Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 13 vel 2025 05:55. Sada je: 13 vel 2025 05:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Poštar poštar - mozak mu nije oštar
PostPostano: 16 sij 2014 01:51 

Max Abarth je napisao:
EmpEroR je napisao:

Drugo i bitnije. Poštar ti nije dužan donijeti paket.

samo mali ispravak - poštar MORA donjeti paket ako je plačena dostava na ruke...

Istina. Međutim, nekako ne vjerujem da u tu kategoriju spada ovo naše kinesko smeće :). To se uglavnom odnosi na express dostave. HP express za male paketiće uzima nekih 25kn bar, pa ne vjerujem da si iz neke sitnice koju sa shippingom platim 10$ naši uspiju namaknuti 25kn. Zato smatram (nagađam) da je poštarova obaveza samo žuti papirić sa obavijesti u takvim slučajevima... Ja sam mu u svakom slučaju zahvalan ako donese paket, ne traži mene za potpis i ostavi paket mojima doma. Ne moram trčati do pošte, a trčao bi vjerojatno tek drugi dan, pa je paket (i igračke u njemu) prije kod mene da me razveseli.

Što se tvog konkretnog primjera tiče, potpuno si u pravu i potpuno te razumijem. Dešavalo se i meni, a vjerojatno i mnogim drugima. Nažalost, vremena su takva da možemo samo očekivati sve više takvih besmislenih i iritirajućih situacija :(

Povratak na vrh

Naslov: Poštar poštar - mozak mu nije oštar
PostPostano: 12 ožu 2014 20:48 

Evo moje danasnje zabave iz postanskog ureda.
Usetam sa zutom ceduljom dam gazdi na salteru, ode on po paket, al vidim nesto dugo razbacuje kuverte naokolo. Pa razgovara s kolegicom koja mi dovikuje: Gospon to je vama sigurno bilo jucer dostavljeno. Malo mi skoci zivac al joj samo fino objasnim da kuverte nije bilo nego listic. Vraca se gazda isprica se, moli broj telefona i veli da bude me sutra nazval kad ispita kaj je bilo. Al zuti papir mora ostat kod njega da ga posalje postaru. To mi se ne dopada, al znam mu seficu, pa bolje da se ne zajebava ;-)

Nakon toga odem na salter za prijem ino posiljki i velim da bi poslal paketic EMSom u bugarsku. I gospoda me pita kaj je unutra, a ja velim mehanicki mod, na prazan pogled pojasnjavam da je to e cigareta. E tu nastaju komplikacijr jer ne zna da li se to smije slati EMSom. I slijedi pitanje da li je bugarska clanica EU? Malo sam ostal bez teksta, prvo sam mislil da me zajebava, al vidim da ona fakat ceka odgovor... Nakon sto smo rijesili tu problematiku napokon dobivam formulare, odmaknem se od saltera i pocnem ispunjavati, a ona mi dobivikuje: A kak to dela. Ja objasnim. Njen zakljucak jaooo pa to je sigurno puno otrovnije od obicne. Samo sam kratko rekao da nije jer nema sagorijevanja. Nije imalo smisla ulaziti u dublje rasprave. Popunim formulare, vratim se na salter, a ona pita kolko to vredi, nije zbog slanja nego ju privatno zanima. Ja odgovaram 90£, a ona na to pita: koliko je to odprilike kuna? Do dovidenja nisam vise ni rijec progovorio.

Povratak na vrh

Naslov: Odg: Poštar poštar - mozak mu nije oštar
PostPostano: 20 ožu 2014 11:21 
Moderator

Narucio robub od kineza ebayom, nije doslo 60 dana, kontaktiro sellera poslali drugi item. 16 dana kasnije dodje 2 paket, kontaktiram kineza dam mu 5 rejting sve odlicno.. 10 dana kasnije nakon 3 mjeseca stize 1 paket. Ja kontaktiram kineza on kaze hvala lijepo, da mu je drago sto hocu vratiti ili platiti ali da netreba da su oni sretni da mi je stiglo.. 2 itema iste pare..

Moj postar meni ostavlja sve u mom neotkljucanom autu pred kucom.. po dogovoru.. snimili ga interno postari i prijavili.. dosao poziv da dodjem provjerit jel ja potpisujem pakete ili postar radi prekrsaj sto me potpisuje.. ja reko nema problema dodjen za sat vremena.. dosao tamo i sve potpise verificirao samo da covjek nema problema..

Postar vam je najvazniji u zivotu ako narucujete cesto sa neta.. nema nista gorije nego kad ti ostave papiric..

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: Odg: Poštar poštar - mozak mu nije oštar
PostPostano: 20 ožu 2014 11:32 

sasha19_81 je napisao:
nema nista gorije nego kad ti ostave papiric..

pogotovo kad ti taj papiric ostavi po skrivecki u sanducic kad si doma!
znaci da vjerojatno nije ni imo paket kod sebe.
kaj me najvise razjebalo po paket moram ic u glavnu postu, a ne u najblizu kak je do sad bilo kad me nije bilo doma.
kaj je nagore uvjek kad placam pouzecem mu ostavim kusur. dobit ce drugi put :finger:
ima da mi vrati sve u lipu :evil:

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ožu 2014 11:42 

Najgore je kad je lijen ili nije ni bio ni u blizini moje zgrade (kao jučer recimo) pa ne ostavi ni papirić, nego na trackingu navečer dobijem unsucessfull delivery atempt ...

:tose:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ožu 2014 12:21 
Veliki Cezar splitske podružnice

ja sam jučer vidia pošiljku od našega kolege, piše delivery item a njega nije ni blizu zgrade bilo i naravno bez papirića :D

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2014 01:47 

evo da dignem temu... jučer sam saznao u pošti da, ako recimo živite u stanu, i na adresi na koju vam se dostavlja napišete adresa ta i ta, stan 123, da vam je poštar obavezan donijeti paket na vrata i pozvonit. A ja cijelo vrijeme pisao koji stan da mi ne ostavi uz sandučić kao što je znao :shake:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 pro 2014 21:50 

buje3000 je napisao:
ostavi uz sandučić kao što je znao

pa koliki ti sanduk imaš kad to uspije ugurat? :zvoncica:

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2014 16:22 

sandučić je cca 12cm širok ali možeš samo pismo ubacit. Vratašca su široka cca 6cm. Majstor mi je prije mjesec dana ugurao paket unutra koji je sa svake strane bio širi za 2cm od vratašca. Morao sam nožem izrezat paket U sandučiću da izvučem sadržaj van. Sva sreća da su bile arome u pitanju, da je bila baterija za laptop ili nešto slično morao bi ić u poštu galamit

Povratak na vrh

PostPostano: 07 pro 2014 22:15 

sreča pa nisi naručio alnaser za auto, lik bi ti odvalio sandučić :rotfl:

Povratak na vrh

[ 76 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.