Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 03 lip 2014 13:49 

Evo na temelju sappyjevih recenzija i preporuka sam kupio spravu, (Tianhe H8) koju popularno zovu phablet :) Obećao sam ti sappy da ću napisati par riječi, ali pošto stvarno nisam neki poznavatelja materije, osim za ono što me striktno zanima mogu reći slijedeće....nisam trenutka požalio, evo sad je već par mjeseci valjda kako je došao, sprava je uistinu povelika, 6 inca je ekran, ali ja sam želio nešto za čitanje, surfanje i mejlanje, a kako su mi slova postajala sve manja :) htio sam povećati rezoluciju :). Sve ove stvari (GPS, wifi, igranje... ovo standardno korištenje mob izvodi izvanredno brzo i bez imalo štekavanja, valjda je to taj octacore procesor :plus: ekran i kamera, aparat, više nego odlično za moje prohtjeve, dobio sam s njim onaj zaštitni "molitvenik" , sluške i punjač. Baterija me iznenadila. Pozitivno. 3400 mah-a kad sam na poslu cijeli dan uz sms, razgovor (normalno korištenje, prosječno, ne visim na njemu) i uru, uru ipo interneta ostavi mi na kraju nekih 30, nekad i 40 posto, valjda je tako dok je novi, vidićemo za dalje, android je, naravno, mislim ovaj 4.2.2. Došao me 220 $ plus pdv, neznam, za 200 tinjak eura ( i manje ) svi me pitaju jel to ovaj novi samsung, ja kažem da je i da sam izbrisao logo jer je seljački :mrgreen: Tako da sappy fala još jednom, i samo nastavi, vidiš da nam puno znači ova tvoja kolumna :D :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 14:03 

Deckardcain je napisao:
Tako da sappy fala još jednom, i samo nastavi, vidiš da nam puno znači ova tvoja kolumna :D :plus:

:hug:

Kolumna...aaa..., nema šta..., ajd hvala....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 20:15 

Hajde da se i ja priključim recenzijama :)

Znači, Neken N6. Došao brzo, kravio se na carini dulje nego što je putovao.

Rootanje odrađeno, kalibracija baterije također, makar mi i dalje dosta brzo curi, stane na 14 % pa tako još dan može izdurat uz štedljivu potrošnju.

Sve skupa, na onoj jačoj bateriji od 3000mAh-a potraje oko dan i pol-dva. Brz je, intuitivan, dobre veličine. Zaštekao samo jednom dok sam cijedila bateriju sa uključenom hrpom pozadinskih stvari (radi kalibracije).

GPS ne radi kako treba, gotovo uvijek me smjesti nekih 30-1000 metara dalje od stvarne lokacije. Probala sam faster GPS, instalirala neke druge karte, ali jok. Trebala bih doći na neko druženje da mi iskusniji srede taj problem.

Ali, u svakom slučaju sam zadovoljna! Možda jer nemam s čim usporediti ovu spravu, a možda jer je stvarno super :) Najvažnije mi je da hotspot radi, da se mogu u svakom trenutku spojiti na net i provjeriti mailove. Boje i kontrasti su odlični, ekran i oštrina sjajni, zvuk jasan i čist, fotoaparat solidan, a po danjem svjetlu čak i odličan. Bljeskalica nije najbolja, ali posluži. Sviđa mi se što ima veliku memoriju.

Sappy, hvala na tehničkoj podršci i preporuci, nije mi žao što sam te poslušala i zgrabila ovu igračku :) :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 22:56 

frki... :51: :hug:

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 lip 2014 18:39 

Stigla papričica!
Sappy :51:
Uskoro detaljniji osvrt!

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 23:04 

Stigao je Cubot X6, kupljen 27.5., poslan 28.5., dakle 9-ti dan ukupno..., odlično..., poslan je iz UK bez trackinga.., i evo ga, poštar ga isporučio bez potpisa da sam primio....hmmm..., neki bi ovo mogli iskoristiti da naprave refund na Paypalu... (ono kao nisu ništa dobili), iskreno mogao ga je i poštar udomiti....

...NEMA PDV-a....!!!!

Usporedit ću ga malo sa svojim THL W200S-om...

Mobitel radi kako treba..., ne sviđa mi se pokretač..., pa sam stavio Nova launcher koji još dodatno poboljšava opći ugođaj...
Plastično kućište i poklopac baterije su solidni...., nije u rangu THL W200S, no ipak je ovo cca 20$ povoljniji uređaj...
GPS je solidan..., stavio sam dodatno Faster GPS, sada locira za 10-tak sekundi....
Zvuk na stražnjem zvučniku je dosta glasan i kvalitetan.., čak bolji nego na THL W200s.
Antutu - oko 27000...
Sam instaliran sustav je bez ikakvih kineskih sranja..., super...
Wi-fi - prosjek u klasi.., ništa spektakularno.., solidan
Kamera je solidna, HD snimanje OK, fotke nešto lošije nego na THL-u...
Čačkam evo već 2 sata po njemu - baterija je bila oko 85% iz kutije, sada je na oko 55%.., nije loše....

Jedina zamjerka je dosta lošiji ekran od THL-a.., puno slabijeg kontrasta i lošijih ispranih boja.., valjda sam se razmazio kod THL-a...

Za cca. 180$ koliko košta sa UK skladišta.., ovo je sasvim solidan mobitel..., radio mi je kupon pa sam ga udomio za 168,5$..., uz uređaj dolazi solidan punjač, tak-tak sluške, odlična "kožna" futrolica...!!, na ekran je već aplicirana zaštita+jedna dodatna u kutijici...!!!

