Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 17 ožu 2025 20:36. Sada je: 17 ožu 2025 20:36.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 1361 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 137  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: www.fasttech.com
PostPostano: 03 lis 2013 12:42 

spavle je napisao:
Sappy je napisao:
Hahahah.... :rotfl:

Vidim da je ista baterija unutra..., ili bar Panasonic sa fasttecha...., odlično...

Moj je ljepši - čisto zlato !!!! Ljudi kupujte ovo je pun pogodak....

Prodao sam Feitenga pa trenutno ne mogu ponuditi bolju fotkicu.., čekam dolazak THL W200... zvjerčice (1.000kn) sa Aliexpressa....

Dobar si... :51:

THL W200 - Može i sa FastTecha :rotfl:

http://www.fasttech.com/products/1/10006243/1477604-thl-w200-5-fhd-quad-core-android-4-2-jellybean

15$ manje na Aliexpressu - US $184.92 -
http://www.aliexpress.com/item/5-inch-A ... 81538.html
Jedino treba udaviti prodavatelja da ti pošalje SG postom ili HK postom.., nikako drugačije...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 12:51 
Moderator

I ne smrde vam ruke od tog mesinga?
Nakon mjesec dana kad splasne prvo oduševljenje napiši nešto o njemu.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 13:13 

Max_ZG je napisao:
I ne smrde vam ruke od tog mesinga?
Nakon mjesec dana kad splasne prvo oduševljenje napiši nešto o njemu.

Meni ne smrde..., ali kad bolje pomirišim osjeti se malo..., ko one stare kvake kad se dobro uglancaju sa polir pastom, e to me vraća u "mlade dane" kad sam majci "pomagao" u kućnim poslovima i dobio 10 dinara za Bruce-Lee filmove i kokice......ehhhh

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 13:48 

Ha..., ha... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja mislio sad će popljuvati performanse, kad ono klon još bolje radi, toplija para, više TH... :rotfl: , tipu jedino smeta što su stavili logo i serijski broj kao na originalu, a i navoji mu nisu baš ko na origilanu...hahahahah..., nije spomenuo da je original 180-200$, a klon 16$....

Ne bih se čudio da se Original i klon rade u istom pogonu... :joj: negdje u Kini...

Zadnja izmjena: Sappy; 03 lis 2013 14:35; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 13:58 

Evo maznuo sam (za cca 24h korištenja) nekih 3,5ml mješavine RedUsa i limuna u Viviki od 1,8ohma s prosvrdlanom glavom na klonu Sentinel m16 s fasttecha i ajd da izmjerim bateriju u Vamou (Panasonic NCR18650PD) i kaže 4,0V - od pune 4,2 pad na 4,0V - maestralno...., odlična baterija za još bolji MOD.....

E sad dal da si uzmem još jedan Sentinel m16 ili Chi-you Style Mod: http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... ompartment

Kinezi samo štancajte....

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 15:24 

Proklet bio Fastech...., nemoš, a da ne naručiš nešto....

Ovo je više reklama za klon nego za original..., iako se slažem s tipom da ne trebaju baš kopirati do zadnje sitnice (kao logo i serijski brojevi...) - ali što ćeš..., ista stvar je i s mobitelima.., itd, itd..., no zašto ti gadni kapitalisti sve proizvode u Kini, tu im ne smeta što izrabljivanjem radne snage zgrču extra profit...., ali im smeta što onda ti isti Kinezi prekopiraju njihov proizvod i nude ga 10x jeftinije...

Neka lijepo Todorić i Bill Gates pare originale, a ja ću lijepo robu s Fasttecha..., iako im bi "rado" bio u "koži"...

Neka eto ovo je također jedan od best buy modova... Chi-you Style Mod - https://www.fasttech.com/products/1429801 bio je oko 30$, ali eto i Kinezi znaju "pretjerati" s cijenom pa ga evo za cca 24$

Eee..., da... Kinezi imaju "slavu" do 07.10. pa kaže da će mi to poslati 10.10. - valjda im se nakupilo narudžbi pa ne mogu to obaviti odmah nakon pijanke...Chi-Chi biti ćeš moj...!!!

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 15:49 

Chi You klon s FT-a... nek jvas01 napiše svoje iskustvo jer je njemu jučer stigao :)

Totalno razumijem hype oko tih "elitnih" klonova (i sam čekam Nemesisa s FT-a), ali realno gledajući to je jeftinjak izvedba i kvaliteta, a 200kn nije mala cifra. Po meni nije za hvalospjev.

Novi članovi, molimo vas da se prvo predstavite.
Uvod u e-cigarete, mali priručnik za friške parioce.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 16:00 

Što se tiče onog Sentinela m16..., to je jeftinjara, ali niti tako izgleda i niti tako radi..., odličan mod za jako malo novaca....!!!
E..., sad koristim ga tek 24 sata pa ne mogu reči kakav će biti u dogledno vrijeme.., ali da izgleda ko da bi tenk gusjenice na njemu oštetio..., to stoji..., vjerujem da je prilično dugovječan....

Povratak na vrh

PostPostano: 03 lis 2013 16:24 

Ja sam mišljenja da ne treba omalovažavat ničiji rad ni trud, od ovoga klona očekiva sam da lipo izgleda, da pali i radi paru. To ispunjava odlično na prvu ruku, mada je samo proba dok mi ne dođu atiji za igranje. Stvar je elegantna, solidno napravljena, lipo leži u ruci, čak ga se može negdi ponit (za razliku od vama za koji bi ja tražija oružni list :mrgreen: ) Mojo neka svoga prodaje i za miljun ako može, nemam ništa protiv toga, (ferarija kineskoga ne bi nikad kupija) ali od bokun cijevi s navojem i par kontakata radit sad neku famu to mi je smišno i zato bravo kineski brate. :plus: Naravno da uvik stoji i ona "napravi ti boljega ako znaš" , sve cijenim. :plus: ne volim puno u životu komplicirat ako se baš ne mora :D

Povratak na vrh

PostPostano: 04 lis 2013 12:05 

matija je napisao:
Chi You klon s FT-a... nek jvas01 napiše svoje iskustvo jer je njemu jučer stigao :)

Totalno razumijem hype oko tih "elitnih" klonova (i sam čekam Nemesisa s FT-a), ali realno gledajući to je jeftinjak izvedba i kvaliteta, a 200kn nije mala cifra. Po meni nije za hvalospjev.

200 nje malo, ni u kunama za klon ni u dolarima za orginal :D
al 200 kuna imam cesce viska nego 200 dolara ;)

a sto se modova tice, bitni su mi navoji i voltage drop (u nekoj manjoj mjeri jer i tak imam kick koji malo to iskompenzira)
atty je druga stvar gdje me brinu i korišteni materijal jer ipak to sve udišem u sebe, što mi je za mod skoro nebitno.

C/P za Voltage drop:
slika
Here is a voltage drop test.. now we all know that the clone is based off the vw nemesis.. look at how close the clone comes to the real vw nemesis..

even at .52 ohms.. the current loss between the real and the clone in 18650 mode there is only a .13 difference..

at 1 ohm.. only a .04 current loss difference.. pretty darn good clone....but damn.. look at that chi brass clone.. par with VR nemesis

Povratak na vrh

[ 1361 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 137  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: