Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 sij 2025 14:32. Sada je: 25 sij 2025 14:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Poštar poštar - mozak mu nije oštar
PostPostano: 15 sij 2014 10:19 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Pa kako netko ima uopće dilemu što ovdje napraviti osim obavjestiti poštara (poštu) da je pošiljka isporučena!!!
ili u najgorem slučaju ništa, ali tražiti povrat ili ponovno slanje isporučene robe :joj: :con: :x
... ili je bolje da nas (Hrvatsku) stave na "crnu" listu (gdje s ovakvim idejama i pripadamo) pa u buduće dostavu dobivamo sasvim sigurno - uz naknadicu od 35$

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 10:20 
Administrator

Narucih jednom neku uobicajenu pizdariju na eBayu bez tracking numbera. Nije mi dosla na vrijeme i uredno su mi vratili novac. Nakon vise od 5 mjeseci postar pokuca i preda mi bas taj paketic. Kud je putovao svo to vrijeme samo nebo zna. Cim sam otvorio paketic i vidio da je roba uredna potrazio sam prodavaca i zatrazio njegova paypal mail da mu uplatim lovu. Ne pada mi na pamet bilo koga zajebati NAMJERNO.
Ili kao sto moj prijatelj zna reci: ˝Puno ne mogu ukrasti a za malo ne zelim biti lopov˝

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 10:23 

znao sam da slijedi bombardiranje :)

Ajmo ovako, npr.paket izgubljen putem..ko odgovara?? ona ustaniva koja ga je zadnja zaprimila. da li ga plačaju oni? naravno ne jer imaju osiguran gubitak pošiljke..u ovim slučaju croatia osiguranje..
Nisam postavio topic sa unaprijed odlučenom odlukom..iskreno nije stvar u 39$ niti u još jednom modu i dripperu. imam 4 moda i vjeruj mi netrebaju mi ih više. Ali sa druge strane neda mi mira poštariva lijenost..koliko puta sam bio doma i pronašao žuti listić u sandučiću, pa morao ići u poštu, čekati red pola sata samo jer se poštaru nije dalo doć i pozvonit na vrata. I mislim da im neću ništa javit, ako vide dobro ako ne dispute i onda nek pošalju drugog pa ga poklonim nekom ko nema mod.

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 10:27 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
:minus:

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 10:42 

da ali ovdje ništa nije izgubljeno putem, sve uredno stiglo :)
osobno, često sam mislio kako su svi ti poslovi tipa poštar, dostavljać i sl. bogom dani, ni brige ni pameti, mal šetaš na svježem zraku, dobiš bakše itd. onda sam počeo očitavat plin preko stuca (nije ni približno isto, ali ima dodirnih točaka), 3-4 dana mjesečno, odu noge ukurac, zvoniš po kojekakvim zabitima, ovisi šta te zapadne, -10 snjeg do koljena dva auta predkucom, a niko ti neotvara, baciš obavjest pa te 5min poslje naganja s palicom neka nabildana sirovina i tvrdi nisi mu zvonio - najebeš ni kriv ni dužan... ugl šta oću reć... covjek se vjerojatno zajebo i ne treba mu jos dodatno stvarat probleme, a ako je nekim slucajem ljen i nesavjesno obavlja svoj posao to opet njemu ide na dušu :)

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 11:04 

Naravno da ti slijedi bombardiranje. Meni postar donosi pakete na +35 i na -20. Voza se na nekom rasklimanom tomosu nema veze sto pada kisa ili snijeg. Nije stvar da li ce platiti croatia ili netko treci ili sto ces mod pokloniti nego sto bi netko mogao imati problema zbog toga. Svatko ima los dan pa i postar

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 11:07 
Moderator

Pa nije stvar ni u poštaru ni u osiguranju, ni u kinezu nego jel sebe možeš pogledati u ogledalo ili ne.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 11:08 

evo javio pošti..kažu oni da moram doć potpisat primitak..slijedi Mamićeva izreka..mnvnk..i onda kaže žena da će sutra donjet poštar na potpis doma.

Sent from my Motorola using Tapatalk2

Povratak na vrh

PostPostano: 15 sij 2014 11:23 

:plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 16 sij 2014 01:16 

EmpEroR je napisao:

Drugo i bitnije. Poštar ti nije dužan donijeti paket.

samo mali ispravak - poštar MORA donjeti paket ako je plačena dostava na ruke...

mama slala paket za unuka iz rijeke, platila dodatno neznam koliko za dostavu na ruke...
poštra vidio da je u kvartu... pozvonio nije nitko...
žena nakon pola sata prošla pored sandučića i našla žuti papirić...

nazvali poštu i rekli da nam nije izvršena dostava na ruke... za nepuni sat došao je kombi i donio paket uz isprike...

u čemu je fora?

paket je bio XL, a poštar na motoru, nije im se dalo paliti kombi pa su ostavili cedulju, kontaju doći će budale same

e pa upalili su kombi ;)

vezano uz temu - samog poštara nebi nikada zajebo... poštu kao ustanovu - uvijek

Sigelei zmax V5 , Nemesis clone, Chi You clone, rsst, Kraken clone, i clear30, Kayfun lite...

Povratak na vrh

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: