Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 27 svi 2014 23:02 

Ja naručio Cubot X6 iz UK....sa Banggooda..., sad ćemo vidjeti da li stoji ono dostava 3-7 dana (zapravo je to za UK) za ostale EU zemlje je 7-10 dana....

i evo već idući dan je poslan: Royal mail..., (Flytexpress), dobio sam br. narudžbe, ali nema tracking broja..., pa sam im poslao upit kako to da nema tracking broja..., no za svaki slučaj tu je Paypal pa ako negdje zapne...., ali ne vjerujem... već mi je išla roba preko Flytexpressa i stizala je uredno....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 28 svi 2014 18:33; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2014 17:00 

:brav: Sappy - Super cena..103,03£ - a za shipping ima samo UK Standard International -
ko zna koliko imaš vremena da platiš ako ti je Paypal prazan a banke zatvorene :jvas:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2014 21:13 

Sappy je napisao:
Banggood akcija - JIAYU-G4S, ovo je Newsletter akcija..., dakle treba se prijaviti na njihov newsletter i registracijom se dobiva poklon bon od 10$ na bilo koju kupnju koja je preko 100$..., tako da ovaj: http://www.banggood.com/JIAYU-G4S-4_7-i ... 951226_316

JIAYU-G4S onda dođe nevjerojatnih 150$....

Inače ako je ovo stvarno MTK6592m proc. od 1.4gHz onda je to nešto slabiji procesor od punog MTK6592, no još uvijek nudi pregršt snage i brzine..., a Antutu rezultat nosi lijepih cca. 23-24000 bodova..., za razliku od 1.7gHz koji je oko 27-28000. Kome se čita evo i usporedni test 3 verzije MTK6592 procesora: 1.4-1.7-2.0 gHz...: http://86digi.com/3793.html
slika

Sappy, naručio bih 2 ova Jiayu g4s, samo izgleda da nemaju bijele...poslao sam upit Znaš li kakav je ovaj grafički čip naspram prethodnog? Mali-450 MP4 vs PowerVR SGX 544?

E sad, u ponedjeljak bih kupio, ali bih volio iskoristiti ove popuste koje si naveo (nisam pri prijavi dobio 10$ nego kupon od 5% i 60 points). Ne znam je li ovih 5% na cijeli iznos naružbe? I ono najvažnije jel i ovaj shipaju iz EU (brzo i bet nameta)?

Hvala unaprijed!

eRoll, Vamo V5 SS, Kayfun 3.1 ES, Protank II, Vision Spinner II, Protank II mini

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 svi 2014 22:42 

pošalji mi tvoj e-mail na PP i ja ću ti poslati poklon kupon od Banggoda na 10$ koji je iskoristiv u roku 48 sati...., što se tiče grafičkog procesora to me kod mobitela nije nikada previše zamaralo jer mi mobitel nikad nije služio za prezahtjevne igrice.., no ako ti nije lijeno ipak proguglaj...

http://www.banggood.com/Wholesale-Wareh ... page1.html - ovi mobiteli su dostupni iz UK skladišta..., Jiayu nije...!!!

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2014 10:08 

Evo još jedan apsolutni BESTBUY sa Pandawilla....

Više puta sam provjeravao, trljao oči.., no istina je - ovo je odličan mobitel, ko da ga poklanjaju..., MLAIS MX59 - na drugim webshopovima ga je prilično teško naći ispod 200$..., no na Pandi evo za 133$....

Dakle MLAIS MX59 MTK6589T 2/32GB 5.0inch IPS FHD, 13MP kamera, 2800mah

Uz primjenu kupona NEWBUYERCOUPON -5$ cijena je 128$

Treba odabrati TNT post (7.76$ vjerojatno Nizozemska pošta) te zamoliti Pandaše da vam ne stavljaju Čajna oznake na paket i možda.., možda taj telefon završi u vašim rukama bez PDV-a...

Dakle sa poštarinom konačna cijena je 135.75$ - oko 770kn za takav mobitel je čista premija..., pa i da vas zakači PDV imate makinu ispod 1000kn....

Ovo je prava poslastica...., telefon je pljunuti HTC One i po specifikacijama ne zaostaje puno za originalom....(osim naravno procesor koji se ipak ne može mjeriti sa HTC-ovim....).... usporedba: http://www.gizchina.com/2013/09/15/mx59-htc-one-clone/

Dolazi u 3 boje pa kome se koja sviđa: crni, srebrni, zlatni... link: http://www.pandawill.com/search/result/?c=&q=MLAIS+MX59

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2014 14:09 

Nema baš puno komentara na ove zadnje akcije: Cubot X6, Mlais..., izgleda sam već svima preko glave..., moram malo stat na loptu.., ali kak' ću kad je to :joj: ....jače od mene....

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 svi 2014 14:12 

Mah,prate ljudi,al di bi zavrsili kad bi svi sve kupovali:P
LP

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 29 svi 2014 14:13 

Ma samo nastavi, iako još ništa nisam kupio meni je ovo jedna od boljih tema na forumu, obavezno svaki dan provjerim šta ima novo :-) ... Eto dosad nisam ni znao da kinezi prave takve dobre mobitele ;-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 29 svi 2014 15:17 

vulja je napisao:
Mah,prate ljudi,al di bi zavrsili kad bi svi sve kupovali:P
LP

Pa ne mislim da svi sve baš kupuju.., nego da i oni što su nešto kupili da daju neko mišljenje, kratak osvrt..., ma nešto...., no ja priznajem da sam već bolestan od ovih ponuda..., nekoliko webshopova mi uredno šalju ponude koje vrište od povoljnog do povoljnijeg...pa mi šteta to ne podijeliti......

Uvijek se nađe netko tko želi promijeniti ili uzeti novi mobitel...pa eto.... da imaju neki vodič što i gdje je najpovoljnije...

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 svi 2014 15:20 
Moderator

Samo naprijed Sappy uvijek dobro dođu tvoje ponude. Ako ne zbog kupovine , čisto da pratimo trendove.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club