Rootao sam ga sa Framarootom.., zadnjim.. - Barahir radi....

Sasvim solidan uređaj za taj novac..., moja preporuka, no dodajte 15 dolara više i imate dosta bolji THL W200S - bolji ekran sa Gorilom, bolja kamera, brži GPS, duplo veći ROM i kvalitetnije kučište...., iako nije tako "fensi" kao Cobot X6.., za cca 100kn dobivate kompletniji uređaj...!!!

Na žalost prošla baba s kolačima.., nema više Cubota X6 iz Engleske...., ali zato ima THL W200S koji je prilično bolji mobitel , a razlika je jedva 100kn...

Zadnja izmjena: Sappy; 06 lip 2014 14:15; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lip 2014 08:13 

Sappy razumiješ se u mobitele pa da te nešto pitam. Imam htc d500 ds. Kada ga koristitim ( razgovam, surfujem i ostalo ) jako se grije. Također i kad se puni, punjač se isto tako jako zagrije. Baterija se isprazni jako brzo. Ima li pomoći.

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lip 2014 14:08 

Damba..., svaki mobitel je druga priča.., čak i kad je iz istog legla...

No malo sa proguglao i vidim da i drugi imaju sličnih problema kao i ti...

Nešto ti muze bateriju opako i to dovodi do pregrijavanja i brzog pražnjenja energije iz baterije...

Stavi aplikaciju Gsam - https://play.google.com/store/apps/deta ... amlabs.bbm i vidi što ti najviše troši bateriju...

Ako je mreža - sustav.., isključi 3G tj. prebaci na 2G...
Ako ti je mobitel rootan, a problem su aplikacije iz sustava - vidi koje aplikacije troše puno i riješi ih se uz prethodni backup istih - za to ti je odličan program Titanium backup https://play.google.com/store/apps/deta ... niumBackup, pa ako nešto zašteka onda jednostavno vratiš iste aplikacije...

Nemoj koristiti task killere jer oni samo ukinu aplikaciju koju ako je sustavna android odmah vraća natrag što dodatno napreže bateriju i troši....!!!!

Na kraju.. probaj smanjiti takt procesora (možeš samo ako je rootan).., za to ti je dobra aplikacija Rom toolbox https://play.google.com/store/apps/deta ... ty.toolbox

ili probaj nabaviti možda drugu bateriju ili probati s drugom..., ili ga najbolje ako je pod garancijom vrati tamo gdje si ga kupio.... i traži drugi mobitel....

Evo korisni linkovi:

https://android.stackexchange.com/quest ... verheating
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2597314
http://forum.androidsrbija.com/viewtopi ... 102&t=1390

Možda da ga probaš vratiti na tvorničke postavke pa vidi da li se opet pregrijava kao takav pri korištenju ...

Ako ti nije pod garancijom utopi ga preko njuškala..., vidim da idu za oko 1000kn....

pa si lijepo nabavi jedan pravi Kineski telefon koji se ne pregrijava, radi besprijekorno.., ima 8 jezgri, predivan HD ekran, 32GB ROM, brz ko munja, odličnog GPS-a i odlične kamere....

Naravno govorim o THL W200S....

Iz UK skladišta za samo 187.50$ - nema PDV-a...

Govorim iz vlastitog iskustva.., nisam imao nikada bolji mobitel, a za oko 1000kn...., da mi netko poklanja Samsung GS 4 ne znam da li bih prihvatio zamjenu...., možda ali bih ga utopio i ponovo kupio THL W200s...., ostatak potrošio na ljetovanje....

Prijavi se iz ovog linka...: http://www.banggood.com/?zf=147609 i registriraj na stranici - dobiti ćeš konfirmacijsku potvrdu na svoj emajl koji si upisao za registraciju i čeka te kupon od 10$ za kupnju u slijedećih 48 sati (na narudžbu veću od 100$) i popust od 5% na bilo koju kupnju...., može se koristiti samo jedno ili drugo...

A link za mobitel: i odaberi UK skladište...: http://www.banggood.com/THL-W200S-5-inc ... 16754.html

sa popustom tj. kuponom na 10$ ili 5% popusta ovo je najbolja i provjerena kupnja - mobitel ti dolazi za oko 10-tak dana - nema zadržavanja na carini i PDV-a.....

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lip 2014 15:13 

Sappy, :plus: hvala na iscrpnom odgovoru, probacu ovo sve pa cu vidit sta dalje

Mod:
Atomizer:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 lip 2014 16:36 

Stigo mi tablet Chuwi v88s sa Pandawill.Mada smo si dopisivali o tome šta se piše na paket Pande su uradili po svome
i stavili (več su obavezni izgleda na customs decl.) Origin of goods - HongKong) tako da me sledovao pdv + 10 eur nekih
poštanskih i carinskih troškova.Barem da bi napisali koju vrednost su stavili na deklaraciju (23$) pa da se uskladim sa našima :hi:

Tako da mi je došao sa svima troškovima i 16 gb microSd karticom 140 EUR. Poslali su mi pogrešan adapter za EU punjač 220V
pa sam morao olfom jednog svog srezati da je štimalo.Inače tablet mi je super, IPS zaslon odličan sa svih kutova, baterija došla
napunjena 78% i izdržala 24h (5 sati upotrebe ostalo na standby), dobar wi-fi, video fluidan, web stranice se otvaraju brzo.
Sad samo da Pandama izprašim jedan mail pa sam kontent :hihi:

Sappy - imaš neko preporuku za neki smartphone sa dobrom front kamerom (selfiji i to) za jednu srednješkolku tamo oko 100 -160$
Banggood Uk varianta - ja vidim sad samo 2 cubota i thl 100s?

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club