|
.
Sada je: 30 tra 2026 19:08. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 19:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
spavle
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 19 svi 2014 23:18 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Još samo da napišeš kako se zove .... ili da "gatamo" iz ovih mutnih slika? 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 19 svi 2014 23:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
spavle je napisao: Još samo da napišeš kako se zove .... ili da "gatamo" iz ovih mutnih slika?  fak šit, zaboravio napisat  Avenger mu je ime 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 svi 2014 21:30 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
izgleda da je popodne sletio avion 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 22 svi 2014 22:14 |
|
|
|
sletio jos jedan vamo (sa focalecig.com), bas me zanima je li ima razlike s ovim s FT
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: www.fasttech.com Postano: 23 svi 2014 00:04 |
|
|
Sletio, sletio. Cekao sam ga ko ozeblo sunce  Sent from my iPhone
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 svi 2014 09:57 |
|
|
Stigao mi je nemesis sa brzoteka . Fenomenalno izgleda ali top cap stegnuli tako da je pogresno zahvatio navoj i ne moze se odvrnuti. Iako koristim adapter za kayfun posaljem im ticket,cak se ne bih ni prepirao da su rekli nista od toga ali oni mi posalju kompletan novi nemesis  Da dodam ovaj nemesis od 24 $ na brzoteku je svakako upola bolji od onog poljskog hcigar koji je duplo skuplji. Brzotek 
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 svi 2014 12:30 |
|
|
rrzdrr je napisao: sletio jos jedan vamo (sa focalecig.com), bas me zanima je li ima razlike s ovim s FT evo ovako... vamo s FT je bolji(bar po mom misljenju), tipke su bolje, zavrsna obrada je ljepsa, dosao mi je s ''original'' kutijom. vamo s focalecig-a je dosao u nekoj bijeloj obicnoj kutijici, navoji su bili ok isto ko i na onom s FT, donja tuba(18650 mod) je drukcijeg finisha od ostatka, desna tipka je puuuno meksa od lijeve i malo je uvucena unutra. onaj gornji beauty ring(ajmo ga tako nazvati) djeluje kao da je od nekog falseg materijala, rupe za zrak nisu probusene. ostalo je valjda isto(oba NEmaju novi 'firmware' sa brojacem dimova i onom debilnom baterijom ko na mobu). e i trebalo je 3 tjedna da dodje, znaci tu negdje ko s FT...
|
|
 |
|
 |
|
šalen
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 svi 2014 12:54 |
|
|
|
došao je i moj V5 sa focaleciga i mogu reči da po ničemu nije lošiji od ovoga sa FT. Sve tri tipke su OK, jedino je onaj prsten malo drugačijeg materijala. Firmware je nešto drugačiji(bolji) jer prvim pritiskom na malu tipku ne mijenja postavku nego ti očita trenutnu vrijednost. Spoj dvije tube je nevidljiv. U biti to je skoro ista stvar, jer i jedan i drugi rade upravo ono za što su i kupljeni.
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: www.fasttech.com Postano: 24 svi 2014 12:56 |
|
|
šalen je napisao: došao je i moj V5 sa focaleciga i mogu reči da po ničemu nije lošiji od ovoga sa FT. Sve tri tipke su OK, jedino je onaj prsten malo drugačijeg materijala. Firmware je nešto drugačiji(bolji) jer prvim pritiskom na malu tipku ne mijenja postavku nego ti očita trenutnu vrijednost. Spoj dvije tube je nevidljiv. U biti to je skoro ista stvar, jer i jedan i drugi rade upravo ono za što su i kupljeni. ma meni najveca zamjerka ide toj desnoj tipki i drukcije poliranim tubama. ali da, oba rade sto bi i trebala raditi
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 30 svi 2014 14:07 |
|
|
|
Stigao klon 4nine moda na ft,zanimljivost ovog moda je da nema plus pin vec atty sjeda ravno na bateriju
|
 |
Sada je: 30 tra 2026 19:08. | Zadnji put si ovdje bio: 30 tra 2026 19:08. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |