Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 25 sij 2013 23:25 

To bi valjalo provjeriti. Mislim da Kineska posta salje avion tek kad nakupe paketa za ZG, tj. Hrvatsku. Lako moguce da se varam i da avion uredno dolazi par puta tjedno... hm...

Sent from my U8650-1 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 sij 2013 23:58 
Administrator

Ma ide avion i dalje za Frankfurt ali iznad Velike Gorice otkvaci prikolicu.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2013 00:10 

Kinta je napisao:
Ma ide avion i dalje za Frankfurt ali iznad Velike Gorice otkvaci prikolicu.

slika

Otkači i iznad Osijeka, al tempira točno u Poštu carinjenja :mrgreen:

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 sij 2013 11:26 

:plus: upoznavanje

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 04 vel 2013 23:58 

Sappy je napisao:
Uzeo sam si malo ovoga CE9 V-core 2.0 http://www.oceanvapor.com/169-ce9-v-cor ... zer.html.., kažu upgrejdana Vivi-nova... i pari ko blesava... 4,9$, zamjenski grijači 1$...., ajme...

mravak je napisao:
To mi izgleda ko da bu bilo dosta dry hitova :conf: javi kada dodje kakvo je :-)

slika

Izrada je vrhunska, po tome je "ispolirana" Vivi-nova.., posebno mi se sviđa "cucla" - metalna sa suženjem - dihta ko mutava...
Tijelo je iz 2 dijela, u donji tank ide e-juice, a kroz gornji idu fiberi do grijača - 2*3mm fibera čini mi se..., treba malo pričekati da se tekućina popne do žice..., kad se dobro natopi počinje parna lokomotiva...u grijaču (1,8ohm) je 6 namotaja kantala tvornički pravilno raspoređenih (čudo jedno) tako da nije bila potrebna korekcija ravnomjernijih namotaja...
Na grijaču nema silikonske gume s metalnom kapicom jer ne može niti doći do bilo kakvog curenja, gornji tank je potpuno suh..., osim što se zamagli od parenja...

Isprobao sam 1,8ohma grijač (toliko je bio i izmjereno multimetrom).., paše na sve eGo baterije, no na eGo-C twistu sam morao otići skroz do dna ponuđene Voltaže, dakle dry hitova nije bilo gotovo ništa na 3,2V, no čim sa to pokušao na 3,8V već drugi ili treći udah Gorenje... Zlatna sredina bila je na negdje 3,5V, no nije za više uzastopnih udaha jer fiber ne može za tako kratko vrijeme ponuditi dovoljno tekućine...
Para je toplija od Vivike, a aroma i TH su na razni s grijačem iste omaže...

Ne mogu reči da je sam proizvod neka evolucija Vivi-nove ili V-core običnog..., već samo zgodna izvedenica...., nedostatak je nedovoljno brz dotok tekućine i način punjenja tekućinom (šprica ili odvrtanje donjeg tanka što je malo čačkavo), a prednost je definitivno da će Vam baterija uvijek biti suha tj. 0% kapanja ili gurglanja tekućine u grijaču...
Ako ništa.. onda za cca 6$ (dostava uračunata) dobivate vanserijski ultrakvalitetan metalni drip-tip...
Vjerujem da se dotok tekućine može na neki način pospješiti (a možda je i moja tekućina bila nešto gušća pa se nije tako lako primala fibera ili je kantal prečvrsto namotan na fiberu (tvornički - fiber se malo teže kretao kroz spiralu)...., ako se to riješi onda je ovo savršeni clearomizer......, napokon zbogom gurglanju i kapljicama tekućine na bateriji..!!!

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 vel 2013 00:15 

To je u biti na isti kalup kao i onaj Frenkov serviced tank od 6ml...
Samo ima izmjenjive glave i mrdanje sa 4 fibera koje nije jednostavno uvući u predviđene utore.

Sve ostalo isto - tank dolje, grijač gore... za moj pojam je Vivi nova bolje rješenje jer puno lakše liquid natapa fiber - ovdje se mora i može penjati samo po fiberu i definitivno nije za lančano parenje...
Bilo bi zanimljivo probati Frenkovu perverziju s meshom koji dovodi liquid do fibera... mada sumnjam da bi pomoglo...

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 ožu 2013 23:26 

Pozdrav ekipi.
Jel stiglo nekom neka narudžba od e-liquida, vaporbrejka, ocean vapor od kad je prošla kineska nova godina ?
Naručio sam 25.01. sa e-liquda - još ništa.
Naručio sam 03.02. sa oceanvapora - još ništa.

Molim još jednu pomoć. Vaporbrejk i oceanvapor nemaju više dekang tekućine (10 mil - 1$) pa ako netko zna za sajt sa jeftinim dekang tekućinama neka pošalje.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 ožu 2013 23:42 

Ma daj, nema teorije.
Meni su danas tek sa HC-a poslali obavijest s tracking numberom, a naručeno cca 17.02... S obzirom na prioritet koji ima china airmail, bit ću sretan ako dođe do kraja mjeseca.

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 ožu 2013 23:52 

e liquid stigao prije par dana,hc poslao i cekam vjerojatno iduci tjedan ocean tek danas poslao...sve naruceno prije njihove nove

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 ožu 2013 00:09 
Administrator

Ja imam na DX-u paketic od 8.2. i od jucer je tek na ˝pripremi za slanje˝

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club