vivi od 3$ ga šije u performansama, sasvim druga priča od Rocketa http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... er-kit-5ml ....

Kolko sam ja skužil, slabu paru imam u dva slučaja:
1. wick je previsoko
2. wick je previše natopljen

Općenito za kajfun vrijedi što je grijač dalje od rupe za zrak jači je TH a manje pare i arome, odnosno što je niže jača je arome i više je pare.

Ja slažem nešto ovako na svojim kayfunima (to je tayfun, ali princip je sličan). (sorry Max_ZG, ukrao ti fotku ...)

slika

ili ovak ali to je složeno sa 3mm pletenom silicom, a ja slažem sa 2mm običnom.

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2014 00:55 

Prokuhao sam ga, ispirio..., smotao onako kao taifun, išao sam direktno na fiber sa žicom da bude malko čvršće namotano..., nisam koristio šubler.., ali sam približio namotaje protoku za zrak..., i bum..., evo pare.., ne tako masivno kao Rocket.., ali prilično.., prilično bolje ....

Tekućinu sam razrijedio, tj. stavio dolio baze bez arome..., i odlično.....

Ajde sad sam malo mirniji...!!!

Hvala svima na savjetima.., nadošao bih vjerojatno i sam putem pokusa i pogreške.., no ovako je puno brže... :plus:

Povratak na vrh 

[ 1361 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 137  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club