Sappy je napisao:
Uzeo sam si malo ovoga CE9 V-core 2.0
http://www.oceanvapor.com/169-ce9-v-cor ... zer.html.., kažu upgrejdana Vivi-nova... i pari ko blesava... 4,9$, zamjenski grijači 1$...., ajme...
mravak je napisao:
To mi izgleda ko da bu bilo dosta dry hitova

javi kada dodje kakvo je :-)

Izrada je vrhunska, po tome je "ispolirana" Vivi-nova.., posebno mi se sviđa "cucla" - metalna sa suženjem - dihta ko mutava...
Tijelo je iz 2 dijela, u donji tank ide e-juice, a kroz gornji idu fiberi do grijača - 2*3mm fibera čini mi se..., treba malo pričekati da se tekućina popne do žice..., kad se dobro natopi počinje parna lokomotiva...u grijaču (1,8ohm) je 6 namotaja kantala tvornički pravilno raspoređenih (čudo jedno) tako da nije bila potrebna korekcija ravnomjernijih namotaja...
Na grijaču nema silikonske gume s metalnom kapicom jer ne može niti doći do bilo kakvog curenja, gornji tank je potpuno suh..., osim što se zamagli od parenja...
Isprobao sam 1,8ohma grijač (toliko je bio i izmjereno multimetrom).., paše na sve eGo baterije, no na eGo-C twistu sam morao otići skroz do dna ponuđene Voltaže, dakle dry hitova nije bilo gotovo ništa na 3,2V, no čim sa to pokušao na 3,8V već drugi ili treći udah Gorenje... Zlatna sredina bila je na negdje 3,5V, no nije za više uzastopnih udaha jer fiber ne može za tako kratko vrijeme ponuditi dovoljno tekućine...
Para je toplija od Vivike, a aroma i TH su na razni s grijačem iste omaže...
Ne mogu reči da je sam proizvod neka evolucija Vivi-nove ili V-core običnog..., već samo zgodna izvedenica...., nedostatak je nedovoljno brz dotok tekućine i način punjenja tekućinom (šprica ili odvrtanje donjeg tanka što je malo čačkavo), a prednost je definitivno da će Vam baterija uvijek biti suha tj. 0% kapanja ili gurglanja tekućine u grijaču...
Ako ništa.. onda za cca 6$ (dostava uračunata) dobivate vanserijski ultrakvalitetan metalni drip-tip...
Vjerujem da se dotok tekućine može na neki način pospješiti (a možda je i moja tekućina bila nešto gušća pa se nije tako lako primala fibera ili je kantal prečvrsto namotan na fiberu (tvornički - fiber se malo teže kretao kroz spiralu)...., ako se to riješi onda je ovo savršeni clearomizer......, napokon zbogom gurglanju i kapljicama tekućine na bateriji..!!!